Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
29.6.11 09:28
Luciiia píše:
Lidas píše:
Luciiia píše:
tak to bydlis hned za barakem :-) my bydlime hned vedle toho hydrometeorologickyho ustavu…a kdy mas rodit ?
Podle termínu za 10 dní, dle dr. kdykoliv :mrgreen: A jinak bydlím vedle Eltoda :-D
Tak to na prochazku asi radsi ne, tak pak az s kocarkem, kdyz budes chtit ;-) Vetsinou jsem pres den doma…

Ty máš rizikové těhu a jsi doma? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.6.11 09:32

Lido a kolik vazil Kubik cca pred 2 tydny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.6.11 09:34
Lidas píše:
Bumbi, děkuju…samé pozitivní informace :palec: Jen doufám, že nebudu mít u porodu dr. Žáčkovou, prý je strašná :think: Já chodím k tomu Kovaříkovi, někde psali, že je to primář? :nevim: Ale každopádně je úžasnej, toho bych si tak přála :-D PA na kurzech říkala, že pro prvorodičky je lepší normální pokoj, aby mohly komunikovat s ostatníma maminama :think: Jinak toho kojení se taky bojím, ale nějak to snad půjde, nemá cenu to řešit dopředu :-)

Lído, neboj, mě dr. Žáčková přijímala, a byla v pohodě. Taky jsem o ní slyšela hrozné zvěsti, ale byla moc milá… Ne tečda že by si s e mnou vyloženě povídala, ale vysvětlovala mi, co bude následovat, co se vlastně děje, když jsem se na něco ptala, trpělivě odpovídala, fakt byla v pohodě. Jinak tam s ní byl dr. Velebil, to je primář, a ten je úžasnej, už jsem u něj byla na prohlídce, když jsem tam předtím byla hospitalizovaná…

Lidas píše:
Jediná čekám kluka a chudinka bude nejmenší ze všech :-D

Nebude, takovýho prďouse jako já si domů už žádná nepřinesete :lol: :lol:

Jinak hlásím jeden obrovský úspěch, v noci jsme vstávaly na kojení jen třikrát :dance: , a jedno překvapení, Klárka mi právě vydržela vzhůru přes 2,5 hodiny 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
29.6.11 09:36
veronika.st píše:
Lido a kolik vazil Kubik cca pred 2 tydny??

Veru, já nevím, poslední dobou mi doktoři jen říkají, že bude mít tak 3 kg nebo něco málo přes :nevim: V porodnici už UTZ nedělají, jen monitor a vnitřní vyšetření a váhu mi sdělil tak, že ohmatal bříško z venku…tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
29.6.11 09:40

Bumbi a oprav si metřík, beruška už je na světě :mrgreen: Asi budu ráda, když mě v Podolí vůbec odrodí a nebudu si ještě vybírat doktory, že? :lol:
S malou se to srovná, to chce čas :-) Já jsem si už skoro přečetla tu knihu Nejšťastnější miminko v okolí, tak nám Kubík ani nezabrečí :mrgreen: :dance: Ha, ha, ha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.6.11 09:49
Lidas píše:
Bumbi a oprav si metřík, beruška už je na světě :mrgreen:

Zkouška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
29.6.11 09:50
bumbinka píše:
Lidas píše:
Bumbi a oprav si metřík, beruška už je na světě :mrgreen:
Zkouška…

Tak je to správně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.6.11 09:59

Me rekla ta doktorka, ze to vazeni taky nemusi byt presny, protoze minule byla zase podle vazeni o tyden a neco mensi nez by mela, tak se tim asi nebudu stresovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
29.6.11 10:25

Lidas:

nejsem na rizikovym, jen mi nasel na deloze trosku vetsi cystu, ale ta snad zmizi…
Doktor mi jen nakazal klid,ale pracovat muzu. Takze kdyz mam zakazky, tak jdu delat, kdyz ne, tak jsem radsi doma v klidu a uz ani moc praci neshanim, at mi pak neni blbe. Delam vizazistku na foceni a ono tahat ten 1Oti kilovy kufr s make-upem do tramvaje a do metra neni nic moc, bych potrebovala, aby zrusili ty modry zony a ja mohla vsude jezdit autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
29.6.11 10:30
Luciiia píše:
nejsem na rizikovym, jen mi nasel na deloze trosku vetsi cystu, ale ta snad zmizi…
Doktor mi jen nakazal klid,ale pracovat muzu. Takze kdyz mam zakazky, tak jdu delat, kdyz ne, tak jsem radsi doma v klidu a uz ani moc praci neshanim, at mi pak neni blbe. Delam vizazistku na foceni a ono tahat ten 1Oti kilovy kufr s make-upem do tramvaje a do metra neni nic moc, bych potrebovala, aby zrusili ty modry zony a ja mohla vsude jezdit autem.

Tak to tě musím někdy zneužít a nechat se hezky namalovat :-D
Jinak my jsme ještě před rokem taky bydleli u hydrometeorologickeho ustavu a pak jsme se prestěhovali jen o kousek dál do většího :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
29.6.11 10:32

tak nam to 3+1 bohate staci…obcas bych brala kvuli uklidu i garsonku:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
29.6.11 10:39
Luciiia píše:
tak nam to 3+1 bohate staci…obcas bych brala kvuli uklidu i garsonku:-))

Taky teď máme 3+1 a máš pravdu, na úklid je to velký až dost :mrgreen:
Tak dnes mě ven asi nikdo nedostane, to vedro je šílený :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
29.6.11 10:43

ja ted byla venku se psem a jen tak tak jsem dolezla domu…a to na me potvora zkousela, ze pujdem ke zviratkum, jak jsou tady v tom lese:-)))
a jinak zneuzit na liceni me muzes, pokud nebydlis v 5. patre bez vytahu:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.6.11 10:49

Ja byla venku jen rano,ale uz i tak mi bylo vedro a jeste v tom preplnenym autobusu…skoda, ze takovy pocasi nevychazi na vikendy..U bazenu mi je dobre :)
Me staci na uklizeni i 2kk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
29.6.11 10:51

bych to tady mela dneska uklidit :-/ vypada to tu jak po atomovce, od ty doby co je pritel se mnou, se docela zkazil…driv uklizel nadobi do mycky, odnasel ho z obyvaku do kuchyne…ted uz ne:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová