Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj tak se také opět hlásím…tentokráte už bez bříška a s malou princeznou v kočárku.
Narodila se 24.7. o týden a půl dříve. Ale všechno proběhlo tak jak má. ![]()
Gratuluju ostatním maminkám k mimískům ![]()
Luciiia píše:
Ahoj holky, asi v tomhle horku nechodite s malymi nekam k vode, co ? to je asi bezpecnejsi s nima zustat doma, nebo se pletu ? Pritel mi odjede na tyden pryc a ja nevim co tady :-/
Nechceš si tu Krč ještě rozmyslet? ![]()
https://www.emimino.cz/…-zivot-8137/
Peetje píše:
ahoj tak se také opět hlásím…tentokráte už bez bříška a s malou princeznou v kočárku.
Narodila se 24.7. o týden a půl dříve. Ale všechno proběhlo tak jak má.
Gratuluju ostatním maminkám k mimískům
Gratulace k princezně ![]()
ahoj holky ![]()
můžu se přidat? bydlím na P4 kousek od Novodvorské Plaza a tedka 5.8. se mi narodila první holčička ![]()
luphen píše:
ahoj holkymůžu se přidat? bydlím na P4 kousek od Novodvorské Plaza a tedka 5.8. se mi narodila první holčička
Vítam tě a gratuluju k Emičce ![]()
Lidas píše:luphen píše:Vítam tě a gratuluju k Emičce
ahoj holkymůžu se přidat? bydlím na P4 kousek od Novodvorské Plaza a tedka 5.8. se mi narodila první holčička
děkuji ![]()
odkud tady kdo je vlastně?? ![]()
luphen píše:Lidas píše:luphen píše:Vítam tě a gratuluju k Emičce
děkuji
odkud tady kdo je vlastně??
Já bydlím v Libuši, vedle Eltoda ![]()
Lidas píše:Luciiia píše:Nechceš si tu Krč ještě rozmyslet?
Ahoj holky, asi v tomhle horku nechodite s malymi nekam k vode, co ? to je asi bezpecnejsi s nima zustat doma, nebo se pletu ? Pritel mi odjede na tyden pryc a ja nevim co tady :-/
https://www.emimino.cz/…-zivot-8137/
Jestli to je to o tom velkym miminku, tak to cist nebudu…a uz si to rozmyslet nemuzu, do podoli ani do apolinare me uz nevezmou, leda motol a ten je daleko :-/
gratuluju
ja jsem taky z Modran…u konecny tramvaje
Dneska jsme byly s kamoskou na koupalisti na Lhotce a to byla parada, ale voda mi prisla nic moc, i kdyz rikali, ze je to cisty, stejne jsem sla radsi jen do sprchy…
Kdyz budete chtit nekam vyrazit, tak se klidne ozvete, kdyz budu mit volno, tak se rada pridam.
Ahoj holky můžu se k vám přidat?Jsem z Bráníka-Zelený pruh.Mám 3 letou princeznu a v lednu čekáme miminko
.
Ahoj holky…Gratuluji k miminkm a vitam nove prichozi ![]()
Luci, ja rodila v krci a jestli bdu mit dalsi mimco,tak jdu znovu sem.Jak v pooradnach,tak na sestinedeli super personal.za celou dobu jsem potkala jednu sestru se spatnou naladou…A porod?plne hladkej prbeh a lepsi doktork)u jsem si nemohla prat.vsichni byli fakt hodny a vsechno mi vysvetlovali a i na pritele byli hodny…holce co byla se mnou na pokoji zavolali i pro jistotu i primare.fakt si nemz na nic stezovat…
ahoj Verco,
mockrat dekuju, pritel se me snazi dostat do Apolinare,ale ja bych byla asi v ty Krci klidnejsi, kdyz je takhle blizko.
Cetla jsem neco o zlomeny klicni kosti u miminka, ktery nechali rodit klasicky i kdyz nakonec melo pres 5kg a sestra rikala, ze u druhorodicky si asi mysleli, ze to zvladne a zlomena klicni kost je pry normalni, ze za 5 dni je to zahojeny, jak to je jen chrupavka…Tak jsem klidnejsi:-)
A jak to zvladate ? uz je vsechno v pohode ?
Ja si myslim, ze v kazdy porodnici vznikaji problemy pri porodu.Ale jak rikam, ja bych nemenila..Doktorka byla naprosto skvela.Mala mela snad snuru kolem krku a ona to zvladla uplne v klidu..ani nastrih jsem necitila.A ta holka co byla se mnou napokoji roila o mesic driv a jeste sel zadeckem napred,tak prave hned volali i primare…a je uplne ok..A jsou tam i moc mily sestricky.Ja zase slysela ne moc chvalu na apolinare,myslim,ze Terka by mohla vypravet??
Jinak uz jsme lepsi..Mala ji a pribira, mozna az moc
…akorat nas trapi prdiky a obcas se ji v noci nechce spinkat,ale uz si zvykame..Zacatek byl nejhorsi,ale ted mi prijde,ze je kazdy den uz lepsi…