Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Luciiia píše:
ja ted byla venku se psem a jen tak tak jsem dolezla domu…a to na me potvora zkousela, ze pujdem ke zviratkum, jak jsou tady v tom lese:-)))
a jinak zneuzit na liceni me muzes, pokud nebydlis v 5. patre bez vytahu:-)))
Bydlím v 5. patře s výtahem ![]()
Už se těším na to ochlazení, zítra mám kontrolu v porodnici a v tomhle vedru bych tam sotva dolezla ![]()
Je, tady to zije. ![]()
Veroniko, neboj se, ty odhady vetsinou nebyvaji naprosto presne. Drzim palce!
Lucia - aa, pani kolegyne, ja zase fotim. Ted jsme se presehovali do vetsiho bytu a ja jsem planovala v lete otevrit doma atelierek a fotit deti (stejne jsem je fotila v jednom kuse). Jenze - ach jo - ukradli nam ve vlaku fotak.
No uplne mi to podrazilo kolena, do toho opravy na byte - koupili jsme starsi ve spatnem stavu. No nez nasetrim na novej a lepsi, premyslim, ze ulovim nejaky obyc na ebayi a stejne budu fotit dal. Kamaradka ma v srpnu svatbu… Proste nutne potrebuju zrcadlovku a portretovy objektiv. ![]()
nnada píše:
Je, tady to zije.
Veroniko, neboj se, ty odhady vetsinou nebyvaji naprosto presne. Drzim palce!
Lucia - aa, pani kolegyne, ja zase fotim. Ted jsme se presehovali do vetsiho bytu a ja jsem planovala v lete otevrit doma atelierek a fotit deti (stejne jsem je fotila v jednom kuse). Jenze - ach jo - ukradli nam ve vlaku fotak.No uplne mi to podrazilo kolena, do toho opravy na byte - koupili jsme starsi ve spatnem stavu. No nez nasetrim na novej a lepsi, premyslim, ze ulovim nejaky obyc na ebayi a stejne budu fotit dal. Kamaradka ma v srpnu svatbu… Proste nutne potrebuju zrcadlovku a portretovy objektiv.
a mas nejaky stranky ? rada bych si pak nechala nafotit brisko a nechci to mezi znamyma moc roztrubovat,ze jsem tehotna kvuli praci…
Luciia, ja se ted stehuju na novy web, chtela jsem ho spustit, az zaridim atelier, ale ted bez fotaku jsem zasekla… Provizorni web je tady http://runa.own.cz/ Stejne ted chvili potrva nez bude novy fotak, takze jsem momentalne mimo provoz.
nnada píše:
Luciia, ja se ted stehuju na novy web, chtela jsem ho spustit, az zaridim atelier, ale ted bez fotaku jsem zasekla… Provizorni web je tady http://runa.own.cz/ Stejne ted chvili potrva nez bude novy fotak, takze jsem momentalne mimo provoz.
Máš krásné fotky, tak si tě zamlouvám na fotky s prckem…bříško už asi nestihneme ![]()
Diky, ses hodna, ja neco takoveho mam, ale zrcadlovka s objektivama je fuc. JEstli ti staci obyc fotky, tak ti rada neco nacvakam, ale nebudou technicky dokonale. ![]()
Holky, rada! Me foceni ohromne bavi, neni to moje hlavni povolani, ale takova zivotni laska. ![]()
to je dobre, ze te to bavi…to je nejdulezitejsi ![]()
jinak u me bude mit smysl resit brisko, tak za pul roku…takze mame jeste hodne casu ![]()
jeee…ted si uvedomuju, ze budou vanoce pred porodem, to bych mozna nemusela vubec resit vybavicku ![]()
Nnado: dekuju, kdyz mi nekdo rekne, ze to neni presne hned jsem klidnejsi…Jse, se z toho tak vystresovala, ze me z toho od rana boli bricho…Jinak fotky s mimcem taky budu chtit ![]()
Lido, venku je to fakt strasny a ja musim tak na 4 pro Petu do skolky a pak bude chtit urcite ven, to si dam :/Jak si dosla domu, vse ok?
Já ven fakt dneska nejdu, to tě lituju…možná k večeru, potřebovala bych nakoupit, ale teď bych tam asi zkolabovala ![]()
Došla jsem celkem v pohodě, jen mě chytaly ty bolesti močáku…zítra to řeknu dr. jestli nemám nějaký zánět, dřív jsem na to trpěla ![]()
Ja mela driv casty zanety mocaku, ale v tehu vubec…Jestli si tam nenastydla???
veronika.st píše:
Ja mela driv casty zanety mocaku, ale v tehu vubec…Jestli si tam nenastydla???
Doufám že to přejde…rodit se zánětem močáku by byla slast ![]()