Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
5.9.11 11:35

Holky, náš malej má asi na hlavičce seboreu, nevíte co s tím? Jsou to takové žluté šupinky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
5.9.11 11:40
Luciiia píše:
dekuju, to jsem rada… tak ja snad v tomhle tydnu uz tu prukazku vezmu a necham si ji od nich orazitkovat :-)))

Určitě ji vezmi. 8-) A jak tu taky někdo psal, tak když se člověk usměje a poprosí, dělá to zázraky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
5.9.11 11:41
Lidas píše:
Holky, náš malej má asi na hlavičce seboreu, nevíte co s tím? Jsou to takové žluté šupinky… :think:

Zkus mu to namazat Excipialem (tím mastnějším) a třeba po hodině krouživými pohyby vyčesat kartáčkem. U Veru jsem to nevěděla a totálně vyplešatěla. U Filipa mi někdo poradil tohle, vyčesala jsem mu to všechno na první pokus a už má vlasy dlouhé až přes ucho. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.9.11 11:43
bloumik píše:
Lidas píše:
Holky, náš malej má asi na hlavičce seboreu, nevíte co s tím? Jsou to takové žluté šupinky… :think:
Zkus mu to namazat Excipialem (tím mastnějším) a třeba po hodině krouživými pohyby vyčesat kartáčkem. U Veru jsem to nevěděla a totálně vyplešatěla. U Filipa mi někdo poradil tohle, vyčesala jsem mu to všechno na první pokus a už má vlasy dlouhé až přes ucho. 8-)

Moc díky!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.9.11 12:04

Ahoj holky, rada bych se pridala :)
Uz mam sice deti trochu vetsi, ale chybi mi pro nejmladsiho partak nebo partacka. Kamaradky maji deti ve veku mych starsich a uz jsou v praci, takze jsem obcas bezprizorni. Bydlim v Pisnici, chodime spis na hriste, ale i na prochazky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
5.9.11 12:34

Ahoj.koukám,ze nas je tu čím dal vic,to je dobre:).tenhle týden už vyzvedávám ve škole Petu-to je muj nevlastní,ale dalsi tyden vyzvedavam jen ve středu a jinak mam volno.my mame taky supinky,ale malá ma exem,tak to je asi něco jinýho.jinak já excipial pouzivala sama taky.teď jsem s malou v nemocnici a pujdeme na vysetreni,tak snad bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.11 12:46

Ahoj holky :)

Veru, to musel být příšerný zážitek, brrrr…

Jinak koukám, jak řešíte busy, to bych vám přála (tzeda nepřála, ale jinak to nejde) být na mém místě, já jezdím s kočárkem a ještě s sebou mám Onru a většinou jeho kolo :lol: . A zjistila jsem, že si umím sama nastoupit i do ne nízkopodlažního, prostě to neřeším, jedu, jak potřebuju, buď mi někdo pomůže, nebo si to zvládnu sama. Holky, nebojte, to dáte :).

Když domluvíte nějaký sraz, pokusím se přidat, míváme sice dost nabitý program, ale kromě cvičení a yamahy pro Ondru jsou to spíš srazy s kamarádkami, takže vás tam krááásně zakomponuju :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
5.9.11 14:19

bloumik

kde v hodkovičkách bydlíš?? taky jsem z hodkoviček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
5.9.11 14:20

jinak busy zatím neřeším..jezdím autem..z nastupování a vystupování do busu mám osypky tak to radši neriskuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.9.11 16:27

Já to na Chodov zatím nevidím, až vezme malej na milost kočárek, tak se přidám :lol: Já můžu tak Krčák nebo se přiblížit k Písnici…řidičák mám, ale nejezdím, tak musím pěšky nebo překonat hrůzu z busu…už vidím ty pohledy lidí, když by tam Kubík řval :mrgreen:
Holky jaká dáváte očkování, jen ta povinná nebo něco navíc? :nevim: My jdeme ve 2 měsících na hexavakcínu, není to brzy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.11 17:24

Lído, a jak to děláš? Nosíš v šátku? Jinak na lidi kašli, já kolikrát jedu se dvěma řvouny, co se holt dá dělat…

My dáváme povinná očkování, Ondra má navíc jen žloutenku, Klárka zatím nic, ve 3 měsících dostane první hexu, u ní uvažuju o pneumokokovi, dr. říkala, že u druhých dětí ho spíš doporučuje, protože starší toho domů spoustu natahají… Ale moc se mi do něj nechce, zatím si to nechávám rozležet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.9.11 18:32
bumbinka píše:
Lído, a jak to děláš? Nosíš v šátku? Jinak na lidi kašli, já kolikrát jedu se dvěma řvouny, co se holt dá dělat…My dáváme povinná očkování, Ondra má navíc jen žloutenku, Klárka zatím nic, ve 3 měsících dostane první hexu, u ní uvažuju o pneumokokovi, dr. říkala, že u druhých dětí ho spíš doporučuje, protože starší toho domů spoustu natahají… Ale moc se mi do něj nechce, zatím si to nechávám rozležet :think:
Šátek nemám, asi bych ho neuměla uvázat a v babyvaku být taky nechce…asi koupíme manducu :think: Prostě řve v kočárku, chce to pevné nervy :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.11 18:42
Lidas píše:
bumbinka píše:
Lído, a jak to děláš? Nosíš v šátku? Jinak na lidi kašli, já kolikrát jedu se dvěma řvouny, co se holt dá dělat…My dáváme povinná očkování, Ondra má navíc jen žloutenku, Klárka zatím nic, ve 3 měsících dostane první hexu, u ní uvažuju o pneumokokovi, dr. říkala, že u druhých dětí ho spíš doporučuje, protože starší toho domů spoustu natahají… Ale moc se mi do něj nechce, zatím si to nechávám rozležet :think:
Šátek nemám, asi bych ho neuměla uvázat a v babyvaku být taky nechce…asi koupíme manducu :think: Prostě řve v kočárku, chce to pevné nervy :mrgreen:

My právě máme Manducu, Ondrovi se tam moc nelíbilo, ale Klárka je v ní spokojená, já ji tedy využívám hlavně doma, když potřebuju něco udělat, nebo když třeba jdeme jen kousek od baráku nakoupit a tak, abych netahala za jednu ruku Ondru a v druhé kočárek. Mým dětem se naštětsí v kočárku celkem líbilo/líbí, protože já moc nosicí typ nejsem. Ale občas využiju a jsem ráda, že tu manducu máme. Kdyžtak pokud bychom se někde sešly nebo kdybys chtěla přijít na návštěvu, tak můžu půjčit na vyzkoušení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.9.11 19:09
bumbinka píše:
Lidas píše:
bumbinka píše:
Šátek nemám, asi bych ho neuměla uvázat a v babyvaku být taky nechce…asi koupíme manducu :think: Prostě řve v kočárku, chce to pevné nervy :mrgreen:
My právě máme Manducu, Ondrovi se tam moc nelíbilo, ale Klárka je v ní spokojená, já ji tedy využívám hlavně doma, když potřebuju něco udělat, nebo když třeba jdeme jen kousek od baráku nakoupit a tak, abych netahala za jednu ruku Ondru a v druhé kočárek. Mým dětem se naštětsí v kočárku celkem líbilo/líbí, protože já moc nosicí typ nejsem. Ale občas využiju a jsem ráda, že tu manducu máme. Kdyžtak pokud bychom se někde sešly nebo kdybys chtěla přijít na návštěvu, tak můžu půjčit na vyzkoušení…

Vyzkoušela bych jí ráda, není to levná záležitost…jen nevím jak a kdy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
5.9.11 19:50

ahojky, vítám nové tváře…jé a koukám, že řešíte kočárky a busy, no já nejezdím autem, takže mhd jezdíme docela často, zrovna jsme našli novou školku, takže zejtra pojedu s dětma kousek od budějárny…jinak občas se lidi v busu schválně otočej, jakože jsem neviditelná asi, tak už se mi párkrát stalo, že jsem už s viditelnym pupkem tahala kočár a vedle mě pochodoval Pája…

jo a taky jsem ještě před tejdnem nosila Debu v šátku, ale už spíš na zádech, vpředu mi nějak vylez pupek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová