Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33673
6.9.11 12:13
veronika.st píše:
no,za 6 tydnu nabrala skoro 1,3 kg a vyrostla o 6 cm :)…nn mala je kojena…

tak to krásně roste!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
6.9.11 13:14
veronika.st píše:
Malá má ted 4500 a meri 57cm…a kadi teda taky porad,nekdy teda s pomoci trubicky,kdyz se krouti a boli ji brisko…

Veru a ty už jenom kojíš? :nevim: Tak my máme 5 kg, za 8 týdnů jsme přibrali 1,5 kg…tak jste větší jedlíci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.9.11 14:51

Ahoj holky,
můžu se k vám také přidat? Mám doma 4-měsíčního prcka a bydlím kousek od Chodova směr Hostivař. Nechodíte některá z vás na procházky třeba kolem Chodovské tvrze nebo okolo rybníku (neznám jeho název) - tam, kde se mají stavět ty bazény?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
7.9.11 10:04

Ahoj,vitam te mezi nami :)…Tam na vychazky bohuzel nechodim :(
Lido, jen kojim..Dokrmovala jsem ji jen obcas nutrilonem,kdyz mela ty velky koliky a kdyz ji odeme mliko nestacilo,ale uz je to uplne ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.9.11 10:13

jeee :-D .Konecne maminka v mem okoli. Bydlim na Kulatem Chodovci a mam tri mesicni holcicku a rada se k vam pridam na prochazky. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.9.11 13:49
veronika.st píše:
Ahoj,vitam te mezi nami :)…Tam na vychazky bohuzel nechodim :(
Lido, jen kojim..Dokrmovala jsem ji jen obcas nutrilonem,kdyz mela ty velky koliky a kdyz ji odeme mliko nestacilo,ale uz je to uplne ok…

Já bych spala, až bych brečela :mrgreen:
To je fajn, že už máš mlíčka dost :palec: Nekojení leze dost do peněz a je nepraktické na cestování…ale má i své výhody, můžu všechno jíst :-D
Zjistili něco v nemocnici? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.9.11 15:19

Holky, Klárka má rýmu a kucká, byla jsem připravená na to, že se dneska nevyspíme, a opak – spala celou noc!!!! Nakojila jsem ji v deset večer, a pak až chvíli po šesté 8-o :srdce: :dance:. Dopoledne jsem měla sraz s kamarádkami v jednom mateřském centru (Balónek, jestli některá znáte), děti si hezky vyhrály, my jsme si daly čaj a pokecaly, Klárinka dělala vzornou holčičku, paráda. A cestou domů mi pak zase usnula v kočárku, Ondra šel dneska výjimečně taky spát, já mám super den :dance: :dance: :dance:

Zdravím všechny nově příchozí, nějak už se neorientuju, ale ono si to zase sedne :)

Lído, hlavně, když nekojíš, tak může krmit malého i někdo jiný než ty, ne? To bych teda já považovala za hlavní výhodu a aspoň jednu noc v týdnu bych celou prospala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.9.11 15:52
bumbinka píše:
Holky, Klárka má rýmu a kucká, byla jsem připravená na to, že se dneska nevyspíme, a opak – spala celou noc!!!! Nakojila jsem ji v deset večer, a pak až chvíli po šesté 8-o :srdce: :dance:. Dopoledne jsem měla sraz s kamarádkami v jednom mateřském centru (Balónek, jestli některá znáte), děti si hezky vyhrály, my jsme si daly čaj a pokecaly, Klárinka dělala vzornou holčičku, paráda. A cestou domů mi pak zase usnula v kočárku, Ondra šel dneska výjimečně taky spát, já mám super den :dance: :dance: :dance:

Zdravím všechny nově příchozí, nějak už se neorientuju, ale ono si to zase sedne :)

Lído, hlavně, když nekojíš, tak může krmit malého i někdo jiný než ty, ne? To bych teda já považovala za hlavní výhodu a aspoň jednu noc v týdnu bych celou prospala :)

Přítel ho většinou o víkendu v noci nakrmí, ale já se stejně vzbudím :-( Ale jinak by to výhoda byla a taky může někdo pohlídat…jen se zatím žádný dobrovolník nehlásí :mrgreen:
Zrovna dnes mi zas přijde, že nás miminkem někdo trestá, pořád řveme a já už nevím proč :think: Už aby se upravilo to zažívání, reflux, prdíky a zácpa, to je vražedná kombinace :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
7.9.11 19:43

Lido: on je to takový nekonečný koloběh, až vše cos psala pomine, tak budou zas růst zuby, mimčo se začne víc hýbat a všude šmejdit, já si furt říkám, zlatý ležící miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.9.11 20:59
terka007 píše:
Lido: on je to takový nekonečný koloběh, až vše cos psala pomine, tak budou zas růst zuby, mimčo se začne víc hýbat a všude šmejdit, já si furt říkám, zlatý ležící miminko :-)

Přesně :palec: . Ale co je fakt, od té doby, co se Ondra začal tak nějak víc pohybovat, začala s ním být větší zábava. A tak od roka a půl už je to úplně super, s jistotou chodí i běhá, hezky mluví, … Sice je občas na zabití, ale vím přesně, proč ho chci zabít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.9.11 21:29
bumbinka píše:
terka007 píše:
Lido: on je to takový nekonečný koloběh, až vše cos psala pomine, tak budou zas růst zuby, mimčo se začne víc hýbat a všude šmejdit, já si furt říkám, zlatý ležící miminko :-)
Přesně :palec: . Ale co je fakt, od té doby, co se Ondra začal tak nějak víc pohybovat, začala s ním být větší zábava. A tak od roka a půl už je to úplně super, s jistotou chodí i běhá, hezky mluví, … Sice je občas na zabití, ale vím přesně, proč ho chci zabít :lol:

Poslední věta nemá chybu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.9.11 09:49
zlucka píše:
jeee :-D .Konecne maminka v mem okoli. Bydlim na Kulatem Chodovci a mam tri mesicni holcicku a rada se k vam pridam na prochazky. Lucka

tak bezva, ja bydlím u zastavky busu č. 154 Brodského,tak se můžem někde/někde sejít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.9.11 10:36

ano, urcite. To mame od sebe jen pres pole :-D . Bezva. Kdy se vam to hodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.9.11 10:38
Lidas píše:
bumbinka píše:
terka007 píše:
Přesně :palec: . Ale co je fakt, od té doby, co se Ondra začal tak nějak víc pohybovat, začala s ním být větší zábava. A tak od roka a půl už je to úplně super, s jistotou chodí i běhá, hezky mluví, … Sice je občas na zabití, ale vím přesně, proč ho chci zabít :lol:
Poslední věta nemá chybu :mrgreen:

Jo, bohužel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.9.11 11:08
zlucka píše:
ano, urcite. To mame od sebe jen pres pole :-D . Bezva. Kdy se vam to hodi?

A co treba zitra dopoledne, kolem 11? Vyhovovalo by ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová