Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
30.6.11 13:23

Lucko, záleží, jakou máš velikost… Já teda žádnou spešl těhotenskou podprsenku nekupovala, ale musela jsem si koupit normální větší, dokonce během těhotenství dvě, dala jsem za ně určitě za kažkou přes 1000,– :roll: Ale to já dám za každou :zed: .
Takové ty na kojení nemají takhle brzo smysl, neodhadneš velikost, počkej tak do konce osmého měsíce… Já mám od Anity, taky za víc než tisícovku, ta je super, a pak nějakou levnější (asi 800,– ;) ), to je nějaká no-name, kupovala jsem ji normálně v obchodě s prádlem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.6.11 13:35

Ahoj holky,
tak bohužel mám opravdu zánět močových cest a antibiotika :-( Tak se budu modlit, abych fakt nezačala rodit, to bych asi nedala :think: Malej už má hlavičku hodně nízko a pánev je prý prostorná, tak by to snad mělo jít přirozeně, aspoň něco :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
30.6.11 13:59

mam 85C a nejak zacina byt mensi a jak mam vsechny vyztuzeny a s kosticema, tak to zacina byt neprijemny a bez ni chodit taky nemuzu…
Vetsinou doma jsem bez ni a vencim psa taky bez, ale uz se to neda. Kdyz jsem sla naposled s pritelem vencit, tak jsem nadavala jak to boli a on mi je vzal do rukou a ze teda jdeme:-D Jeste ze to nevidel nejakej duchodce co taky vencil pejska…
Volala jsem do intimissimi a neco tam snad maji, tak uvidime, co to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
30.6.11 14:01

Mne vetsinou antibiotika zabiraji po par prascich, kdyz mam zanet mocaku…
Jinak u porodu nevadi antibiotika ? Nevim co to udela treba se srazlivosti, ale oni s tim porodem asi pocitaji, ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.6.11 14:08
Luciiia píše:
Mne vetsinou antibiotika zabiraji po par prascich, kdyz mam zanet mocaku…
Jinak u porodu nevadi antibiotika ? Nevim co to udela treba se srazlivosti, ale oni s tim porodem asi pocitaji, ne ?

Dal mi je doktor v porodnici, tak snad ví co dělá? :nevim: Asi by byl ten zánět horší než ta ATB…hodně holek má pozitivního streptokoka a dostávají ATB těsně před porodem, aby se nenakazilo mimi…tak snad mi brzy zaberou a budu připravená rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
30.6.11 14:25

To by bylo blby, kdyby nevedel co dela…tak at ti rychle zaberou :-)
Ja dneska volala na gyndu, jestli muzu aspon plavat, kdyz uz doktor rikal, ze zadny sport a sestricka se divila, proc bych nemohla…tak me potesila:-)
Moje fyzicka je nekde na dovce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.6.11 14:28

Já se těšila na ochlazení a zatím je tam pořád pařák :-( A sestra je s rodinkou na dovolené v Bulharsku a stěžuje si, že je tam ošklivo :-( Tak třeba se to obrátí, tady se ochladí a tam bude konečně na koupání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.6.11 15:07

Ahoj Lido, drzim palce, at to rychle zabere, ale jak jsem ti psala, tak me vzdycky ty antibiotika zabraly rychle. Uz jen to vedomi, ze je mam mi delalo lip :).
Ja se furt trapim v bolestech :(snad to taky prejde…
Jinak podprsenku jsem si jednu koupila levnejsi-nejaka no name a jednu asi za 700 v detskym dome (jmenuje se tak ten obchod v kunraticich :)?? )…a ta je moc prijemna - ne ze bych ji uz nosila, ale pri zkouseni byla super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.6.11 15:16

Už aby zabraly, bolí to jak sviňa :-( Verčo, tak odpočívej a nech se obskakovat od chlapů :palec:
Dnes na monitoru malej i chvíli spal, to jsem se hodně divila, to u něj neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.6.11 15:22

Já si koupila tuhle podprsenku na aukru asi za 200 kč…
http://www.johany.cz/…va-vyztuzena
A další si pořídím až podle velikosti prsou po porodu, mě se v těhu moc nezvětšily, tak netuším do jakých rozměrů narostou :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.6.11 15:24

No tak vidis, blizi se porod a malej zacina byt hodnej :)
Jenze ja neumim moc opocivat,ale jsem celkem paralizovana,takze jim asi nic jinyho nezbyde :)
Chudaku, ja to znam,to je tak hnusna bolest, ble :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.6.11 15:32

Taky bych měla doma dost práce, žehlení…ale dnes to prostě odložím, co se dá dělat :think: V Podolí jsem byla celé dopoledne, naštěstí mě Tom překvapil, přijel za mnou a pak mě odvezl domů…byla jsem za to fakt vděčná :-D Ještě jsem tam nerodila, ale jinak mi tam přijdou doktoři i sestřičky moc fajn, zatím žádná negativní zkušenost…ještě jsme si tam v jídelně dali oběd a nebylo to špatný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
30.6.11 15:41
Lidas píše:
Já si koupila tuhle podprsenku na aukru asi za 200 kč…
http://www.johany.cz/…va-vyztuzena
A další si pořídím až podle velikosti prsou po porodu, mě se v těhu moc nezvětšily, tak netuším do jakých rozměrů narostou :nevim: :-D

ta je nadherna…to by se mi presne hodilo, diky za odkaz, kdyz nesezenu v krame, tak si koupim tuhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.6.11 17:38

Bumbi a jak vubec rostete? a co ty a jizva,uz to tolik neboli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.6.11 20:32

Ahoj holky,
podávám hlášení z domova :).
Dneska byl manžel už v práci, Ondru jsem na dopoledne dala do školky, tam ho podrápal králík a pak spadnul z trampolíny, takže veskrze úspěšná akce :lol: :lol:
Klárka v noci na dnešek krásně spala, vstávaly jsme jen třikrát na kojení, jinak pohoda. Zato přes den se rozhodla jíst mnohokrát v malých dávkách, takže si vždycky párkrát cucla, pak se poblila, a za hodinku chtěla znovu… Většinu dne byla vzhůru, ale je moc hodná, leží v košíku, kouká, škytá a moc neřve :srdce: . A ten spánek doufám bude dohánět v noci ;).
Teď jsem zahnala do pelechu Ondru, Klárku za chvíli nakojím a taky asi zalehneme, tatínka máme v hospodě, zapíjí další miminko, chjo…
Já už jsem taky celkem v pohodě, jizva samozřejmě ještě pobolívá, ale už jsem dokázala sama vyjet s kočárkem, když jsem potřebovala Ondru ráno odvést do školky a v poledne přivést, teď jsem ho i vykoupala, takže je to tak o 90% lepší, ještě pár dní, a skoro o ní nebudu vědět :dance:

Lído, Verčo, vy se držte, marodi, ať je vám co nejdřív do skoku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová