Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lucko, záleží, jakou máš velikost… Já teda žádnou spešl těhotenskou podprsenku nekupovala, ale musela jsem si koupit normální větší, dokonce během těhotenství dvě, dala jsem za ně určitě za kažkou přes 1000,–
Ale to já dám za každou
.
Takové ty na kojení nemají takhle brzo smysl, neodhadneš velikost, počkej tak do konce osmého měsíce… Já mám od Anity, taky za víc než tisícovku, ta je super, a pak nějakou levnější (asi 800,–
), to je nějaká no-name, kupovala jsem ji normálně v obchodě s prádlem…
Ahoj holky,
tak bohužel mám opravdu zánět močových cest a antibiotika
Tak se budu modlit, abych fakt nezačala rodit, to bych asi nedala
Malej už má hlavičku hodně nízko a pánev je prý prostorná, tak by to snad mělo jít přirozeně, aspoň něco ![]()
mam 85C a nejak zacina byt mensi a jak mam vsechny vyztuzeny a s kosticema, tak to zacina byt neprijemny a bez ni chodit taky nemuzu…
Vetsinou doma jsem bez ni a vencim psa taky bez, ale uz se to neda. Kdyz jsem sla naposled s pritelem vencit, tak jsem nadavala jak to boli a on mi je vzal do rukou a ze teda jdeme:-D Jeste ze to nevidel nejakej duchodce co taky vencil pejska…
Volala jsem do intimissimi a neco tam snad maji, tak uvidime, co to je…
Mne vetsinou antibiotika zabiraji po par prascich, kdyz mam zanet mocaku…
Jinak u porodu nevadi antibiotika ? Nevim co to udela treba se srazlivosti, ale oni s tim porodem asi pocitaji, ne ?
Luciiia píše:
Mne vetsinou antibiotika zabiraji po par prascich, kdyz mam zanet mocaku…
Jinak u porodu nevadi antibiotika ? Nevim co to udela treba se srazlivosti, ale oni s tim porodem asi pocitaji, ne ?
Dal mi je doktor v porodnici, tak snad ví co dělá?
Asi by byl ten zánět horší než ta ATB…hodně holek má pozitivního streptokoka a dostávají ATB těsně před porodem, aby se nenakazilo mimi…tak snad mi brzy zaberou a budu připravená rodit ![]()
To by bylo blby, kdyby nevedel co dela…tak at ti rychle zaberou ![]()
Ja dneska volala na gyndu, jestli muzu aspon plavat, kdyz uz doktor rikal, ze zadny sport a sestricka se divila, proc bych nemohla…tak me potesila:-)
Moje fyzicka je nekde na dovce…
Já se těšila na ochlazení a zatím je tam pořád pařák
A sestra je s rodinkou na dovolené v Bulharsku a stěžuje si, že je tam ošklivo
Tak třeba se to obrátí, tady se ochladí a tam bude konečně na koupání ![]()
Ahoj Lido, drzim palce, at to rychle zabere, ale jak jsem ti psala, tak me vzdycky ty antibiotika zabraly rychle. Uz jen to vedomi, ze je mam mi delalo lip
.
Ja se furt trapim v bolestech
snad to taky prejde…
Jinak podprsenku jsem si jednu koupila levnejsi-nejaka no name a jednu asi za 700 v detskym dome (jmenuje se tak ten obchod v kunraticich
?? )…a ta je moc prijemna - ne ze bych ji uz nosila, ale pri zkouseni byla super ![]()
Už aby zabraly, bolí to jak sviňa
Verčo, tak odpočívej a nech se obskakovat od chlapů ![]()
Dnes na monitoru malej i chvíli spal, to jsem se hodně divila, to u něj neznám ![]()
Já si koupila tuhle podprsenku na aukru asi za 200 kč…
http://www.johany.cz/…va-vyztuzena
A další si pořídím až podle velikosti prsou po porodu, mě se v těhu moc nezvětšily, tak netuším do jakých rozměrů narostou
![]()
No tak vidis, blizi se porod a malej zacina byt hodnej
…
Jenze ja neumim moc opocivat,ale jsem celkem paralizovana,takze jim asi nic jinyho nezbyde ![]()
Chudaku, ja to znam,to je tak hnusna bolest, ble ![]()
Taky bych měla doma dost práce, žehlení…ale dnes to prostě odložím, co se dá dělat
V Podolí jsem byla celé dopoledne, naštěstí mě Tom překvapil, přijel za mnou a pak mě odvezl domů…byla jsem za to fakt vděčná
Ještě jsem tam nerodila, ale jinak mi tam přijdou doktoři i sestřičky moc fajn, zatím žádná negativní zkušenost…ještě jsme si tam v jídelně dali oběd a nebylo to špatný ![]()
Lidas píše:
Já si koupila tuhle podprsenku na aukru asi za 200 kč…
http://www.johany.cz/…va-vyztuzena
A další si pořídím až podle velikosti prsou po porodu, mě se v těhu moc nezvětšily, tak netuším do jakých rozměrů narostou![]()
ta je nadherna…to by se mi presne hodilo, diky za odkaz, kdyz nesezenu v krame, tak si koupim tuhle…
Bumbi a jak vubec rostete? a co ty a jizva,uz to tolik neboli?
Ahoj holky,
podávám hlášení z domova
.
Dneska byl manžel už v práci, Ondru jsem na dopoledne dala do školky, tam ho podrápal králík a pak spadnul z trampolíny, takže veskrze úspěšná akce
![]()
Klárka v noci na dnešek krásně spala, vstávaly jsme jen třikrát na kojení, jinak pohoda. Zato přes den se rozhodla jíst mnohokrát v malých dávkách, takže si vždycky párkrát cucla, pak se poblila, a za hodinku chtěla znovu… Většinu dne byla vzhůru, ale je moc hodná, leží v košíku, kouká, škytá a moc neřve
. A ten spánek doufám bude dohánět v noci
.
Teď jsem zahnala do pelechu Ondru, Klárku za chvíli nakojím a taky asi zalehneme, tatínka máme v hospodě, zapíjí další miminko, chjo…
Já už jsem taky celkem v pohodě, jizva samozřejmě ještě pobolívá, ale už jsem dokázala sama vyjet s kočárkem, když jsem potřebovala Ondru ráno odvést do školky a v poledne přivést, teď jsem ho i vykoupala, takže je to tak o 90% lepší, ještě pár dní, a skoro o ní nebudu vědět ![]()
Lído, Verčo, vy se držte, marodi, ať je vám co nejdřív do skoku ![]()