Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
11.7.11 13:46

Lido: držíme palce, doufám, že už máš malého u sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.7.11 07:59

Lído, taky doufám, že jsi v pohodě a už máš Kubíčka u sebe a užíváš si ho :)

Terko, co znamená ten tvůj třetí metřík? Je to to, co si myslím? Doufám, že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.7.11 08:11

U nás všechno v pohodě, Klárka v noci krásně spinká, včera dokonce dala 6 hodin v kuse 8-o . Přes den je to o něco horší, ale to mi vůůůůbec nevadí, za tu noc to stálo, tak snad tak bude pokračovat …
Včera jsem byla s oběma dětmi venku, docela zážitek, Ondra pořád někam fičel na motorce, já za ním poklusávala s kočárkem, ale užili jsme ti to :). Dneska se chystáme do knihovny, tak jsem zvědavá, jak to zvládneme, tam to bude v pohodě, knihovnice jsou u nás děsně fajn, Ondrovi se tam taky moc líbí, a Klárka bude snad spát… Ale přece jenom je to celkem procházka, no, uvidíme :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.7.11 09:45

Ahoj holky, Lida mi vcera poslala MMS. Kubik je moc krasnej :)
Bumbi, mala je uzasna, ze ti takhle hezky spinka :) Doufam, ze moje mala bude taky takova :D
Dneska nam prijde domaci skrabat omitku v byte a malovat - v celem byte :( takze po uklidu si myslim, ze to prijde i na me :). Je to barak starej 5 let a omitka tomu odpadava ve vsech pokojich, jak kdyby to tady stalo 100 let… No ale na opravu si nemohl najit lepsi cas tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.7.11 09:49

Jo holky, poradte mi jako zkusenejsi :) Asi dva dny me boli v podbrisku, ale ne jako pri MS, spis mi prijde jakoby na miste mocaku. Neprijde mi ale, ze bych byla nestydla nebo tak, nevim co to je, ale je to celkem neprijemny…Neznate to :nevim: ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
13.7.11 09:56

Terko, taky mě upoutal třetí metřík. Pokud to není omyl, tak :palec:

My se zabydlujeme v Braníku a zkoumáme okolí.

Lídě velikánská gratulace a Kubíkovi všechno nejkrásnější do života!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.7.11 12:29

Lído, moc gratulujeme a těšíme se, až vás uvidíme naživo :palec:

Verčo, to je teda fakt výborná doba na omítkování a následný úklid, ale zae přijdeš s miminkem do krásného bytečku ;). To pobolívání v podbřišku nevím, ale řekla bych, že prostě miminko už tlačí na všechno, tak je to čím dál tím nepříjemnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.7.11 12:35

Asi jo, uz abych se k Vam pridala, nemuzu se uz dockat :)Jj omitkovani je bezva :D
Terko, nevim proc,ale ten metrik nevidim, tak napis, jak to tedy je :)
Jinak uz se tesim az uvidim Klarku i Kubika :)tak se musime nekdy sejit konecne vsichni, samozrejme i ostatni holky ostatnima detickama v brisku i na svete :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.7.11 12:53

Holky, já bych vás viděla moc ráda, přes léto ale v Praze moc nebudeme. Teď odjedeme v pátek na 14 dní, pak tu určitě budu první týden v srpnu s Klárkou, jdeme obě na šestinedělní prohlídku, Ondra nevím, uvidím, jaké bude počasí, jestli si ho přivezeme s sebou nebo ho nechám s našima na chalupě. A pak od září už tu zase budeme pořád :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
13.7.11 14:12

ahojky,jojo, metřík nelže :-))))my jsme teď u rodičů do neděle, jinak jsme celé prázdniny v Praze…

gratulka Lidě, to je paráda, že už to máš taky za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
13.7.11 22:37

terko, tedy já k vám nakukuju ted jen pár posledních dnů a ta tvoje zpráva mne uplně dostala!

Moc ti gratuluju, přeju krásný průběh těhotenství (a strašně by mne potěšilo, kdybych se přidala, ale však víš, moje starý tělo si halt dělá co chce :) ) úžasná zpráva!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
14.7.11 00:00

ahoj holky, dneska mi nebylo dobre, tak jsem pro jistotu volala do thomayerky a sestra mi nenapadne rekla, ze si mam sbalit, jak jsem byla v soku, tak jsem vzala navigaci, sminky a to snad bylo vsechno…pak se me mamca ptala jestli ma rucnik, mydlo, pyzamo apod. tak uz jsem teda zacala myslet a balit :-D proste zacinam byt dementni…
Nakonec mi nic neni, jen se pry mohla otacet cysta a to boli, ale videla jsem na utz krasny miminko, sice jen 2,5cm, ale po ty tecce co byla minule, jsem se mu tam malem rozbrecela, zvlast kdyz pustil jeste srdicko. A kdyz mi rekl, kolik tedka meri, tak jsem mu chtela rict : ty voe, to uz je velky :-D nastesti jsem byla zticha
Ale porod mam asi vyresenej, moc se mi tam libilo, zvlast kdyz kolem nas chodily srnky, to bylo uzasny. Ja bych si je tam chodila hladit pred porodem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
14.7.11 07:10

Ahoj Luci-ja jsem s Thomayerkou taky spokojena, bydlim hned nad ni, takze jsem se ani moc dlouho nerozhodovala…Jednou jsem tam byla na pohotovosti ( nekdy na zacatku) a byl tam zrovna ne moc dobre naladenej doktor, ale od ty doby jsem tam nemela problem, vzdycky vsichni hrozne hodny…tak snad to tak bude i u porodu.

Me vcera taky tak bolelo bricho a trisla, ze jsem si rikala, ze vecer to na me urcite prijde -neprislo nic :-? , tak zase cekam :)

Terko a jak jste s miminkem v brisku daleko :)?ja ten metrik proste nevidim.to jste planovali 3ti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2955
14.7.11 13:10

Ahoj holky!
Můžu se přidat? Jsem ze Spořilova, mám dvouletého kluka a v břichu dalšího :mrgreen: Vídáte se live? :roll:
Mám několik kamarádek se stejně starýma dětma, ale na Spořilově nikoho, tak by se to docela hodilo :wink:
Už tady asi diskutujete dlouho, že? Pokusim se kouknout trochu do historie, ať nejsem tolik mimo mísu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
14.7.11 15:59

Ahoj, jasne, pridej se :)
Ja cekam mimco - holku Verunku, za par dni…tak uz se nemuzu dockat…Bydlim hned nad Thomayerkou v Kunraticich…
My se obcas potkavame s Lidou..ale uz jsem byla na navsteve u Bumbinky a to tam byla jeste i Terka, ale doufam, ze se uvidime po prazdninach casteji. Ted jsme vsechny nejaky rozlitany…
Kdy mas termin druhyho mimca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová