Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
8.9.11 11:26

Mala je taky celkem ubulena,ale uz mi prijde,ze ji celkem i rozumim co chce..Vetsinou nic,jen se vzteka :D ..abych ji nekrivdila uz zvladla bez breku cca pul odky v tom oupatku :)jinak zazivani uz se nam celkem upravilo,ale mame masivni ten reflux,tak nam dali nejaky gastrotuss baby, po kterym ma zacpu …takze jsem to vysadila..to bych ji za chvili davala na vsechno nejaky kapky az by ji z toho bylo jeste hur…Jen ji prej nesmim nechat ani minutu samotnou,aby se zas nedusila…
Jo Lido,chces vracet ty casopisy??

A kdy se teda nejak sejdeme holky :)pristi tyden az na stredu jsem volna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.9.11 11:33

to by bylo prima :-) , ale nevim jestli presne zvladnu tu 11hod. Muzeme se domluvit, ze se potkame tady na poli a pockame na sebe plus minus 15 minut. Mam cerveny kocarek, urcite me hned poznas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.9.11 12:59

Veru to jsi celkem odvážná, že když máte masivní reflux, tak že nedáváš nic proti tomu :think: my máme jen malinko, na sonu se nám to při prohlídce vrátilo pouze jednou, takže říkali, že to není ani na léčbu, přesto se malý málem udusil :-( takže my jsme právě na tom Gastrotussu a naprostá spokojenost. maly vůbec neblinká ani se mu nevrací šťávy, takže není nevrlý. prostě dobrý. A zácpu nemá…nevysadilas to předčasně?
Lidas s malým bude líp…my teda máme hodný dítě, nám malý Tedýsek skoro nebrečí, jen když má hlad, ale je prava, že teď už v těchh 3měsících je to všechno zábavnější, dneska se i poprvé jakoby nahlas zasmál :lol:
bumbinka s tím vím proč ho chci zabít, to je fakt vtipné, jsem se pobavila! :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.9.11 13:43

Taky máme reflux, na sonu jsme nebyli, ale i doktorka nám to potvrdila…blinkáme dost, gastrotuss mám, ale přijde mi, že nezabírá a malej ho plive, tak ho taky nedávám :think: Ještě je prý Nutriton na zahuštění mlíka, ale my máme taky problém se zácpou a ještě by se to zhoršilo :-( Zvýšenou postýlku asi máte, viď? :nevim:
Malého už uspávám několik hodin, nemáš ještě ani vyčištěné zuby a mám hlad…pořád ho jen nosím, už ani v lehátku nechce být, kočár nesnáší od narození…včera ho Tom dal v korbičce na balkon a překvapivě usnul :think:
Možná dnes vyrazíme do obchodu vyzkoušet manducu, bez nosítka to u nás fakt nepůjde :think:
Veru, ty časopisy vracet nechci :-D
Jinak malej je největší zlatíčko před návštěvama, to si hraje na hodné miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.9.11 13:48

Teo,ja nevim jak rychle to zabira,ale mala blinka stejne a nekadi,pritom driv nekolikrat za den.Doktorka rikala at ji hodne podlozim matracku pod hlavou a dyl ji po jidle chovam…a hlavne i poradne odkrkavat.a kdyz porad bude hodne blinkat, tak mam zase zacit gastrotuss…tak uvidim…treba zjistim,ze to bez toho nejde..Pres den si blinkani ohlidam,ale bojim se veceru :(hlvne kdyz mala blinka i ze spani a ani ji to neprobudi,ale je pravda,ze pri ty zvyseny poloze se jeste nepoblindila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.9.11 14:17
zlucka píše:
to by bylo prima :-) , ale nevim jestli presne zvladnu tu 11hod. Muzeme se domluvit, ze se potkame tady na poli a pockame na sebe plus minus 15 minut. Mam cerveny kocarek, urcite me hned poznas…

bezva :-) , ja prijedu s modrym kocarkem, a posilam ti SZ (poslu ti v ni radsi mobil) kdyby cokoliv.A kde presne mas na mysli na poli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.9.11 14:22

dobre :-) , tak zitra okolo 11hod. Myslim to pole mezi nama, mezi MHD Brodskeho a Kulatym Chodovcem - ty zluto zeleny novostavby, no to sice uz novostavby nejsou :-D , bydlim tady 8 let…, ale urcite vis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.9.11 21:23

Lidas no řeknu Ti, že máš teda záhul. Asi by stálo za to objetovat ty peníze a koupit nějaké nosítko, jinak se vážně nehneš…problém, aby se v tom malému líbilo. :think: A Lído jak ten Gastrotus dáváš. Já když na lžičce, tak taky jsme někdy plivali, ale teď dáváme stříkačkou a v pohodě. Vždycky jak pustí prso, tak mu dám do pusy stříkačku a bumbá a ani neví :mrgreen:
Veronika Jinak my jsme právě na začátku dávali proti ublinkávání Nutriton a po tom jsme měli bolavé bříško. Gastrotuss nam vyhovoval. Je fakt, že stolička není každý den, ale to asi tím, že prostě ta strava se zahustí a holt se tráví dýl (teda dle mého laického názoru :-) ) Nám to zabralo skoro hned, takže možná opravdu pro vás to není. tak zkuste ten Nutriton :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.9.11 22:21
TeaTereza píše:
Lidas no řeknu Ti, že máš teda záhul. Asi by stálo za to objetovat ty peníze a koupit nějaké nosítko, jinak se vážně nehneš…problém, aby se v tom malému líbilo. :think: A Lído jak ten Gastrotus dáváš. Já když na lžičce, tak taky jsme někdy plivali, ale teď dáváme stříkačkou a v pohodě. Vždycky jak pustí prso, tak mu dám do pusy stříkačku a bumbá a ani neví :mrgreen:
Veronika Jinak my jsme právě na začátku dávali proti ublinkávání Nutriton a po tom jsme měli bolavé bříško. Gastrotuss nam vyhovoval. Je fakt, že stolička není každý den, ale to asi tím, že prostě ta strava se zahustí a holt se tráví dýl (teda dle mého laického názoru :-) ) Nám to zabralo skoro hned, takže možná opravdu pro vás to není. tak zkuste ten Nutriton :think:

Stříkačka mě nenapadla, tak vyzkouším :palec:
Určitě máš s tím kakáním pravdu, chvíli jsme malému dávali Bebu AR a ta je zahuštěná škrobem a malý nekakal 4 dny, tak jsme to museli změnit, byl totálně zabetonovaný :-( Teď to taky není denně, ale je to lepší, i když rourka to občas jistí :-(
Snad se malému časem trávení upraví a bude líp, jen jestli do té doby neskončím v Bohnicích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.9.11 22:34
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Veronika Jinak my jsme právě na začátku dávali proti ublinkávání Nutriton a po tom jsme měli bolavé bříško. Gastrotuss nam vyhovoval. Je fakt, že stolička není každý den, ale to asi tím, že prostě ta strava se zahustí a holt se tráví dýl (teda dle mého laického názoru :-) ) Nám to zabralo skoro hned, takže možná opravdu pro vás to není. tak zkuste ten Nutriton :think:
Stříkačka mě nenapadla, tak vyzkouším :palec:
Určitě máš s tím kakáním pravdu, chvíli jsme malému dávali Bebu AR a ta je zahuštěná škrobem a malý nekakal 4 dny, tak jsme to museli změnit, byl totálně zabetonovaný :-( Teď to taky není denně, ale je to lepší, i když rourka to občas jistí :-(
Snad se malému časem trávení upraví a bude líp, jen jestli do té doby neskončím v Bohnicích :mrgreen:

Lido, já s tím nemám osobně moc zkušeností, protože malý někdy má prdíky, ale pláče chvilku, kope nožkama a prdíky jdou ven, takže se tím opravdu netrápíme. Ale co píšou maminky, tak se to určitě upraví! A neboj v bohnicích neskončíš. :mrgreen: A když…prej je tam krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.9.11 22:42

To máš pravdu, byla jsem v Bohnicích na festivalu a okolí dost dobrý, hodně zeleně, bude se mi tam líbit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.9.11 23:01
Lidas píše:
To máš pravdu, byla jsem v Bohnicích na festivalu a okolí dost dobrý, hodně zeleně, bude se mi tam líbit :mrgreen:

Přesně, znám to tam taky z festáku Mezi ploty :mrgreen:
No nic, valím spát. Tak se měj prima, klidnou noc a ráno bude zase nová šichta! :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.9.11 14:13

Ahoj olky,tak dnes se rozhodla i mala,ze nas nenecha spat…Porad ji bolelo brisko asi po tom gastrotusu,takhle jsem ji nevidela snad od zacatku..Porad se kroutila a brecela…Vetsinou kaka aspon tak 3× za den a vcera jen rano,hrozny to bylo..Ulevilo se ji az dnes rano…uz ji to nedam..
Teo neznam,to je taky na blinkani??
Lido:my to s kocarek mame naopak,vetsinou v nem hezky spinka…Jen tedy obcas mam malou na ruce a kocar tlacim no :),treba dneska na chodove,ale pak ji tam zase dam a je hodna..
Jo jinak pri navstevach je mala taky zlaticko,spinka,probudi se,na vsechny se usmeje,naji se a spi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
9.9.11 16:28

veru, tak to je škoda…ja teda neslyšela že by někomu ten Gastrotuss dělal takové problémy. Jako nadýmání určitě ne…s tím, že zahušťuje a je stolička méně častěji to jo , ale to kroucení je zvláštní..A nesnědla jsi něco nadýmavého nebo kořeněného?
Nutriton je taky proto zvracení. je to takový prášek, rozpustí se na lzičcce s trochou MM.
Jinak holky budete muset chodit na návštěvy, když dětičky jsou před druhýma tak hodné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
12.9.11 11:05

Holky, chtěla jsem se zeptat…malej má od narození červené véčko na čele, flíček na víčku a na zátylku…dr. říkala, že to do roka zmizí, nemáte s tím některá zkušenost u miminka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová