Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
tak konecne se nam trochu ochladilo, dneska jsem se uz i trochu vyspala.
Lido co ty, jak ti je?
Že bych se úplně přespala, to netvrdím, ale aspoň pár hodin jsem si odpočinula…jen se vždy v noci přesouvám z ložnice do děcáku, nějak se mi tam spí líp ![]()
Je mi o něco líp, jen jsem se ráno pokusila něco uklidit a pak mě zase začalo bolet břicho, tak to ještě o den odložím ![]()
A jak je tobě, už vše ok? ![]()
no porad boli, ale uz jsem si nejak zvykla..Uklidnilo me, ze mi zkontrolovali malou a to ostatni nejak preziju
…
Jinak tvuj metrik je uz opravdu dobrej
…
veronika.st píše:
no porad boli, ale uz jsem si nejak zvykla..Uklidnilo me, ze mi zkontrolovali malou a to ostatni nejak preziju…
Jinak tvuj metrik je uz opravdu dobrej…
No to je…
Třeba 7.7. by nebylo špatné datum
A vy máte do neděle malého? ![]()
no to by bylo pekny
, tak drzim palce at to tak vyjde ![]()
Me by to taky nevadilo uz ![]()
jj mame…Prave ze to je pro me trochu narocnejsi…
veronika.st píše:
no to by bylo pekny, tak drzim palce at to tak vyjde
Me by to taky nevadilo uz
jj mame…Prave ze to je pro me trochu narocnejsi…
Tak hlavně nezapomeň odpčívat, chlapi si spolu nějak poradí ![]()
Petr musi byt v praci, ale za chvili uz prijede…Pak pujdou na chvili na kolo(Petr teda pobezi) a ja se dosoupu na louku.Jestli nezacne tedy prset.Uz me to doma hrozne nebavi..
Ahoj holky,
tak jak je po víkendu?
Já mám dilema, porodu se bojím, ale už mě nějak přestává bavit být 2v1…posledních pár dní si fakt připadám jak koule a nechce se mi ani ven
Možná to bude tím počasím a taky, že nejsem ještě úplně fit, ale připadám si jak plejtvák obrovský ![]()
Ahoj holky, ja jsem tedka zjistila, ze jak jsem u rodicu u mnisku pod brdy, tak mi je super, ani nevim ze jsem tehotna. A jakmile prijedu do Prahy, tak se mi zveda zaludek, sotva jim a piju, mota se mi hlava. Nechapu to…
Luciiia píše:
Ahoj holky, ja jsem tedka zjistila, ze jak jsem u rodicu u mnisku pod brdy, tak mi je super, ani nevim ze jsem tehotna. A jakmile prijedu do Prahy, tak se mi zveda zaludek, sotva jim a piju, mota se mi hlava. Nechapu to…
Aspoň vidíš, jak je v Praze čisté ovzduší
Taky je mi líp mimo Prahu, ale teď už si netroufám nikam jet ![]()
Ahoj holky ![]()
Lído, ty že si připadáš jak plejtvák obrovský?
Podle fotek, co jsem viděla, vypadáš jako já, když se trochu najím, rozhodně nemáš skoro žádné bříško… A neboj, porod zvládneš v pohodě ![]()
Luci, mně taky bylo líp u našich, zvlášť na chalupě, kde jsem v podstatě jen odpočívala na čistom vzduchu. Doma je vždycky mnohem víc práce a stresu, a navíc ten vzduch v Praze asi fakt není nic moc, teď ještě to nanicovaté počasí… Hezky si to u rodičů užívej ![]()
Přijde mi, že mi to břicho nějak vyrostlo, ale váhu mám pořád stejnou ![]()
A co Klárka, je to hodný zlatíčko? ![]()
Ale jo, je celkem hodná
.
Včera tedy přes den skoro vůbec nespala, ale zato pak krásně vytuhla v noci… Jen teda nevím, kam se chodí pro taková ta miminka, co spí v podstatě pořád
. Klárka je většinu dne vzhůru, občas udřímne na půl hodinky, tak jednu mezikojicí pauzu vyplní fakt spáknem ty dvě až tři hodiny… Večer jsme ji vykoupali, to se jí moc líbí, pak jsem nakojila, a spala od 21h až do 0:30h
. Kéž by to takhle bylo pořád…
co je super, je to, že když je přes den vzhůru, skoro vůbec neřve, většinou prostě leží a kouká, skoro poád škytá, chudinka, a vypadá celkem spokojeně. Když Ondra dovolí, mám ji na ruce a nosím ji po bytě, když potřebujeme nutně opravovat auta nebo něco stavě, položím si ji vedle a „makáme“
. Nebo leží v košíku, ale to když spí, když nespí, tak mi tam přijde taková odstrčená ![]()
Ja uz jsem bohuzel zase v Praze, pritel mi rekl, at nepocitam s tim, ze se budeme stehovat k nasim :-/ a jezdit 40km tam a zpatky by lezlo docela do penez…
Lucko, tak co se dá dělat… Nějaké pravidelné dojíždění je sice šílenost, to je jasné, ale aspoň přes léto by se to dalo, ne? Já když jsem byla těhotná s Ondrou, byla jsem celé léto u našich na chalupě a manžel tam za mnou jezdil na víkendy, je to asi 200km… A byla to pohodáááááááá ![]()
Ale je fakt, že já jsem tam mohla být celé léto, protože jsem měla prázdniny ![]()
A letošní léto plánujeme úplně stejně, jakmile nás dr. pustí s Klárkou, jedeme pryč a tatínek bude víkendový.