Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mala ma od narozeni jako by modrinku na oku a na brisku malej hematon a na zatylku je taky cervena,ale to si myslim, ze me od lezeni nebo spis kdyz je v sedacce tak otlaceny…Dr taky rikala,ze to do par mesicu bude pryc
,ale ty nase Dr jsou sousedky, tak jestli to nemaji nauceny od sebe
..
veronika.st píše:
Mala ma od narozeni jako by modrinku na oku a na brisku malej hematon a na zatylku je taky cervena,ale to si myslim, ze me od lezeni nebo spis kdyz je v sedacce tak otlaceny…Dr taky rikala,ze to do par mesicu bude pryc,ale ty nase Dr jsou sousedky, tak jestli to nemaji nauceny od sebe
..
Já četla diskuse a někomu to zmizelo a někomu ne…
Taky se dá jít na laser, ale na to mi přijde moc malý
Tak asi počkáme a uvidíme, třeba to fakt zmizí ![]()
Jinak malej je teĎ moc spokojený v babyvaku od Pecha, tam skoro okamžitě vytuhne ![]()
http://www.babyvak.cz/index.php?…
No ja to zatim resit nebudu,myslim,ze to zmizi…
Jinak ten babyvak vypada dobre, taky si ho budu muset poridit,mala je hrozne rada u me, tak je nejhodnejsi…
Lidas píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat…malej má od narození červené véčko na čele, flíček na víčku a na zátylku…dr. říkala, že to do roka zmizí, nemáte s tím některá zkušenost u miminka?
Ondra měl a pořád má na zátylky takové malé červené flíčky, rozohdně to nemizí a u našeho plešounka se to ani neschová pod vlasy
. Ale nevím, jestli je to ono… ![]()
A Lído, jak s tou manducou? Asi nic, viď, když už máš babyvak? Kdybys chtěla, nabídka pořád platí
. Babyvak jsem měla taky, ale ten mi vůbec nevyhovoval, pořád jsem měla pocit, že z něj Ondru někde vysypu, a navíc mi tam přišel děsně zkroucený a řval. Asi jsem ho tam neuměla dát, nebo to prostě pro nás nebylo… Tak jsem ráda, že vám vyhovuje ![]()
Zdravím… my flíčky nemáme, ale od švagra syn (9 měsíců) to má od narození - mezi obočím a vzadu na hlavičce. Zatím mu to nezmizelo
Ale prej časem to zmizne, takže bych to rozhodně teď neřešila. Dá se to řešit později, ale podle mě to taky zmizne.
Ten Babyvak vypadá opravdu dobře. A je fajn, že jste ho pořídili, aspon už jsi trošku „volnější“, co? ![]()
Volnější moc nejsem, musí se v tom vaku přidržovat, mám ho spíš na uspání a pak přendám do postýlky…Tom ho tedy jednou vzal v babyvaku i na procházku
Nosítko stejně pořídíme, jen nevím zda Manducu, Ergo nebo Beco?
Ten babyvak jsem koupila na aukru za pár korun, tak se tam Verčo podívej ![]()
Ty fleky můžou být něco jako oheň a to nezmizí a pak leda laser. Dr. říkala, že měl její syn to samé a zmizelo to?
Každopádně my to máme v obličeji, tak bych to asi časem řešit musela ![]()
Aha, tak to je blbé, že i přesto že je dítě ve vaku tak potřebuješ ruce
ale aspon na ten vecer a jestli je to za pár korun, tak proč ne ![]()
Tož snad vám ty flíčky zmizí
ale já myslím ze než se kluci ožení, tak se jim to zahojí
![]()
Ahoj! Můj prvorozený to měl na víčku a opravdu to zmizelo no a náš novorozený to má na nosánku a na zátylku, minule jsem se také dr. ptala jestli to zmizí a říkala, že ano, ale žádnou konkrétní dobu neudala.
Snad flíčky zmizí a když ne, tak krásný budou i tak ![]()
Teď jsme měli hysterák kvůli prdíkům a bez vaku bych byla namydlená…on se v něm ještě krásně vyprdí, má tam pak sice plynovou komoru, ale je spokojený ![]()
Holky, já mám nějaký extrémně nespavý dítě, chjo… dneska spala dopoledne 2× cca 15minut, odpoledne jsme došli pěšky od nás z Beránku až do Cholupic a pak z kopce do Modřanské rokle, tu jsme skoro celou prošli a vylezli jsme zase u nás nahoře na sídlišti. A Klárka spala za celé odpoledne v kočárku 7 a potom 11 minut, schválně jsem jí to stopovala… a teď tu zase leží na zemi na dece a mrská se ![]()
bumbinka píše:
Holky, já mám nějaký extrémně nespavý dítě, chjo… dneska spala dopoledne 2× cca 15minut, odpoledne jsme došli pěšky od nás z Beránku až do Cholupic a pak z kopce do Modřanské rokle, tu jsme skoro celou prošli a vylezli jsme zase u nás nahoře na sídlišti. A Klárka spala za celé odpoledne v kočárku 7 a potom 11 minut, schválně jsem jí to stopovala… a teď tu zase leží na zemi na dece a mrská se
Bumbi…my dnes taky málo spali. Dopoledne ještě jo, ale odpoledne jsme skoro oči nezahmouřili. Přičítám to dnešnímu úplňku, děti jsou prý na tohle hodně citlivé
Doufám, že zítra budeme zas v normálu, páč jinak je to děěěsně náročné…uff jsem ráda, že už spíme ![]()
Lidas píše:
Občas jsme i na bříšku spokojený
malej šikula! jak uz vyrostl! uz to nejsou takový ty neoperený kuřátka
![]()
Tak to asi bude uplnkem
,protoze mala vcera taky nechtela vuuubec spat…Ja uz byla uplne hotova,vzdycky zavrela oci,tak jsem zacala neco potichu delat a za par minut uz zase cucela…A byla i vic ubrecena…