Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7024
4.7.11 11:17

Uvidime, musime to nejak vymyslet, protoze tohle se neda. Jen nevim, jestli by to ten muj zvladl sam doma :-D to by bylo uctu za restaurace apod.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
4.7.11 11:21

u nasich to byla snidane, k svacine pernik a kolac, k obedu polivka, pak brambory na loupacku, ke svacine 2 perniky a 2 kolace a k veceri grilovani u kamarada na Zbraslavi…to uz bylo horsi, to jsem jedla jen zeleninu…
A dneska jen hrusku a na nic vic nemam ani chut :-/
Co zhubnu za ten tyden tady, tak priberu rychle u nasich :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.7.11 11:21

Já nechávám zásoby v mrazáku a něco vždycky dostane od naší mámy po víkendu ;) Uvařit by si sice uměl, ale byl by na to línej…
A mě a prcky živí vlastně naši, takže to dojíždění sice něco stojí, ale stejně ušetříme… I když kvůli tomu to tak samozřejmě neděláme, prostě hlavně pro děti je lepší být venku než v Praze, když je ta možnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.7.11 11:24

Košík na mimi je fajn, vid? :think: Jen se mi do něj nechtělo investovat, musíme vystačit s postýlkou :-)
Taky bych ráda nějaký čas pobyla u přítelových rodičů na chatě, je to blízko Prahy, tak by to neměl být problém… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
4.7.11 11:41

ja si nejsem jista, ze by si to jidlo z mrazaku vyndal a rozmrazil…uvarit si umi, ale je linej:-/ to je ta hospoda jednodussi, to by asi spis prijel k nasim kvuli jidlu nez aby neco rozmrazoval…
Za tech par let co je se mnou jsem si ho pekne zhyckala, na zacatku mi varil, uklizel, pral…a tedka to je vsechno na me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.7.11 11:45

Lucko, tak to to bude mít těžké, až budete mít doma miminko :lol: . Však on se rychle naučí se o sebe i o vás znovu postarat ;)

Lído, my máme košík, ve kterém jsme leželi moje sestřenice i bratranec, já i můj brácha, bratrancova dcera, sestřenky dcera, a teď Klárka :). Škoda, že můj brácha tam dvojčata asi nenaskládá :mrgreen: . Jinak bych ho nekupovala, je to strašně peněz na hrozně krátkou dobu… ale když ho máme takhle k dispozici, je to fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.7.11 11:59

Já si naštěstí přítele nerozmazlila, vaří většinou on, nakoupit mu nedělá problém a uklidit taky umí, i když to většinou nechává na mě, to je jasný :-D Ale okna myje on, protože se o mě bojí a jak je na to šikovnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
4.7.11 12:09

Asi bych ho potrebovala na par tydnu soupnout k mamince na prevychovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.7.11 12:12

Jo, já ho taky nerozmazila, a i kdybych chtěla (jakože fakt nejsem ten typ :oops: ), tak bych to nestihla, než jsme se nadáli, byla jsem těhotná :lol: . No, a bydlet jsme spolu začali měsíc před narozením Ondry, takže to rozmazloval on mě ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
4.7.11 12:17

my jsme spolu jen dva roky a stihla jsem to pekne…
Tedka jsem mu psala, ze mi je zase blbe a ze to je asi z toho vzduchu a on, ze to snad ne, ze bydlime na okraji Prahy, ze tady ten vzduch je cistej. Ze mu neprijde zadny rozdil mezi Novou Vsi a Modranama…si pripadam jak hypochondr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.7.11 12:19
Luciiia píše:
my jsme spolu jen dva roky a stihla jsem to pekne…
Tedka jsem mu psala, ze mi je zase blbe a ze to je asi z toho vzduchu a on, ze to snad ne, ze bydlime na okraji Prahy, ze tady ten vzduch je cistej. Ze mu neprijde zadny rozdil mezi Novou Vsi a Modranama…si pripadam jak hypochondr

Lucko, prostě každý je jinak vnímavý, ty jako těhotná teď určitě taky víc, než obvykle… Takže partner asi opravdu nevidí žádný rozdíl, určitě nejsi hypochondr…

Dva roky už jsou na rozmazlení slušná doba, to se dá krásně stihnout… My jsme spolu tři roky a už máme dvě děti, takže tam toho času tolik nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.7.11 12:30

My budeme s přítelem za pár dnů 5 let a žádné rozmazlování se z mé strany nekonalo…před tím jsem měla vztah, kdy chlap byl zvyklý na servis maminky a babiček a už bych to nechtěla, neudělal si ani čaj a takový chlap je pro mě k ničemu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
4.7.11 12:46

Mne pritel uhnal na to, jak umel uvarit, jak si po sobe uklizel veci apod. tedka se vali jeho ponozky v obyvaku, v kuchyni na zidli, nadobi nechava kde ho napadne…jednou jsem nasla dokonce ohryzek od jablka v koupelne na vane…
A jak varil kazdy den, tak tedka tak max. jednou za tyden :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.7.11 12:54
Luciiia píše:
Mne pritel uhnal na to, jak umel uvarit, jak si po sobe uklizel veci apod. tedka se vali jeho ponozky v obyvaku, v kuchyni na zidli, nadobi nechava kde ho napadne…jednou jsem nasla dokonce ohryzek od jablka v koupelne na vane…
A jak varil kazdy den, tak tedka tak max. jednou za tyden :-/

Tak hlavně že to umí…on se k tomu zase vrátí, až bude mimi a ty nebudeš stíhat…bude muset pomáhat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
4.7.11 13:05

v to doufam, protoze uz takhle toho je na me dost…ale pak mi snad bude dobre.
Jinak mam slibeno, ze pry umeje dneska lednici, tak se tesim, ze ji pak muzu aspon otevrit aniz by se mi navalovalo jeste vic…snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová