Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7024
4.7.11 20:01

Tak to bych se mohla jet podivat…na sebe nema smysl nic kupovat, tak aspon si pak usetrim starosti s oblecenim na mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
4.7.11 20:35

ahojky, dlouho jsem tu nebyla, měla jsem pc v opravě, koukám, jestli už někdo neporodil, asi neee, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
5.7.11 15:14

Ahoj, tak story s tabletama k myčce je skvělá. :lol: Toho bych byla schopná taky. A holt v těhotenství - já jsem s břichem chodila na přednášky z matiky pro lingvisty a profesorka si myslela, že jsem dementní, ke zkoušce jsem šla po porodu a ona čučela jak puk, když se mi najednou všechno dařilo.
ad rozdělení práce, to je škoda, že se přítel nechal snadno rozmazlit, i když je to asi běžné. My se snažíme všechno dělat spolu, ale o domov se nakonec asi víc stará manžel a já se víc věnuju dítěti (on sám prohlašuje, že by se děti měly rodit už dvouleté - aby se s nima dalo domluvit apod.) :lol: No jo, chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
7.7.11 08:11

Jj,pritel taky rika, ze by se mala mohla narodit uz aspon rocni :)Ja tedy nesouhlasim :)))
Jinak ja jsem porad neporodila…Mam sice jeste cas, ale mala uz v tom brise tak zlobi, ze nevim,jak tojeste skoro 3 tydny mam zvladnout …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.7.11 10:38

Ahoj holky,
tak já se hlásím po kontrole…pořád stejný hlášky, na porod jsem připravená už měsíc, ale bez kontrakcí to jaksi technicky není možný :mrgreen: Dnes mi dr. udělala nějaký hmat, asi polechtala čípek nebo co :-D a prý by to mohlo zabrat, je fakt že to dost bolelo a ještě teď mě bolí celé mezinoží :mrgreen:
A jinak další KO už v pondělí, za chvíli tam asi budu chodit denně nebo co? :nevim:
Přitom malej se neustále snaží prokopat ven, bohužel špatným otvorem, chtěl by to vzít břichem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.7.11 11:17

Zpět

Ahojte ženský..
koukám, že diskuse se tu pekne rozběhla.Ja od tý doby co jsem byla na mateřské, jsem vůbec nestíhala. Teď už je fajn a už mám vše za sebou a na bříšku si ted chovam sveho uz měsíčního chlapečka. Narodil se 4.6. a jmenuje se Teodor :) Porod je naprosto v pohodě, nemáte se čeho bát!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.7.11 11:39
TeaTereza píše:
Ahojte ženský..
koukám, že diskuse se tu pekne rozběhla.Ja od tý doby co jsem byla na mateřské, jsem vůbec nestíhala. Teď už je fajn a už mám vše za sebou a na bříšku si ted chovam sveho uz měsíčního chlapečka. Narodil se 4.6. a jmenuje se Teodor :) Porod je naprosto v pohodě, nemáte se čeho bát!! :huban:

Jéééééé, tak to posílám velkou gratulaci :kytka:
Takže porod byl v pohodě? :nevim: A malej je hodňousek, nechá tě vyspat? :nevim: A nějaká fotečka by nebyla? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.7.11 12:16

Lidas:
díky za gratulaci! malej je zlaticko, hrozne si to uzivame. je sladoucky, ale strasne rychle ty deti rostou :-) Mel 51cm a 3,38kg. dnes uz mame 4,25kg a asi 54 cm :) Porod jsem mela suprový! 4 dny pred termínem mi v pul sesté ráno (sobota) praskila voda a ve 12:13 bzl malý na světě. Silné kontrakce trvaly tak pul hodinky, to pred tím se dalo vydrzet bez problémů…pak mi pichli epidurál, naprosto pak bez bolestí, a za 10 min. nato jsem zacala citit tlak a na 5 zatlacení byl malý venku. !Pohoda :-) doufám ze to taky tak zvladnete! kdy ze mas termin?
Prilkadam fotku z porodnice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.7.11 12:18

Lidas:
díky za gratulaci! malej je zlaticko, hrozne si to uzivame. je sladoucky, ale strasne rychle ty deti rostou :-) Mel 51cm a 3,38kg. dnes uz mame 4,25kg a asi 54 cm :) Porod jsem mela suprový! 4 dny pred termínem mi v pul sesté ráno (sobota) praskila voda a ve 12:13 bzl malý na světě. Silné kontrakce trvaly tak pul hodinky, to pred tím se dalo vydrzet bez problémů…pak mi pichli epidurál, naprosto pak bez bolestí, a za 10 min. nato jsem zacala citit tlak a na 5 zatlacení byl malý venku. !Pohoda :-) doufám ze to taky tak zvladnete! kdy ze mas termin?
Prilkadam fotku z porodnice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.7.11 12:25

Tedýsek

A tak vypadáme dnes :) mamka ma misto mlíčka smetanu, tak jsem pekný puclíček :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.7.11 12:43
TeaTereza píše:
A tak vypadáme dnes :) mamka ma misto mlíčka smetanu, tak jsem pekný puclíček :oops:

Je nádhernej, moc se vám povedl!!! :palec:
Já mám termín v sobotu, ale už 3 týdny mi tvrdí, že jsem připravená na porod a pořád nic :think: A tys rodila kde? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.7.11 13:16
Lidas píše:
TeaTereza píše:
A tak vypadáme dnes :) mamka ma misto mlíčka smetanu, tak jsem pekný puclíček :oops:
Je nádhernej, moc se vám povedl!!! :palec:
Já mám termín v sobotu, ale už 3 týdny mi tvrdí, že jsem připravená na porod a pořád nic :think: A tys rodila kde? :nevim:

Jee tak to uz je za chvíli :) ted uz to muze prijit kazdou chvíli!
jo me nastestí doktorka nic o pripraVENOSTI nerikala a asi je to lepsi, clovek zbytecne o tom nepremysli a nestresuje se. ale jinak se uz tesis, ne? Já rodila u Apolinare - naprosta spokojenost. jak porod-profici, tak sestricky na sestinedeli. prijemne a poradilÿ, pomohly :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.7.11 13:20

Těším se a bojím, nějak se to mísí dohromady :think: A kojení v pohodě? :nevim:
Já bych měla rodit v Podolí, snad to bude taky v pohodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.7.11 13:45

Ahoj TeoTerezo :). tak tě vítám zpátky mezi námi a gratuluji k mrňouskovi, je fakt nádherný :). Já už mám Klárku taky doma, i když termín bych měla až za týden, ale už je jí 17 dní ;).

Dneska jsme byly na kontrole, hezky nám otesánkuje, dr. jí navážila 2980g a naměřila 50cm 8-o . Až takový přírůstek jsem fakt nečekala… Tak jsem moc ráda, už můžeme normálně ven, vzhledem k tomu, že se v čekárně pokadila, poblinkala a nebyla čerstvě nakojená, jinak bychom ty tři kila uričtě daly :lol: . Takže k naší dr. až na kontrolu v 6 týdnech, teď nás ještě musím objednat na kyčle… A sebe na gyndu, a k zubaři (vypadla mi plomba asi dva dny před porodem :zed: ). Ach jo, mě ti doktoři tak nebavííííí…

Cestou z kontroly jsem se rovnou sešla s kamarádkou, co je taky těhotná (měla termín přesně týden přede mnou, tj. včera), daly jsem si výbornou pizzu, ledovou kávu, pokecaly, Klárka se předvedla jako dokonalé miminko, spinkala v kočárku a jen se občas protáhla a trošičku si ublinkla :)

Lído, ty už se nemůžeš dočkat, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.7.11 13:53

Už je to fakt dlouhý, 3 týdny čekat na porod a stále nic…asi je lepší, když doktoři mlčí a někdy to prostě přijde :think: Jinak po tom hmatu (asi Hamlton?) mě fakt všechno bolí, skoro nemůžu chodit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová