Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veronika.st píše:
no,za 6 tydnu nabrala skoro 1,3 kg a vyrostla o 6 cm…nn mala je kojena…
tak to krásně roste!!! ![]()
veronika.st píše:
Malá má ted 4500 a meri 57cm…a kadi teda taky porad,nekdy teda s pomoci trubicky,kdyz se krouti a boli ji brisko…
Veru a ty už jenom kojíš?
Tak my máme 5 kg, za 8 týdnů jsme přibrali 1,5 kg…tak jste větší jedlíci ![]()
Ahoj holky,
můžu se k vám také přidat? Mám doma 4-měsíčního prcka a bydlím kousek od Chodova směr Hostivař. Nechodíte některá z vás na procházky třeba kolem Chodovské tvrze nebo okolo rybníku (neznám jeho název) - tam, kde se mají stavět ty bazény?
Ahoj,vitam te mezi nami
…Tam na vychazky bohuzel nechodim ![]()
Lido, jen kojim..Dokrmovala jsem ji jen obcas nutrilonem,kdyz mela ty velky koliky a kdyz ji odeme mliko nestacilo,ale uz je to uplne ok…
jeee
.Konecne maminka v mem okoli. Bydlim na Kulatem Chodovci a mam tri mesicni holcicku a rada se k vam pridam na prochazky. Lucka
veronika.st píše:
Ahoj,vitam te mezi nami…Tam na vychazky bohuzel nechodim
Lido, jen kojim..Dokrmovala jsem ji jen obcas nutrilonem,kdyz mela ty velky koliky a kdyz ji odeme mliko nestacilo,ale uz je to uplne ok…
Já bych spala, až bych brečela ![]()
To je fajn, že už máš mlíčka dost
Nekojení leze dost do peněz a je nepraktické na cestování…ale má i své výhody, můžu všechno jíst ![]()
Zjistili něco v nemocnici? ![]()
Holky, Klárka má rýmu a kucká, byla jsem připravená na to, že se dneska nevyspíme, a opak – spala celou noc!!!! Nakojila jsem ji v deset večer, a pak až chvíli po šesté
. Dopoledne jsem měla sraz s kamarádkami v jednom mateřském centru (Balónek, jestli některá znáte), děti si hezky vyhrály, my jsme si daly čaj a pokecaly, Klárinka dělala vzornou holčičku, paráda. A cestou domů mi pak zase usnula v kočárku, Ondra šel dneska výjimečně taky spát, já mám super den
![]()
Zdravím všechny nově příchozí, nějak už se neorientuju, ale ono si to zase sedne ![]()
Lído, hlavně, když nekojíš, tak může krmit malého i někdo jiný než ty, ne? To bych teda já považovala za hlavní výhodu a aspoň jednu noc v týdnu bych celou prospala ![]()
bumbinka píše:
Holky, Klárka má rýmu a kucká, byla jsem připravená na to, že se dneska nevyspíme, a opak – spala celou noc!!!! Nakojila jsem ji v deset večer, a pak až chvíli po šesté![]()
![]()
. Dopoledne jsem měla sraz s kamarádkami v jednom mateřském centru (Balónek, jestli některá znáte), děti si hezky vyhrály, my jsme si daly čaj a pokecaly, Klárinka dělala vzornou holčičku, paráda. A cestou domů mi pak zase usnula v kočárku, Ondra šel dneska výjimečně taky spát, já mám super den
![]()
![]()
![]()
Zdravím všechny nově příchozí, nějak už se neorientuju, ale ono si to zase sedne
Lído, hlavně, když nekojíš, tak může krmit malého i někdo jiný než ty, ne? To bych teda já považovala za hlavní výhodu a aspoň jednu noc v týdnu bych celou prospala
Přítel ho většinou o víkendu v noci nakrmí, ale já se stejně vzbudím
Ale jinak by to výhoda byla a taky může někdo pohlídat…jen se zatím žádný dobrovolník nehlásí ![]()
Zrovna dnes mi zas přijde, že nás miminkem někdo trestá, pořád řveme a já už nevím proč
Už aby se upravilo to zažívání, reflux, prdíky a zácpa, to je vražedná kombinace ![]()
Lido: on je to takový nekonečný koloběh, až vše cos psala pomine, tak budou zas růst zuby, mimčo se začne víc hýbat a všude šmejdit, já si furt říkám, zlatý ležící miminko ![]()
terka007 píše:
Lido: on je to takový nekonečný koloběh, až vše cos psala pomine, tak budou zas růst zuby, mimčo se začne víc hýbat a všude šmejdit, já si furt říkám, zlatý ležící miminko
Přesně
. Ale co je fakt, od té doby, co se Ondra začal tak nějak víc pohybovat, začala s ním být větší zábava. A tak od roka a půl už je to úplně super, s jistotou chodí i běhá, hezky mluví, … Sice je občas na zabití, ale vím přesně, proč ho chci zabít ![]()
bumbinka píše:terka007 píše:Přesně
Lido: on je to takový nekonečný koloběh, až vše cos psala pomine, tak budou zas růst zuby, mimčo se začne víc hýbat a všude šmejdit, já si furt říkám, zlatý ležící miminko. Ale co je fakt, od té doby, co se Ondra začal tak nějak víc pohybovat, začala s ním být větší zábava. A tak od roka a půl už je to úplně super, s jistotou chodí i běhá, hezky mluví, … Sice je občas na zabití, ale vím přesně, proč ho chci zabít
Poslední věta nemá chybu ![]()
zlucka píše:
jeee.Konecne maminka v mem okoli. Bydlim na Kulatem Chodovci a mam tri mesicni holcicku a rada se k vam pridam na prochazky. Lucka
tak bezva, ja bydlím u zastavky busu č. 154 Brodského,tak se můžem někde/někde sejít ![]()
ano, urcite. To mame od sebe jen pres pole
. Bezva. Kdy se vam to hodi?
Lidas píše:bumbinka píše:Poslední věta nemá chybuterka007 píše:Přesně
Lido: on je to takový nekonečný koloběh, až vše cos psala pomine, tak budou zas růst zuby, mimčo se začne víc hýbat a všude šmejdit, já si furt říkám, zlatý ležící miminko. Ale co je fakt, od té doby, co se Ondra začal tak nějak víc pohybovat, začala s ním být větší zábava. A tak od roka a půl už je to úplně super, s jistotou chodí i běhá, hezky mluví, … Sice je občas na zabití, ale vím přesně, proč ho chci zabít
Jo, bohužel ![]()
zlucka píše:
ano, urcite. To mame od sebe jen pres pole. Bezva. Kdy se vam to hodi?
A co treba zitra dopoledne, kolem 11? Vyhovovalo by ti to?