Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
12.9.11 11:11

Mala ma od narozeni jako by modrinku na oku a na brisku malej hematon a na zatylku je taky cervena,ale to si myslim, ze me od lezeni nebo spis kdyz je v sedacce tak otlaceny…Dr taky rikala,ze to do par mesicu bude pryc :),ale ty nase Dr jsou sousedky, tak jestli to nemaji nauceny od sebe :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
12.9.11 11:18
veronika.st píše:
Mala ma od narozeni jako by modrinku na oku a na brisku malej hematon a na zatylku je taky cervena,ale to si myslim, ze me od lezeni nebo spis kdyz je v sedacce tak otlaceny…Dr taky rikala,ze to do par mesicu bude pryc :),ale ty nase Dr jsou sousedky, tak jestli to nemaji nauceny od sebe :)..

Já četla diskuse a někomu to zmizelo a někomu ne… :nevim: Taky se dá jít na laser, ale na to mi přijde moc malý :think: Tak asi počkáme a uvidíme, třeba to fakt zmizí :think:
Jinak malej je teĎ moc spokojený v babyvaku od Pecha, tam skoro okamžitě vytuhne :-D
 http://www.babyvak.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.9.11 12:42

No ja to zatim resit nebudu,myslim,ze to zmizi…
Jinak ten babyvak vypada dobre, taky si ho budu muset poridit,mala je hrozne rada u me, tak je nejhodnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.9.11 13:00
Lidas píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat…malej má od narození červené véčko na čele, flíček na víčku a na zátylku…dr. říkala, že to do roka zmizí, nemáte s tím některá zkušenost u miminka? :nevim:

Ondra měl a pořád má na zátylky takové malé červené flíčky, rozohdně to nemizí a u našeho plešounka se to ani neschová pod vlasy :). Ale nevím, jestli je to ono… :think:

Lído, jak s tou manducou? Asi nic, viď, když už máš babyvak? Kdybys chtěla, nabídka pořád platí :). Babyvak jsem měla taky, ale ten mi vůbec nevyhovoval, pořád jsem měla pocit, že z něj Ondru někde vysypu, a navíc mi tam přišel děsně zkroucený a řval. Asi jsem ho tam neuměla dát, nebo to prostě pro nás nebylo… Tak jsem ráda, že vám vyhovuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
12.9.11 13:03

Zdravím… my flíčky nemáme, ale od švagra syn (9 měsíců) to má od narození - mezi obočím a vzadu na hlavičce. Zatím mu to nezmizelo :-( Ale prej časem to zmizne, takže bych to rozhodně teď neřešila. Dá se to řešit později, ale podle mě to taky zmizne.
Ten Babyvak vypadá opravdu dobře. A je fajn, že jste ho pořídili, aspon už jsi trošku „volnější“, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
12.9.11 13:11

Volnější moc nejsem, musí se v tom vaku přidržovat, mám ho spíš na uspání a pak přendám do postýlky…Tom ho tedy jednou vzal v babyvaku i na procházku :-D Nosítko stejně pořídíme, jen nevím zda Manducu, Ergo nebo Beco? :nevim: Ten babyvak jsem koupila na aukru za pár korun, tak se tam Verčo podívej :palec:
Ty fleky můžou být něco jako oheň a to nezmizí a pak leda laser. Dr. říkala, že měl její syn to samé a zmizelo to? :nevim: Každopádně my to máme v obličeji, tak bych to asi časem řešit musela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
12.9.11 13:31

Aha, tak to je blbé, že i přesto že je dítě ve vaku tak potřebuješ ruce :-( ale aspon na ten vecer a jestli je to za pár korun, tak proč ne :wink:
Tož snad vám ty flíčky zmizí :think: ale já myslím ze než se kluci ožení, tak se jim to zahojí :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.9.11 13:59

Ahoj! Můj prvorozený to měl na víčku a opravdu to zmizelo no a náš novorozený to má na nosánku a na zátylku, minule jsem se také dr. ptala jestli to zmizí a říkala, že ano, ale žádnou konkrétní dobu neudala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
12.9.11 14:38

Snad flíčky zmizí a když ne, tak krásný budou i tak :palec:
Teď jsme měli hysterák kvůli prdíkům a bez vaku bych byla namydlená…on se v něm ještě krásně vyprdí, má tam pak sice plynovou komoru, ale je spokojený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.9.11 18:51

Holky, já mám nějaký extrémně nespavý dítě, chjo… dneska spala dopoledne 2× cca 15minut, odpoledne jsme došli pěšky od nás z Beránku až do Cholupic a pak z kopce do Modřanské rokle, tu jsme skoro celou prošli a vylezli jsme zase u nás nahoře na sídlišti. A Klárka spala za celé odpoledne v kočárku 7 a potom 11 minut, schválně jsem jí to stopovala… a teď tu zase leží na zemi na dece a mrská se 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
12.9.11 22:12
bumbinka píše:
Holky, já mám nějaký extrémně nespavý dítě, chjo… dneska spala dopoledne 2× cca 15minut, odpoledne jsme došli pěšky od nás z Beránku až do Cholupic a pak z kopce do Modřanské rokle, tu jsme skoro celou prošli a vylezli jsme zase u nás nahoře na sídlišti. A Klárka spala za celé odpoledne v kočárku 7 a potom 11 minut, schválně jsem jí to stopovala… a teď tu zase leží na zemi na dece a mrská se 8-o

Bumbi…my dnes taky málo spali. Dopoledne ještě jo, ale odpoledne jsme skoro oči nezahmouřili. Přičítám to dnešnímu úplňku, děti jsou prý na tohle hodně citlivé :think: :-) Doufám, že zítra budeme zas v normálu, páč jinak je to děěěsně náročné…uff jsem ráda, že už spíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.9.11 11:43

Občas jsme i na bříšku spokojený :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
13.9.11 11:55

My taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
13.9.11 12:00
Lidas píše:
Občas jsme i na bříšku spokojený :srdce:

malej šikula! jak uz vyrostl! uz to nejsou takový ty neoperený kuřátka :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.9.11 12:20

Tak to asi bude uplnkem :),protoze mala vcera taky nechtela vuuubec spat…Ja uz byla uplne hotova,vzdycky zavrela oci,tak jsem zacala neco potichu delat a za par minut uz zase cucela…A byla i vic ubrecena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová