Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
14.7.11 21:10

jééé Harpy: ahoooooj, jsem na tebe nedávno myslela, jak se máš a že sme se hroooozně dlouho už neviděly :-(

Ver: jojo, jsem 10+2, třetí jsme plánovali, i když ne úplně takhle hopem…

taky vítám nově příchozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2955
14.7.11 21:32

Děkuji! :kytka:
Veru, termín mám 12.10., takže celé léto s banděrem, uf! Veřím, že už se nemůžeš dočkat, já bych šla klíďo rodit hned, ty vedra mi dávají zabrat.. Jakej je nález? Už se schyluje??
Terko, gratuluji k třetímu mimču! :palec: Máš můj obdiv, berete to docela hupem, celkem malé rozestupy, asi máš doma pokládky co nezlobí, viď? :wink: Koukám, že věkový rozdíl mezi Pavlíkem a Debí je podobnej, jako budeme mít my mezi Damčou a jeho bráchou (jméno ještě nevybráno..) tak se chci zeptat, jak jste řešili chození? Stoupátko, sourozeneckej kočár nebo nic? Ten náš leňochod moc neujde, přitom ho už pilně min 3 měsíce trénuji a pokud možno, všude tahám pěšky, ale zatim ho delší chůze moc nechytla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.7.11 21:44

Ahoj holky,
hlásím návrat z porodnice a posílám fotku našeho zlatíčka :srdce:
Jinak porod si hodně dlouho zopakovat nemusím, bylo to dost náročný… :-( Ale mimi za tu bolest stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
14.7.11 22:18

Lido: super, že už jste dom, krásná fotečka, ještě jednou gratulujem..

Los: no Deba je docela živel, takže si moc neodpočinu, už měsíc chodí…Pája je pohodář, sourozen.kočár jsem ani nechtěla, starší v té době chodil v pohodě a vše ušel…chvíli jsme měli stupátko, ale stejně na něm moc nejezdil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.7.11 08:35

Ahojky Lido, tak te vitam doma :dance: …Jake to bylo v Podoli, spokojena??A co malej, je hodnej?Uz se tesim az Vas uvidim :)
Los: to ti nezavidim cele leto s briskem :( ikdyz ja si myslim, ze me ta nase male potrapi a budu prenaset do pulky srpna :). V porodnici rikaji, ze se pripravuji tak jak mam, ale ja uz bych uvitala porod klidne ted :)
Terko tak to hrozne gratuluju! Vy budete poradna rodina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
15.7.11 10:21

Lido, gratuluju ještě jednou, Kubík je moc roztomilý. :srdce:
Terko, držím palce, ať máš pohodové těhotenství!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
15.7.11 14:05

Lido: taky moc a moc gratuluju, je nadhernej…

ja byla dneska na vysetreni vsechno v pohode, pristi tyden jdu na krev a pak 11.8. asi ten screening, doktor mi poradne nic nerekne, ale kdyz je neco spatne, tak to hned hlasi a ja kolabuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
17.7.11 11:50

Poděkování

Holky, Lida, bumbinka, veronika.st, terka007 a nnada - díky moc za gratulace k našemu puclíkovi. člověk by tak rád tady s vámi kecal, ale nějak nestíhám. No holt prvorodička, ještě se nám nezaběhl pořádně denní režim :-D Malého nakojím, pak si chvíli „hrajeme, povídáme“ pak usne, já se z toho chvíli zbrachám, pak honem něco pouklízet nebo uvařit a zas kojit, pak na procházku a zas dokola. A nějak ten chat do toho neumím zapojit :-? :mrgreen: Je to holt šichta, ale krááásná :srdce:

Lidas: tak hamilton zabral! gratuluju k chlapečkovi. Je moc krásnej :potlesk: A jak to všechno teď zvládáš?

Ženský, kdybyste plánovaly nějakou společnou procházku, tak dejte vědět! Na tu budu mít čas určitě, protože s kočárem jsem venku každý den, holt s tím iinternetem je to slabší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
18.7.11 09:04

Ahoj,
mohla bych se mezi vás přidat? Jsem taky z Prahy 4 z Budějárny a mám 2,5 letého klučinu a v září čekáme druhého :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.7.11 10:18

Ahojky, no jasne, vitam te :)..Cekate druheho kluka jo :)?To budete mit veselo…
My cekame holcicku…A pritel uz ma skoro 7mi letyho syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.7.11 10:36

jo holky, ted jsem se vratila z kontroly a trochu krvacim, ale to uz je ted asi normalni, ze jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
18.7.11 10:43

Ahoj Jajinko31 :-D Dva kluci jsou fajn, aspon si spolu vyhrajou! Sice některé „bitky“ budou na nervy, ale hlavně, že kluci budou spokojení! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
18.7.11 10:44
veronika.st píše:
jo holky, ted jsem se vratila z kontroly a trochu krvacim, ale to uz je ted asi normalni, ze jo?

Veru, pokud to není nijak moc, takové špinění a lehké krvácení tak si myslím, že je to v pořádku. Mě to i vždycky říkali, že po vaginálním vyšetření můžu lehce krvácet. Nikdy jsem to sice neměla, ale když na to upozornují je to asi normální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
18.7.11 10:48
veronika.st píše:
Ahojky, no jasne, vitam te :)..Cekate druheho kluka jo :)?To budete mit veselo…
My cekame holcicku…A pritel uz ma skoro 7mi letyho syna.

Tyjo přítel má 7mi letého syna jo… Tyjo ale asi ho má v péči jeho žena, ne? Nebo i Ty „vychováváš“? Musí to být docela náročné, ne? Já si to teda nedovedu vůbec přestavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.7.11 10:53

Me na to taky prave vzdycky upozornuji, ale nikdy jsem nespinila ani nekrvacela, tak uvidime…v nejakych diskuzich jsem cetla, ze to je vetsinou po tom hmatu-Hamilton nebo jak se to jmenuje :)…no ale uz bych byla i rada, kdyby to na me prislo takze nevadi :)
Narocny to pro me je, pritel chodi do prace a ja vyzvedavam z MŠ a ted jsme o prazdniny doma, je sice hodnej, vubec nezlobi, ale i tak je to obcas hodne narocny, protoze musim byt porad ve strehu a na konci 9.měsíce už to neni tak lehky :)…No ma ho v peci mama, ale u nas je minimalne 12 dni z mesice, takze je to celkem vyrovnany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová