Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
7.7.11 17:23

To ja taky porad rikam Petrovi, ze jestli pojedeme s malym Petou do Chorvatska, tak ze se tam bude nudit, protoze na tom miste kam jezdime neni ani jedna klouzacka nebo hriste..Nam se tam libi, protoze je tam spousta hospudek, ale to malyho pochopitelne nebere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.7.11 17:48
veronika.st píše:
To ja taky porad rikam Petrovi, ze jestli pojedeme s malym Petou do Chorvatska, tak ze se tam bude nudit, protoze na tom miste kam jezdime neni ani jedna klouzacka nebo hriste..Nam se tam libi, protoze je tam spousta hospudek, ale to malyho pochopitelne nebere :)

Fakt to chce vybrat něco, aby se tam nenudil, buď aby tam byly animační programy nebo děti v jeho věku…pak máte i vy větší klid, toť můj názor :think:
Podívej se na www.nykar.cz, jezdí na ostrov Cres a je tam vždy plno rodin s dětmi a mají i program pro děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
7.7.11 20:09

Teo: gratulka k puclíkovi, krásný fotečky…

já nějak nestíhám, to počasí je fakt úmorný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
7.7.11 22:23

Lidas. díky- chci tu info pro kamarádku , domyno je pro ně drahý.

terko- ahooooj :mavam: Deborce všechno nejlepší k narozeninám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
8.7.11 01:51

Teo, nádherný kluk, gratuluju, přeju hodně štěstí v životě!

Deborce vše nejlepší k Narozkám! Šup sem s nějakými fotkami z oslavy, já si tě pamatuju těhotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.7.11 07:33

Terko, taky přejeme Deborce všechno nejlepší k narozeninám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.7.11 09:37

Ahojky,
také gratuluji malé k narozeninám :kytka:
Tak hmat asi nezabral, ani poslíčky jsem v noci neměla…ale píšou, že se může projevit do 36 hodin, tak máme ještě čas :think: Chudák přítel celou noc nespal, myslel si, že pojedeme a zas nic…už jsme z toho oba trochu na hlavu :mrgreen:
A ještě jsem asi popudila malého v bříšku, že ho chci vypudit, tak řádil víc než obvykle :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.7.11 09:53

Ahojky,
take moc gratuluji :)
Lido, asi to prozivam s Vami…Celou noc jsem poradne nemohla spat a mala kopala jako snad nikdy :)…uz abys porodila, treba se budu opicit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.7.11 09:54

jinak mas moc pekny metrik :) to uz musi prijit kazdou chvili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.7.11 09:58
veronika.st píše:
Ahojky,
take moc gratuluji :)
Lido, asi to prozivam s Vami…Celou noc jsem poradne nemohla spat a mala kopala jako snad nikdy :)…uz abys porodila, treba se budu opicit :D

Tak až budeš ve 39. týdnu, ať ti doktor zkusí Hamiltonův hmat, třeba na tebe zabere :-D
Já se nevyspala už asi měsíc a ještě dlouho nevyspím :mrgreen:
Jen mi dost tvrdne břicho, to jsem předtím nějak neznala :think: Jo a četla jsem, že porod vlastně vyvolá miminko, že vypustí do těla nějaké hormony :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.7.11 10:20

to ti zavidim, me bricho tvrdne minimalne od zacatku 7 mesice, ale tak kdyz si to do ted neznala, tak treba uz to prijde :)
Fakt? to jsem ani nevedela, ze si o to rekne sama :)…asi ji zacnu pomalu premlouvat at ten hormon pusti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.7.11 10:23

Jsou to tvrdohlavci už v bříšku, asi ji stejně nepřemluvíš :lol:
Tak sestra si na víkend objednala ubytko na Živohošti a jak je venku? hnusně…jak jinak, když chtějí někam jet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.7.11 11:05

Treba se ten vikend jeste nejak vycasi :) ja se tesila na koupaliste tak v to doufam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.7.11 11:34

O víkendu by mělo být zase hezky, jen dneska hlásili přeháňky a bouřky. My zítra jedeme ke kamarádovi na oslavu narozenin, tak taky doufám k krásné počasí, kočárek zaparkujeme někde pod strom, Ondra se bude popelit na písku a my se budeme cpát grilovaným masíčkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.7.11 11:39

Já si píšu s holkama ještě v jedné diskusi a těď mě jedna fakt vytočila…prý že chce jen přirozený porod, proč si necháváme dělat Hamiltona a podobně? :think: Nikdo se mě ani neptal, zda o takový zásah stojím a takový zásah mi to zase nepřijde, pořád lepší než vyvolávaný porod. A když bude mít komplikace, tak jako odmítne císaře? :think: Takové názory mám nejradši…každá chceme rodit přirozeně, pokud možno bez epidurálu apod., ale někdy to prostě nevyjde a je v ohrožení maminka i miminko, tak můžeme být rády, že tu je nějaká možnost, aby vše dopadlo OK :palec:
Jen by mě zajímalo, jak to dělali za časů našich babiček, když žádný císař ani možnost vyvolání porodu nebylo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová