Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7024
18.7.11 14:08

Lida:

ten je krasnej :-)
jsi mi pripomnela, kdyz jsem mela podrzet kamaradky malou, mela jsem hrozny strach, ze ji neco udelam a ona mi rekla, ze kdyz to dite zvladlo porod, tak i to jak ho drzim…mala se narodila s rucickou napred

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
18.7.11 14:57
veronika.st píše:
No prave,ze me to celkem dost bolelo :/,ale jak rikam…At uz to byl Hamilton nebo ne, tak ikdyby se to rozjelo driv, tak budu jedine rada…
Jinak Lido, urcite se do toho brzy dostanes :)…ja uz se ty malinky nemuzu dockat :)

No jo, ke konci se člověk už nemůže dočkat! Já teda jako prvorodička jsem počítala s tím, že 100% budu přenášet, takže jsem se termínem vůbec nezaobírala. No a pak to přišlo o 4 dny dřív a to bylo teda překvápko! Ani postýlku jsem nestihla povléct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
18.7.11 16:35
jajinka31 píše:
Díky holky :)

já teda chtěla druhé holčičku ale nějak se nepovedlo no :mrgreen: Tom měl být holka a až po císaři jsem se dozvěděla že je to kluk, docela šok no :)

jinak po vyšetření ke konci těhu se už může lehce krvácet, na to mě upozorňoval bývalej doktor :)

Hele dva kluci nejsou špatní… sice bys asi ty brala holčičku, ale věř, že pro malýho bude lepší brácha! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
18.7.11 16:38
Lidas píše:
Spinkající andílek :andel:

Lido, jak spinkaji tihle malí tvorečkové na boku to je děsně roztomilé! Máme to taky hodně nafocené jsou to takoví malí roztomilí červíčci :srdce:
A s tím odříhnutím, holt někdy děti nespolykají tolik vzduchu, tak to odříhnutí je těžší a nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
18.7.11 16:40
Luciiia píše:
ten je krasnej :-)
jsi mi pripomnela, kdyz jsem mela podrzet kamaradky malou, mela jsem hrozny strach, ze ji neco udelam a ona mi rekla, ze kdyz to dite zvladlo porod, tak i to jak ho drzim…mala se narodila s rucickou napred

8-o ručičkou napřed jo? Tyjo, tak to teda muselo být…beruška malá, hned asi chtěla chytit za ručičku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
18.7.11 16:47

Tereza:

nebo chtela vytahnout za rucicku :-)
kdyz ji byly 3 roky, tak za mnou prisla se svoji fotkou, kdyz byla malinka a rikala mi : teto podivej, ja byla miminko :-)
to bylo krasny:-) ted uz ma za sebou 1. tridu, je hrozny jak rychle rostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
18.7.11 16:52

Lidas…pěkně zavinuté miminko :)) nám Tom spal jedině pevně zavinut, teda skoro svázanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
18.7.11 16:53
TeaTereza píše:
jajinka31 píše:

já teda chtěla druhé holčičku ale nějak se nepovedlo no :mrgreen: Tom měl být holka a až po císaři jsem se dozvěděla že je to kluk, docela šok no :)

jinak po vyšetření ke konci těhu se už může lehce krvácet, na to mě upozorňoval bývalej doktor :)
Hele dva kluci nejsou špatní… sice bys asi ty brala holčičku, ale věř, že pro malýho bude lepší brácha! :wink:

jo to asi jo, myslím že si pak víc vyhrajou a budou rozumět :) a nemusím nic kupovat, taky výhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
18.7.11 19:29
Luciiia píše:
nebo chtela vytahnout za rucicku :-)
kdyz ji byly 3 roky, tak za mnou prisla se svoji fotkou, kdyz byla malinka a rikala mi : teto podivej, ja byla miminko :-)
to bylo krasny:-) ted uz ma za sebou 1. tridu, je hrozny jak rychle rostou

Jsou ty děti holt roztomilý! a hlavně takhle jak začnou rozumovat. prostě do předškolního věku jsou to zlatíčka. Pak teda taky, ale už jsou větší starosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
18.7.11 19:34
jajinka31 píše:
TeaTereza píše:
jajinka31 píše:

Hele dva kluci nejsou špatní… sice bys asi ty brala holčičku, ale věř, že pro malýho bude lepší brácha! :wink:

jo to asi jo, myslím že si pak víc vyhrajou a budou rozumět :) a nemusím nic kupovat, taky výhoda [/citace

Jasný! Bude to prima :) a až když jsem čekala moje miminko, tak jsem pochopila všechny ty „řeči“, je mi jedno co to bude, hlavně aby bylo mimi zdravé! A to je opravdu k nezaplacení! Vím, že v člověku to hloube, že by chtěl třeba „princeznu“, ale když si to uvědomí, je mu to opravdu jedno…A když mám teď Tedýska, tak si nedovedu přestavit, že bych měla někoho jiného! Tenhle je ten NEJ! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
19.7.11 09:59

Lído, pěkné fotky, dobřes to popsala, měla jsem hodně podobné pocity, já jsem celkově manuálně levá, tak jsme v porodnici každou chvíli listovala Něžnou náručí rodičů a nacvičovala polohy, měla jsem takový divný pocit, když jsme už byly samy dvě doma, muž z toho byl na prášky ještě víc než já. A do měsíce se všechno nějak srovnalo. Pak už jen nové výzvy: zvedání hlavičky, přetáčení na bříško, pak přetáčení na záda, pak příkrmy (no to bylo googlování), pak lezení, stání, chození. Věčné války s babičkou - nedávejte ji to sladké! ne, roční dítě opravu nemůže kyselé okurky! apod. :-) Jsem zvědavá co bude dál. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.7.11 10:49

Me prave vsichni rikaji, at vubec nepocitam, ze porodim v terminu, ze budu urcite prenaset.Mamina ma 4 deti a 3 prenasela.Posledni se narodil na den presne…no a ja byla prenasena prej nejdyl :D
Lido: malej je fakt kraaaasnej :)…kdy vyjedete na prochazku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
19.7.11 12:10
veronika.st píše:
Me prave vsichni rikaji, at vubec nepocitam, ze porodim v terminu, ze budu urcite prenaset.Mamina ma 4 deti a 3 prenasela.Posledni se narodil na den presne…no a ja byla prenasena prej nejdyl :D
Lido: malej je fakt kraaaasnej :)…kdy vyjedete na prochazku??

Tak je možné, že budeš přenášet. Protože moje máma vždy rodila 3 dny před termínem, takže mi taky říkala, že tak porodím, ale jsem jí říkala, že je to blbost, že kdo ví, jak tenkrát termín porodu počítali a že určitě budu přenášet! A ejhle rodila jsem o 4 dny dřív. Takže na tom asi něco bude. I na tom, že moje máma měla hladé porody, a já vlastně taky…takže je to asi tak nějak „dědičné“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.7.11 15:50

,,Hladké" porody mela i moje mama, tak bych radeji podedila tohle nez to prenaseni :D
Dnes jsem sla s Petou na prochazku(nakonec z toho bylo cca 3,5km).On jel na kole, takze ja rychlo chuzi za nim a jsem hotova jako dlouho ne…mam pocit, ze mi upadnout nohy :( to by mohlo porod vyprovokovat ne:))))?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
19.7.11 17:23

holky nedeste me tema porodama a jeste tim, ze to muze byt dedicny…moje mama prenasela snad vic jak tyden a porod mela silene dlouhej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová