Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
21.9.11 12:54

Veru, nemáte obříka, my máme prcka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.9.11 13:16

My jsme teda n UM, ale máme největšího obříka, dnes jsme ho vážili a má 5750g :think: Volala jsem doktorce, zda mu můžu snížit dávky jídla, jen se obávám, že pak bude řvát hlady :think: Prý se to zlepší, až bude jíst příkrmy a pak to vyběhá…s přítelem jsme oba hubený, tak snad nebudeme mít cvaldu :mrgreen:
Jinak závidím všem, že vaše děti netrpí na koliky…u nás se celý den odvíjí jen od toho, zda má malej zácpu a bolení…pak se s ním nedá jít ani ven, celou dobu by v kočárku řval a propínal se :-( teď spal 20 min. a už zase řve…ach jo, mě ta mateřská zničí :think:
Kamarádky švagrová má už podruhé laktační psychózu a je v blázinci, tak ta je na tom ještě hůř…a chudák její manžel se stará o čerstvě narozené miminko a už podruhé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.9.11 13:44

Lído, ono to tak bývá, že děti na UM přibývají víc… A přesně jak píšeš, až budou větší, tak stejně všechno vyběhají :-) .
Laktační psychóza musí být strašná, to si hned člověk uvědomí, že ty obyčejné „depky“ jsou vlastně sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.9.11 20:24

ahojky, my dnes slavili debulky svátek, dostala panenku s autosedačkou, tak jí všude furt nosila, no je vidět, že je to holka, Pája panenku vždycky vyhazoval oknem z dětskýho domečku…

Lido: to musí být hrozné s tou lak.psych.když už to má podruhé :-(

a všem gratulka ke kontrolám, je vidět, že se děti mají čile k světu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.9.11 08:50

Ahoj holky,dnes jsem malou vazila se mnou na vaze a ma 5400 :)…takze i bez UM nabirame krasne,ale nejak se toho nebojim.bracha mel v tuhle dobu uz sest kilo :)a ted je hubenour…
jinak koliky mame hrozny porad,ale uz to umime lepe zvladat nez na zacatku..treba dnes nespime od tri,ale uz tak nebreci,ale strasne se krouti..vzdycky ji uklidni takova ta sedacka houpaci s hrazdickou..
pridavam fotku nasi line Verunky,jak vetsinou pase koniky :D malo kdy se snazi vic :)ale na rameni drzi hlavu krasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
22.9.11 08:58

veronika

tak takhle nějak pase koníky i naše Emmča - lenoch :mrgreen:

já byla jako kojenec taky hrohný sumo a ve 4 letech pro změnu jak z dachau takže toho že je mimčo tlusťoučký se nebojím :palec: moc hubených miminek neznám - většinou jsou to takový bucláčci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.9.11 11:15

Presne tak,aspon je videt, ze hezky prospivaji :)…no maji holky svuj styl paseni :D..Doktorka rikala,ze je trosicku lina na brisku,ale ze na rameni ji drzi krasne,tak budeme cvicit no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
22.9.11 11:21

vydrželo jí to asi 10 vteřin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
22.9.11 21:31

luphen

naše Emmka taky takhle natáčela hlavu - i na stejnou stranu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
23.9.11 07:45
rosslyn píše:
naše Emmka taky takhle natáčela hlavu - i na stejnou stranu:)

natáčecí Emmky jo :lol: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
23.9.11 10:49

Náš smíšek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
23.9.11 10:53

ahoj, muzu se k vam pripojit? Bydlim na Praze 4 - Jizni mesto teda spis Praha 11, ale porad se to jako ctverka bere :) Mam 4mesicniho rostaka Bertika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
24.9.11 17:06

ahoj holky mohli bychom se k vám přidat, před měsícem jsme se přestěhovali do Prahy přesněji do Modřan, hledáme kamarádky na občasné procházky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
24.9.11 21:24

čaute ženský,
koukám, že probíráte přibývání! My jsme přibírali ukázkově, ale teď poslední měsíc jsme moc nepřibrali :-( Nevím čím to… podle mého, že malý dost vytáhl do délky, ale bohužel nevím kolik, protože mi ho doktorka neměří :nevim: Akorát to poznám na oblečení. Doktorka začla vymyšlet zas kde co, ale já nevím, spíš mě znervózňuje. Btw. jsem se chtěla zeptat jak u vás vypadá pravidelná konrola? Měří vám lékař dítě, váží, dává pást koníčky?? :?: U nás doktorka jen zváží, mrkne na dítě a dobrý. Co se ji nezeptám tak mi neřekne a nedává třeba vůbec na bříško. Je to normální?

Jinak zdravím nové příchozí :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
24.9.11 21:32
petullle píše:
ahoj holky mohli bychom se k vám přidat, před měsícem jsme se přestěhovali do Prahy přesněji do Modřan, hledáme kamarádky na občasné procházky :-)

kam přesně do modřan?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová