Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
384
20.7.11 16:53
Lidas píše:
Naše zlatíčko :srdce:

krásnej :potlesk:

ta autosedačka je nějaká velká ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.7.11 21:04

Lido: krásná fotka drobka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.7.11 09:05

Lido,je krasnej :)…My porad cekame…
Jaky to vubec bylo v tom podoli?Spokojena? A porod nakonec prisel sam nebo vyvolavacka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
22.7.11 09:31

Tak se musím pochlubit, včera jsme byli u doktorky, malej přibral 220 g, což je prý jednou tolik než je běžné a byli jsme moc pochválený :-D
Večer jsem poslala přítele do hospody, tak mi to Kubík nandal, uspávala jsem ho několik hodin, vždy jsem ho udrncala na míči a v postýlce se zase vzbudil a řval…postýlku nemá rád, asi moc prostoru? :nevim: Už mám úplně vykloktaná zápěstí z toho nošení, taky jsem zpět na předporodní váze a bříško je taky pryč :potlesk:
Jinak v Podolí jsem byla moooooooooc spokojená!!! :palec:
V sobotu mi praskla voda, tak jsme večer dorazili do porodnice, nic se nedělo až do dalšího večera, kdy mi moc hodná PA poradila, abych skákala na míči a nahřívala si břicho polštářkem z třešní a pak jsem skákala na míči ve sprše a zabralo to…kolem půlnoci jsem přešla na porodní sál, zrovna zuřila ta největší bouřka, ale Tom dorazil brzy a byla jsem strašně šťastná, že tam byl se mnou, fakt velká opora :palec: Nějak jsem se přestala otvírat, tak mi píchli oxytocin, po několika hodinách se podařilo a já byla otevřená dost, ale malej byl špatně dorotovanej, tak další asi 2 hodiny kontrakcí po minutě, mezitím se mi vystřídaly PA a pak jsem konečně mohla začít rodit, měla jsem úžasnou doktorku, ani jsem nebyla nastřižená, jen potrhaná, protože malej šel s ručičkou vedle hlavičky a byl dost velkej :think: Dr. říkala, že bych mohla rodit na kšeft, že jsem krásně tlačila :mrgreen: Tak v 8.33 byl náš poklad na světě a za chvilku poté v náručí dojatého tatínka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
22.7.11 19:47

Lidas: jé krásně popsané, sice jsi to měla dlouhé, ale výsledek stál za to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
25.7.11 11:10

Tak Verča včera porodila, snad je to holčička, to nějak zapomněla napsat, váha 3210g a 51 cm a pry to byla makačka :-D Tak velká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
25.7.11 17:43

Ahoj holky,píšu z mobilu z porodnice ,protože malá pořád krasne spinka. My jsme ten rozjezd měli taky dlouhý,ale nakonec to šlo suprove. V sobotu ráno mi začaly kontrakce,ale Peta měl slibeny výlet,tak jsme jeli.v 3 oslo jsme už byli zase v porodnici, s tim, ze kontrakce mám,ale nejsem skoro otevřená,takže ráno půjdu asi domů.po probdele noci me vysetrila pani doktorka a řekla,že za chvili se to rozjede.a měla pravdu.v pul 12 jsem sla na přípravu,v pul 1 na sál a před 3 jsem měla malou u sebe.zvladli jsme to celkem na jedno zkušební zatlaceni,3 na ostro a bylo hotovo:).nemuzu si na nic stěžovat,všichni jsou hrozně hodní a ochotni.ale už se tesime domu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
26.7.11 09:17

Verunko gratuluju :-) tak rikas, ze se nemam bat a registrovat se tam ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
26.7.11 19:48

Veru: moc gratulujeeeem k holčičce

Lucii: taky půjdu na registr. do Podolí, už jsem tam jednou rodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
27.7.11 07:50

Veronice velká gratulace, miminku přejeme všechno nejkrásnější v životě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
27.7.11 13:49

Verčo moc a moc gratuluju k miminku, přeju hlavně zdravíčko a štěstíčko do života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
28.7.11 12:45

gratulace

Veru, taky moc gratuluju k holčičce!! Těšíme se na foto až budeš mít čas :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.7.11 12:49

Ahoj holky,
co vám zabíralo u miminek na prdíky? :nevim: Včera nám několik hodin prořval, uspali jsme ho v půl 2 a to už jsme s přítelem padali na hubu únavou :-( Dáváme Sab simplex, masírujeme bříško, chováme, já se bojím cokoli sníst…ještě jsme koupili probiotický kapky, tak třeba zaberou? :think: Sousedi si asi naše miminko hodně užívají :mrgreen:
Přidávám foto našeho faraona po koupání :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
30.7.11 15:17

Prdíky

Ahoj Lído, zrovna tohle je u nas od čtvrtka také aktuální téma. Dřív jsme na to vůbec netrpěli, ale od čtvrtka je změna :( Je to hrozné. Přitom nejím skoro nic, co by jen trošku mohlo nadýmat. Zkoušeli jsme masírovat, cvičit nožičkama, chovat a já nevím co všechno a nic :( Rektální rourka mi přijde drsná (ale prej zabírá). Já podleha také Sab simplexu, uklidnilo se to, malý byl spokojený na 2 dny, ale je to chemie. Proto jsem po přečtení různých diskusí koupila kapky BabyCalm. Jsou přírodní, můžou se užívat dlouhodobě a neškodí. Tak zkoušíme to, je to o něco lepší, ale malý je pořád neklidný. Máme dnes 8 týdnů. Nevím jestli ho trápí prdíky a nebo má nějaký růstový sprut. Jediné co ho uklidní je prso, ale zase se bojím, že se mi přepije a bude ho břicho bolet… je to šílené :roll: ALe snad to zvládneme! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
30.7.11 19:40

ahojky, bohužel neporadím, obě děti na to vůbec netrpěly…ale co jsem různě slyšela, tak občas zabere nošení na tygříka(vleže na ruce) nebo jsou i nějaké polštářky, které se dávají na bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová