Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
23.8.11 12:45

ahoj tak se také opět hlásím…tentokráte už bez bříška a s malou princeznou v kočárku.
Narodila se 24.7. o týden a půl dříve. Ale všechno proběhlo tak jak má. :-)
Gratuluju ostatním maminkám k mimískům :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
25.8.11 10:17
Luciiia píše:
Ahoj holky, asi v tomhle horku nechodite s malymi nekam k vode, co ? to je asi bezpecnejsi s nima zustat doma, nebo se pletu ? Pritel mi odjede na tyden pryc a ja nevim co tady :-/

Nechceš si tu Krč ještě rozmyslet? :think:
https://www.emimino.cz/…-zivot-8137/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
25.8.11 10:18
Peetje píše:
ahoj tak se také opět hlásím…tentokráte už bez bříška a s malou princeznou v kočárku.
Narodila se 24.7. o týden a půl dříve. Ale všechno proběhlo tak jak má. :-)
Gratuluju ostatním maminkám k mimískům :-)

Gratulace k princezně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
25.8.11 16:29

ahoj holky :-)

můžu se přidat? bydlím na P4 kousek od Novodvorské Plaza a tedka 5.8. se mi narodila první holčička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
25.8.11 16:45
luphen píše:
ahoj holky :-)můžu se přidat? bydlím na P4 kousek od Novodvorské Plaza a tedka 5.8. se mi narodila první holčička :wink:

Vítam tě a gratuluju k Emičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
25.8.11 16:54
Lidas píše:
luphen píše:
ahoj holky :-)můžu se přidat? bydlím na P4 kousek od Novodvorské Plaza a tedka 5.8. se mi narodila první holčička :wink:

děkuji ;-)

odkud tady kdo je vlastně?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
25.8.11 17:18
luphen píše:
Lidas píše:
luphen píše:

děkuji ;-)

odkud tady kdo je vlastně?? :-)

Já bydlím v Libuši, vedle Eltoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
25.8.11 20:46

taky vítám nově příchozí…já jsem z modřan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
25.8.11 20:54
Lidas píše:
Luciiia píše:
Ahoj holky, asi v tomhle horku nechodite s malymi nekam k vode, co ? to je asi bezpecnejsi s nima zustat doma, nebo se pletu ? Pritel mi odjede na tyden pryc a ja nevim co tady :-/
Nechceš si tu Krč ještě rozmyslet? :think:
https://www.emimino.cz/…-zivot-8137/

Jestli to je to o tom velkym miminku, tak to cist nebudu…a uz si to rozmyslet nemuzu, do podoli ani do apolinare me uz nevezmou, leda motol a ten je daleko :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
25.8.11 20:57

luphen:

gratuluju :-) ja jsem taky z Modran…u konecny tramvaje

Dneska jsme byly s kamoskou na koupalisti na Lhotce a to byla parada, ale voda mi prisla nic moc, i kdyz rikali, ze je to cisty, stejne jsem sla radsi jen do sprchy…

Kdyz budete chtit nekam vyrazit, tak se klidne ozvete, kdyz budu mit volno, tak se rada pridam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
26.8.11 09:52

Ahoj holky můžu se k vám přidat?Jsem z Bráníka-Zelený pruh.Mám 3 letou princeznu a v lednu čekáme miminko :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.8.11 10:19

Ahoj holky…Gratuluji k miminkm a vitam nove prichozi :)
Luci, ja rodila v krci a jestli bdu mit dalsi mimco,tak jdu znovu sem.Jak v pooradnach,tak na sestinedeli super personal.za celou dobu jsem potkala jednu sestru se spatnou naladou…A porod?plne hladkej prbeh a lepsi doktork)u jsem si nemohla prat.vsichni byli fakt hodny a vsechno mi vysvetlovali a i na pritele byli hodny…holce co byla se mnou na pokoji zavolali i pro jistotu i primare.fakt si nemz na nic stezovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.8.11 15:35

je peetje,nam se mala taky narodila 24.7 :)
Gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
30.8.11 19:18

ahoj Verco,
mockrat dekuju, pritel se me snazi dostat do Apolinare,ale ja bych byla asi v ty Krci klidnejsi, kdyz je takhle blizko.
Cetla jsem neco o zlomeny klicni kosti u miminka, ktery nechali rodit klasicky i kdyz nakonec melo pres 5kg a sestra rikala, ze u druhorodicky si asi mysleli, ze to zvladne a zlomena klicni kost je pry normalni, ze za 5 dni je to zahojeny, jak to je jen chrupavka…Tak jsem klidnejsi:-)
A jak to zvladate ? uz je vsechno v pohode ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
31.8.11 08:54

Ja si myslim, ze v kazdy porodnici vznikaji problemy pri porodu.Ale jak rikam, ja bych nemenila..Doktorka byla naprosto skvela.Mala mela snad snuru kolem krku a ona to zvladla uplne v klidu..ani nastrih jsem necitila.A ta holka co byla se mnou napokoji roila o mesic driv a jeste sel zadeckem napred,tak prave hned volali i primare…a je uplne ok..A jsou tam i moc mily sestricky.Ja zase slysela ne moc chvalu na apolinare,myslim,ze Terka by mohla vypravet??
Jinak uz jsme lepsi..Mala ji a pribira, mozna az moc :D…akorat nas trapi prdiky a obcas se ji v noci nechce spinkat,ale uz si zvykame..Zacatek byl nejhorsi,ale ted mi prijde,ze je kazdy den uz lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová