Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
7.8.11 13:01

A ještě mám dotaz z jiné oblasti…včera jsem sebrala odvahu a zrcátkem se podívala jak to mezi nohama vypadá po porodu…úplně jsem se lekla, to je fakt hangár, tam se mi přítel ztratí :mrgreen: Zlepší se to? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
7.8.11 19:57

Lido: na to dětské „akné“ je dobrý sudocream, ten používám i na opruzeniny :-)s „hangárem“ neporadím, mám za sebou dva císaře :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
8.8.11 00:16

ahoj po čase:
lido - ono na to akné fakt nic moc nezabírá, dětem naštěstí obvykle zmizí docela rychle, tak se tím neznepokojuj- můžeš mýt v černém čaji či ve velice slabounkém roztoku hypermanganu - do vaničky stačí tak tři zrnka- ale řekla bych, že prckovi to ani moc nevadí - za pár týdnů si ani nevzpomeneš.

pa
har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.8.11 08:59

Ahoj holky…
Lido taky uz jsem se chtela podivat,ale jeste jsem nenasla odvahu :D…Jinak dnes jsme me prvni uplne klidnou noc…uz jsem taky nevedela co s malou, tak jsem si odsala mliko,abych videla jak mala ji…vzdycky jsem si myslela,ze basti hodne a ona basti,ale pomalu…takze jsem ji vzdycky odstavila brzy a ona rvala, ze ma hlad chudinka…takze jsem v noci davala z lahve moje mliko a i jsem ji jeste dokrmila nutrilonem, kterej je dobrej i na ty jeji prdiky,ale to jsem ji dala uz jen 20ml..ale opravdu kraaaasne spinka a od vcera nebreci…jeste jsem si koupila fenyklovy caj a vitaminy pro me…jinak babycalm nepomaha tak davame sabsimplex…nevim co ji pomohlo,ale byla uplne klidna…
jinak pupinky mame taky…je to normalni..prej se tak i miminkum cisti kuze…zmizi to samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.8.11 09:00

Terko a jak se citis ty :)?vse ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.8.11 10:23
Lidas píše:
Ahoj holky,
včera to byl horor, malej prořval celý den, až z toho ochraptěl :-( Fakt jsme nevěděli co, přijde mi, že nějak přestal přibírat, po jídle blindí a hodně kakal…nakonec jsme jeli na pohotovost, prý si mám zajít do poradny, ale že to asi bude kojením…že kojím moc dlouho, malej se přepije, blinká a trápí ho bříško…chudinka můj malej :cry: Tak ho odstavuju dřív, ale to se mu vůbec nelíbí a za každou cenu musí odkrknout, tak ho půl hodiny nosím na rameni :-(
Ještě má na obličeji vyrážku, vypadá to jako akné…prý to samo zmizí, nemáte s tím některá zkušenost :think:
A vlhčené ubrousky na zadeček nemůžeme používat, malej se po nich oprudil, tak myjeme vodou…je to holt cíťa po mamince :think:

Ahoj Lído,
tak koukám, že je trápeníčko. Ale všechno přejde. Náš malý naštěstí nemá až tak velký problém s prdíkama, tak dáváme preventivně přírodní BabyCalm a jsme neprosto spokojeni. Vůbec nám nepláče. Jen řve když má hlad :))) Já před každým kojením odstříkávám, aby nepil to „prdlavé“ mlíčko a tak to chvíli trvá, tož je úplně někdy běsný, chudák malej :)
Jinak novorozenecké akné jsme taky měli, zmizelo asi po 3 týdnech. Doktorka poradila podírat borovou vodou (co je na oči) a protože byl takový sušší tak mazat modrou indulonou. Sudocream jsem zkusila, ale právě po tom byl hrozně suchý, páč to obsahuje zinek a ten strašně vysušuje, tak vyzkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.8.11 10:33
Lidas píše:
A ještě mám dotaz z jiné oblasti…včera jsem sebrala odvahu a zrcátkem se podívala jak to mezi nohama vypadá po porodu…úplně jsem se lekla, to je fakt hangár, tam se mi přítel ztratí :mrgreen: Zlepší se to? :nevim:

Tak to jsi odvážná :-) já se tam podivala až tak po měsíci. a právě jsem byla překvapená, že dobrý, ani jizva nebyla skoro videt - ted uy není vubec. Já myslím, že se to zlepší! I když jsem byla prekvapená, že tě nechali potrhat, jak jsi psala. to se pry hur sije i hojí, tak tomu nech čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.8.11 10:38
harpyje píše:
ahoj po čase:
lido - ono na to akné fakt nic moc nezabírá, dětem naštěstí obvykle zmizí docela rychle, tak se tím neznepokojuj- můžeš mýt v černém čaji či ve velice slabounkém roztoku hypermanganu - do vaničky stačí tak tři zrnka- ale řekla bych, že prckovi to ani moc nevadí - za pár týdnů si ani nevzpomeneš.pa
har.

Joo ten černý čaj je dobrý. my v nem koupali, když se malý oprudil v porodnici po plenkách Huggies :-) sskvele zabíral :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.8.11 10:53

Volala jsem do poradny a odpoledne jdeme na vážení, myslím, že malej prostě nepřibývá…jestli skončíme na UM, tak mě to bude strašně mrzet, protože mi přijde, že mlíko mám…tak kde je chyba? :nevim: Když mu dám z jednoho prsa, tak řve, že má málo a když z obou, tak blindí, protože se přepil, je to začarovaný kruh :-(
Kubík šel při porodu s ručičkou vedle hlavičky, ale zas tak moc mě asi nepotrhal, měla jsem jen pár stehů…jinak jsem nevydržela a nechala se zkontrolovat přítelem a prý to vypadá moc dobře, žádnej hangár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.8.11 10:59

Bumbi: tak malá roste jak z vody! doufam ze taky uvidíme fotku! Jinak jak píšeš léto je strašné, chudáci děti co mají prázdniny. Zrovna včera říkali, že je nejchladnější léto a že strašně málo svítí sluníčko :/ a bohuzel se to do konce leta asi nezlepsí :-( tak snad bude krásný podzim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.8.11 11:10

Kojení je někdy věda. Já si taky říkala, jaká je to pohoda, ale člověk se musí hlídat v jídle, pak někdy bolí prsa jak jsou nalité, do toho může příjít laktační krize. No žádná sranda. Ale když to člověk srovna s UM pořád je to jednodušší, prospěšnější a člověk to má pořád při ruce :mrgreen: Ale zase nejsem zastáncem kojit za každou cenu, když to nejde tak lepší UM než utrápená mamina a nespokojené hladové dítě.
Lido, ja myslím,ž e ti v poradně poradí. Možná budeš kombinovat kojení s UM. a nebo poradí techniku co a jak. Jestli by nestačilo kojit z jednoho prsa. Mlíčko se v prsou pořád dělá, takže dítě ho nemůže „vypít“. Jen může být línější a nechce se mu tolik tahat. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.8.11 11:17

Lido tak si zkus to mliko odstrikat a dat to z lahvicky at vidis…ja to takhle delala vecer a mala je naprosto spokojena…a to mi taky 14 dni probrecela…a na blinkani jsem se ptala a rekli mi,ze nejaky deti proste blinkaji vic, protoze si neumi poradne odkrknout…Jinak mama u posledniho brachy taky musela kombinovat kojeni a UM a potom se to upravilo a zase jen kojila…a kdyby to bylo jen o dokrmeni s UM, tak to taky neni nic hroznyho…Ja jdu k doktorce zitra…zase k te tvoji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
8.8.11 21:06

Ver: jojo, v pohodě, zítra mi dodělávají screening, tak snad bude vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
12.8.11 14:24

Ahoj holky,
tak my máme bohužel málo mlíčka a musíme přikrmovat…snažím se nějak zvýšit laktaci, beru homeopatika a dnes mi přítel přinese elektrickou odsávačku, třeba to pomůže? :nevim: A když ne, tak se s tím musím smířit, už nikdy nechci zažít miminko, které řve hlady, je to fakt strašný pohled :cry: Teď je Kubík spokojený, přibývá, hezky spinká a hlavně má plné bříško :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
12.8.11 14:25

A ještě jedno foto našeho zlatíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie