Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
29.6.11 12:27
Luciiia píše:
ja ted byla venku se psem a jen tak tak jsem dolezla domu…a to na me potvora zkousela, ze pujdem ke zviratkum, jak jsou tady v tom lese:-)))
a jinak zneuzit na liceni me muzes, pokud nebydlis v 5. patre bez vytahu:-)))

Bydlím v 5. patře s výtahem :-D
Už se těším na to ochlazení, zítra mám kontrolu v porodnici a v tomhle vedru bych tam sotva dolezla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
29.6.11 12:37

Je, tady to zije. :-)
Veroniko, neboj se, ty odhady vetsinou nebyvaji naprosto presne. Drzim palce!
Lucia - aa, pani kolegyne, ja zase fotim. Ted jsme se presehovali do vetsiho bytu a ja jsem planovala v lete otevrit doma atelierek a fotit deti (stejne jsem je fotila v jednom kuse). Jenze - ach jo - ukradli nam ve vlaku fotak. :pocitac: No uplne mi to podrazilo kolena, do toho opravy na byte - koupili jsme starsi ve spatnem stavu. No nez nasetrim na novej a lepsi, premyslim, ze ulovim nejaky obyc na ebayi a stejne budu fotit dal. Kamaradka ma v srpnu svatbu… Proste nutne potrebuju zrcadlovku a portretovy objektiv. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
29.6.11 12:45
nnada píše:
Je, tady to zije. :-)
Veroniko, neboj se, ty odhady vetsinou nebyvaji naprosto presne. Drzim palce!
Lucia - aa, pani kolegyne, ja zase fotim. Ted jsme se presehovali do vetsiho bytu a ja jsem planovala v lete otevrit doma atelierek a fotit deti (stejne jsem je fotila v jednom kuse). Jenze - ach jo - ukradli nam ve vlaku fotak. :pocitac: No uplne mi to podrazilo kolena, do toho opravy na byte - koupili jsme starsi ve spatnem stavu. No nez nasetrim na novej a lepsi, premyslim, ze ulovim nejaky obyc na ebayi a stejne budu fotit dal. Kamaradka ma v srpnu svatbu… Proste nutne potrebuju zrcadlovku a portretovy objektiv. :lol:

a mas nejaky stranky ? rada bych si pak nechala nafotit brisko a nechci to mezi znamyma moc roztrubovat,ze jsem tehotna kvuli praci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
29.6.11 13:05

Luciia, ja se ted stehuju na novy web, chtela jsem ho spustit, az zaridim atelier, ale ted bez fotaku jsem zasekla… Provizorni web je tady http://runa.own.cz/ Stejne ted chvili potrva nez bude novy fotak, takze jsem momentalne mimo provoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
29.6.11 13:08

ja mam aspon ultrazoom od fuji, kdyby se to tim dalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
29.6.11 13:11
nnada píše:
Luciia, ja se ted stehuju na novy web, chtela jsem ho spustit, az zaridim atelier, ale ted bez fotaku jsem zasekla… Provizorni web je tady http://runa.own.cz/ Stejne ted chvili potrva nez bude novy fotak, takze jsem momentalne mimo provoz.

Máš krásné fotky, tak si tě zamlouvám na fotky s prckem…bříško už asi nestihneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
29.6.11 13:12

Diky, ses hodna, ja neco takoveho mam, ale zrcadlovka s objektivama je fuc. JEstli ti staci obyc fotky, tak ti rada neco nacvakam, ale nebudou technicky dokonale. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
29.6.11 13:13

Holky, rada! Me foceni ohromne bavi, neni to moje hlavni povolani, ale takova zivotni laska. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
29.6.11 13:26

to je dobre, ze te to bavi…to je nejdulezitejsi :-)
jinak u me bude mit smysl resit brisko, tak za pul roku…takze mame jeste hodne casu :-D
jeee…ted si uvedomuju, ze budou vanoce pred porodem, to bych mozna nemusela vubec resit vybavicku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.6.11 13:55

Nnado: dekuju, kdyz mi nekdo rekne, ze to neni presne hned jsem klidnejsi…Jse, se z toho tak vystresovala, ze me z toho od rana boli bricho…Jinak fotky s mimcem taky budu chtit :)
Lido, venku je to fakt strasny a ja musim tak na 4 pro Petu do skolky a pak bude chtit urcite ven, to si dam :/Jak si dosla domu, vse ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
29.6.11 13:58

koukam, ze nnada bude v baliku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
29.6.11 13:59

Já ven fakt dneska nejdu, to tě lituju…možná k večeru, potřebovala bych nakoupit, ale teď bych tam asi zkolabovala :-(
Došla jsem celkem v pohodě, jen mě chytaly ty bolesti močáku…zítra to řeknu dr. jestli nemám nějaký zánět, dřív jsem na to trpěla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.6.11 14:00

Ja mela driv casty zanety mocaku, ale v tehu vubec…Jestli si tam nenastydla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
29.6.11 14:02
veronika.st píše:
Ja mela driv casty zanety mocaku, ale v tehu vubec…Jestli si tam nenastydla???

Doufám že to přejde…rodit se zánětem močáku by byla slast :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
29.6.11 14:15

Veru, nechceš pro malou? :nevim: :-D
http://deti.aukro.cz/…2705172.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek