Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jééé Harpy: ahoooooj, jsem na tebe nedávno myslela, jak se máš a že sme se hroooozně dlouho už neviděly ![]()
Ver: jojo, jsem 10+2, třetí jsme plánovali, i když ne úplně takhle hopem…
taky vítám nově příchozí…
Děkuji! ![]()
Veru, termín mám 12.10., takže celé léto s banděrem, uf! Veřím, že už se nemůžeš dočkat, já bych šla klíďo rodit hned, ty vedra mi dávají zabrat.. Jakej je nález? Už se schyluje??
Terko, gratuluji k třetímu mimču!
Máš můj obdiv, berete to docela hupem, celkem malé rozestupy, asi máš doma pokládky co nezlobí, viď?
Koukám, že věkový rozdíl mezi Pavlíkem a Debí je podobnej, jako budeme mít my mezi Damčou a jeho bráchou (jméno ještě nevybráno..) tak se chci zeptat, jak jste řešili chození? Stoupátko, sourozeneckej kočár nebo nic? Ten náš leňochod moc neujde, přitom ho už pilně min 3 měsíce trénuji a pokud možno, všude tahám pěšky, ale zatim ho delší chůze moc nechytla ![]()
Ahoj holky,
hlásím návrat z porodnice a posílám fotku našeho zlatíčka ![]()
Jinak porod si hodně dlouho zopakovat nemusím, bylo to dost náročný…
Ale mimi za tu bolest stojí ![]()
Lido: super, že už jste dom, krásná fotečka, ještě jednou gratulujem..
Los: no Deba je docela živel, takže si moc neodpočinu, už měsíc chodí…Pája je pohodář, sourozen.kočár jsem ani nechtěla, starší v té době chodil v pohodě a vše ušel…chvíli jsme měli stupátko, ale stejně na něm moc nejezdil..
Ahojky Lido, tak te vitam doma
…Jake to bylo v Podoli, spokojena??A co malej, je hodnej?Uz se tesim az Vas uvidim ![]()
Los: to ti nezavidim cele leto s briskem
ikdyz ja si myslim, ze me ta nase male potrapi a budu prenaset do pulky srpna
. V porodnici rikaji, ze se pripravuji tak jak mam, ale ja uz bych uvitala porod klidne ted ![]()
Terko tak to hrozne gratuluju! Vy budete poradna rodina ![]()
Lido, gratuluju ještě jednou, Kubík je moc roztomilý. ![]()
Terko, držím palce, ať máš pohodové těhotenství!
Lido: taky moc a moc gratuluju, je nadhernej…
ja byla dneska na vysetreni vsechno v pohode, pristi tyden jdu na krev a pak 11.8. asi ten screening, doktor mi poradne nic nerekne, ale kdyz je neco spatne, tak to hned hlasi a ja kolabuju ![]()
Holky, Lida, bumbinka, veronika.st, terka007 a nnada - díky moc za gratulace k našemu puclíkovi. člověk by tak rád tady s vámi kecal, ale nějak nestíhám. No holt prvorodička, ještě se nám nezaběhl pořádně denní režim
Malého nakojím, pak si chvíli „hrajeme, povídáme“ pak usne, já se z toho chvíli zbrachám, pak honem něco pouklízet nebo uvařit a zas kojit, pak na procházku a zas dokola. A nějak ten chat do toho neumím zapojit
Je to holt šichta, ale krááásná ![]()
Lidas: tak hamilton zabral! gratuluju k chlapečkovi. Je moc krásnej
A jak to všechno teď zvládáš?
Ženský, kdybyste plánovaly nějakou společnou procházku, tak dejte vědět! Na tu budu mít čas určitě, protože s kočárem jsem venku každý den, holt s tím iinternetem je to slabší ![]()
Ahoj,
mohla bych se mezi vás přidat? Jsem taky z Prahy 4 z Budějárny a mám 2,5 letého klučinu a v září čekáme druhého ![]()
Ahojky, no jasne, vitam te
..Cekate druheho kluka jo
?To budete mit veselo…
My cekame holcicku…A pritel uz ma skoro 7mi letyho syna.
jo holky, ted jsem se vratila z kontroly a trochu krvacim, ale to uz je ted asi normalni, ze jo?
Ahoj Jajinko31
Dva kluci jsou fajn, aspon si spolu vyhrajou! Sice některé „bitky“ budou na nervy, ale hlavně, že kluci budou spokojení! ![]()
veronika.st píše:
jo holky, ted jsem se vratila z kontroly a trochu krvacim, ale to uz je ted asi normalni, ze jo?
Veru, pokud to není nijak moc, takové špinění a lehké krvácení tak si myslím, že je to v pořádku. Mě to i vždycky říkali, že po vaginálním vyšetření můžu lehce krvácet. Nikdy jsem to sice neměla, ale když na to upozornují je to asi normální ![]()
veronika.st píše:
Ahojky, no jasne, vitam te..Cekate druheho kluka jo
?To budete mit veselo…
My cekame holcicku…A pritel uz ma skoro 7mi letyho syna.
Tyjo přítel má 7mi letého syna jo… Tyjo ale asi ho má v péči jeho žena, ne? Nebo i Ty „vychováváš“? Musí to být docela náročné, ne? Já si to teda nedovedu vůbec přestavit…
Me na to taky prave vzdycky upozornuji, ale nikdy jsem nespinila ani nekrvacela, tak uvidime…v nejakych diskuzich jsem cetla, ze to je vetsinou po tom hmatu-Hamilton nebo jak se to jmenuje
…no ale uz bych byla i rada, kdyby to na me prislo takze nevadi ![]()
Narocny to pro me je, pritel chodi do prace a ja vyzvedavam z MŠ a ted jsme o prazdniny doma, je sice hodnej, vubec nezlobi, ale i tak je to obcas hodne narocny, protoze musim byt porad ve strehu a na konci 9.měsíce už to neni tak lehky
…No ma ho v peci mama, ale u nas je minimalne 12 dni z mesice, takze je to celkem vyrovnany…