Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No sla jsm na 6ti tydenni kontrolu a rekla jsem doktorce,jak se nam mala dusila..tak me poslala pro jistotu na ekg atd. a oni si nas tady nechali, ale snad vse bude ok…Mame za sebou sono hlavicky a neurologa a ceka nas to ekg a sono jicnu..Je to asi ten reflux..
S autobusem a brecicim mimcem mas pravdu…Taky myslim, ze horsi je vztekly dite nez mimco.
My byli na očkování zrovna včera, také ve 2 měsících a malý to zvládl super.
akata píše:
My byli na očkování zrovna včera, také ve 2 měsících a malý to zvládl super.
Tak díky, snad to taky zvládneme ![]()
Asi většina z vás kojí, ale třeba poradíte…my jsme na UM a malej by měl pít 5× denně 150 ml, ale nestačí mu to a řve hlady…já se bojím, aby z něj nebylo obézní dítě, ale co mám dělat? ![]()
Ahoj, já jsem taky z Písnice, ale prcka mám jen 2 měsíce starého, jestli neva. Hřiště jedině s kočárkem
, ale ráda se sejdu.
Jinak Lido,ja bych to asi u takhle malyho miminka asi neresila…Dala bych mu najist co sni kdyz ma hlad?Mala ji taky hodne a prej se i dost prejida.To mi rekla vcera doktorka i dnes v nemocnici.
veronika.st píše:
Jinak Lido,ja bych to asi u takhle malyho miminka asi neresila…Dala bych mu najist co sni kdyz ma hlad?Mala ji taky hodne a prej se i dost prejida.To mi rekla vcera doktorka i dnes v nemocnici.
A kolik malá teď váží?
A jak to v nemocnici zvládáte? ![]()
Ahoj holky. My budeme davat veskera povinna ockovani, ale urcite ne Rotarix. Takze okolo Chodova nektera z vas asi neni..... ![]()
Lidas píše:
Asi většina z vás kojí, ale třeba poradíte…my jsme na UM a malej by měl pít 5× denně 150 ml, ale nestačí mu to a řve hlady…já se bojím, aby z něj nebylo obézní dítě, ale co mám dělat?
Emmča je taky na UM a krmím jí dle toho jak si řekne - ne 5× denně…někdy je to po 5 hodinách někdy po 3 - zrovna dneska se mi budila v noci co 3 hodiny tak sem jí dávala 60ml…jinak přes den ji dávám 100… ![]()
luphen píše:Lidas píše:Emmča je taky na UM a krmím jí dle toho jak si řekne - ne 5× denně…někdy je to po 5 hodinách někdy po 3 - zrovna dneska se mi budila v noci co 3 hodiny tak sem jí dávala 60ml…jinak přes den ji dávám 100…
Asi většina z vás kojí, ale třeba poradíte…my jsme na UM a malej by měl pít 5× denně 150 ml, ale nestačí mu to a řve hlady…já se bojím, aby z něj nebylo obézní dítě, ale co mám dělat?
A čím krmíš?
My měli Bebu, ale nedělala malému dobře, teď máme Sunar…ale problémy máme stejně, malej po UM špatně kaká, až po několika dnech ![]()
tak já ji dávám Nutrilon - je teda nejdražší ze všech těch značek ale problémy jí nedělá - a kadí teda tak 10× za den… ![]()
Malá má ted 4500 a meri 57cm…a kadi teda taky porad,nekdy teda s pomoci trubicky,kdyz se krouti a boli ji brisko…
veronika.st píše:
Malá má ted 4500 a meri 57cm…a kadi teda taky porad,nekdy teda s pomoci trubicky,kdyz se krouti a boli ji brisko…
ty joo tak to je macek!!!
ta naše má tak 3500 zatím a to je jen o dva týdny mladší ![]()
a taky je na UM jo??
no,za 6 tydnu nabrala skoro 1,3 kg a vyrostla o 6 cm
…nn mala je kojena…