Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to bych se mohla jet podivat…na sebe nema smysl nic kupovat, tak aspon si pak usetrim starosti s oblecenim na mimi
ahojky, dlouho jsem tu nebyla, měla jsem pc v opravě, koukám, jestli už někdo neporodil, asi neee, že…
Ahoj, tak story s tabletama k myčce je skvělá.
Toho bych byla schopná taky. A holt v těhotenství - já jsem s břichem chodila na přednášky z matiky pro lingvisty a profesorka si myslela, že jsem dementní, ke zkoušce jsem šla po porodu a ona čučela jak puk, když se mi najednou všechno dařilo.
ad rozdělení práce, to je škoda, že se přítel nechal snadno rozmazlit, i když je to asi běžné. My se snažíme všechno dělat spolu, ale o domov se nakonec asi víc stará manžel a já se víc věnuju dítěti (on sám prohlašuje, že by se děti měly rodit už dvouleté - aby se s nima dalo domluvit apod.)
No jo, chlap.
Jj,pritel taky rika, ze by se mala mohla narodit uz aspon rocni
Ja tedy nesouhlasim ![]()
Jinak ja jsem porad neporodila…Mam sice jeste cas, ale mala uz v tom brise tak zlobi, ze nevim,jak tojeste skoro 3 tydny mam zvladnout …
Ahoj holky,
tak já se hlásím po kontrole…pořád stejný hlášky, na porod jsem připravená už měsíc, ale bez kontrakcí to jaksi technicky není možný
Dnes mi dr. udělala nějaký hmat, asi polechtala čípek nebo co
a prý by to mohlo zabrat, je fakt že to dost bolelo a ještě teď mě bolí celé mezinoží ![]()
A jinak další KO už v pondělí, za chvíli tam asi budu chodit denně nebo co? ![]()
Přitom malej se neustále snaží prokopat ven, bohužel špatným otvorem, chtěl by to vzít břichem ![]()
Ahojte ženský..
koukám, že diskuse se tu pekne rozběhla.Ja od tý doby co jsem byla na mateřské, jsem vůbec nestíhala. Teď už je fajn a už mám vše za sebou a na bříšku si ted chovam sveho uz měsíčního chlapečka. Narodil se 4.6. a jmenuje se Teodor
Porod je naprosto v pohodě, nemáte se čeho bát!! ![]()
TeaTereza píše:
Ahojte ženský..
koukám, že diskuse se tu pekne rozběhla.Ja od tý doby co jsem byla na mateřské, jsem vůbec nestíhala. Teď už je fajn a už mám vše za sebou a na bříšku si ted chovam sveho uz měsíčního chlapečka. Narodil se 4.6. a jmenuje se TeodorPorod je naprosto v pohodě, nemáte se čeho bát!!
Jéééééé, tak to posílám velkou gratulaci ![]()
Takže porod byl v pohodě?
A malej je hodňousek, nechá tě vyspat?
A nějaká fotečka by nebyla? ![]()
Lidas:
díky za gratulaci! malej je zlaticko, hrozne si to uzivame. je sladoucky, ale strasne rychle ty deti rostou
Mel 51cm a 3,38kg. dnes uz mame 4,25kg a asi 54 cm
Porod jsem mela suprový! 4 dny pred termínem mi v pul sesté ráno (sobota) praskila voda a ve 12:13 bzl malý na světě. Silné kontrakce trvaly tak pul hodinky, to pred tím se dalo vydrzet bez problémů…pak mi pichli epidurál, naprosto pak bez bolestí, a za 10 min. nato jsem zacala citit tlak a na 5 zatlacení byl malý venku. !Pohoda
doufám ze to taky tak zvladnete! kdy ze mas termin?
Prilkadam fotku z porodnice ![]()
Lidas:
díky za gratulaci! malej je zlaticko, hrozne si to uzivame. je sladoucky, ale strasne rychle ty deti rostou
Mel 51cm a 3,38kg. dnes uz mame 4,25kg a asi 54 cm
Porod jsem mela suprový! 4 dny pred termínem mi v pul sesté ráno (sobota) praskila voda a ve 12:13 bzl malý na světě. Silné kontrakce trvaly tak pul hodinky, to pred tím se dalo vydrzet bez problémů…pak mi pichli epidurál, naprosto pak bez bolestí, a za 10 min. nato jsem zacala citit tlak a na 5 zatlacení byl malý venku. !Pohoda
doufám ze to taky tak zvladnete! kdy ze mas termin?
Prilkadam fotku z porodnice ![]()
A tak vypadáme dnes
mamka ma misto mlíčka smetanu, tak jsem pekný puclíček ![]()
TeaTereza píše:
A tak vypadáme dnesmamka ma misto mlíčka smetanu, tak jsem pekný puclíček
Je nádhernej, moc se vám povedl!!! ![]()
Já mám termín v sobotu, ale už 3 týdny mi tvrdí, že jsem připravená na porod a pořád nic
A tys rodila kde? ![]()
Lidas píše:TeaTereza píše:Je nádhernej, moc se vám povedl!!!
A tak vypadáme dnesmamka ma misto mlíčka smetanu, tak jsem pekný puclíček
Já mám termín v sobotu, ale už 3 týdny mi tvrdí, že jsem připravená na porod a pořád nicA tys rodila kde?
Jee tak to uz je za chvíli
ted uz to muze prijit kazdou chvíli!
jo me nastestí doktorka nic o pripraVENOSTI nerikala a asi je to lepsi, clovek zbytecne o tom nepremysli a nestresuje se. ale jinak se uz tesis, ne? Já rodila u Apolinare - naprosta spokojenost. jak porod-profici, tak sestricky na sestinedeli. prijemne a poradilÿ, pomohly ![]()
Těším se a bojím, nějak se to mísí dohromady
A kojení v pohodě? ![]()
Já bych měla rodit v Podolí, snad to bude taky v pohodě ![]()
Ahoj TeoTerezo
. tak tě vítám zpátky mezi námi a gratuluji k mrňouskovi, je fakt nádherný
. Já už mám Klárku taky doma, i když termín bych měla až za týden, ale už je jí 17 dní
.
Dneska jsme byly na kontrole, hezky nám otesánkuje, dr. jí navážila 2980g a naměřila 50cm
. Až takový přírůstek jsem fakt nečekala… Tak jsem moc ráda, už můžeme normálně ven, vzhledem k tomu, že se v čekárně pokadila, poblinkala a nebyla čerstvě nakojená, jinak bychom ty tři kila uričtě daly
. Takže k naší dr. až na kontrolu v 6 týdnech, teď nás ještě musím objednat na kyčle… A sebe na gyndu, a k zubaři (vypadla mi plomba asi dva dny před porodem
). Ach jo, mě ti doktoři tak nebavííííí…
Cestou z kontroly jsem se rovnou sešla s kamarádkou, co je taky těhotná (měla termín přesně týden přede mnou, tj. včera), daly jsem si výbornou pizzu, ledovou kávu, pokecaly, Klárka se předvedla jako dokonalé miminko, spinkala v kočárku a jen se občas protáhla a trošičku si ublinkla ![]()
Lído, ty už se nemůžeš dočkat, co? ![]()
Už je to fakt dlouhý, 3 týdny čekat na porod a stále nic…asi je lepší, když doktoři mlčí a někdy to prostě přijde
Jinak po tom hmatu (asi Hamlton?) mě fakt všechno bolí, skoro nemůžu chodit ![]()