Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja a v baliku?
No jo, ja jsem trubka, mam dvouletou Kacku, doktorat na krku (pred sebou statnice a disertacku), budu rada, kdyz se mi nejak zaplati novy fotak. ![]()
Lidas, sakra, rodit se zanetem… blba predstava, at se to co nejdriv spravi! Nejake brusinky apod by nepomohly?
ja nasadila brusinky mymu psovi, kdyz se pocuravala v zime a za dva dny byla v pohode…
Brusinky jsem nasadila, ale zatím to nevypadá úplně dobře…zítra jdu na kontrolu do porodnice, tak to řeknu doktorovi…jen doufám, že opravdu nezačnu rodit, to bych asi trpěla jak zvíře… ![]()
Lidas, no aspon ta kontrola uz je zitra, hlas to hned, at se to fakt vo nejdriv vyridi. Je tam jedna milejsi moznost - nekdy z velkych veder a dehydratace byvaji takove priznaky jako pri zanetu mocaku, ale pokud to fakt boli moc, tak to asi bude na doktora.
Holky, moc díky za rady a povzbuzení…snad to bude ok, ale radost z toho fakt nemám ![]()
Lído, tak to je mi líto, držím moc palce, ať z toho opravdu není zánět a ať tě to rychle přejde ![]()
Ahoj Naďo, my se určitě známe už z diskuze maminky z Modřan a okolí, už nevím, jak se to jmenovalo, ale úplně to tam umřelo. Až pak mi došlo,. že tam chodila i Terka… Já tehdy nějakopu dobu taky, pod jiným nickem, ten se mi tu nějak zablokoval a přestal fungovat, když jsem sem pak po létě začala zase chodit, do diskuze jsem nakukovala, ale bylo to tam úplně mrtvé, tak už jsem tam ani nepsala… Viděly jsme se pak ještě v Sasvě na cvičení s miminky, ty jsi tam byla s Kačkou a já s Ondrou. Pamatuješ? ![]()
Verčo, já mám doma na malou strááááášně věcí, kdyby tě bnapadlo něco konkrétního, co sháníš, dej vědět, třeba něco vyhrabu… sešlo se mi toho nějak moc. Jak bodýčka a tak, tak hlavně takové ty „hezké“ věci - šatičky, tričínka a podobně
.
A jinak mezi zájemce o fotky se určitě hlásím, i technicky ne úplně dokonalé by mi stačily
. ![]()
tak pritel ma dneska svatek, ja mu udelala po roce to slibovane sushi a on sedi s kamaradem na zahradce dole u kina… pry do 9. prijede - asi myslel na snidani ![]()
Je, Ahoj, ty jsi Katka? No teda, fakt jsem si toho casu nevsimla, a je tam druhy metrik a je tam 9 dni,parada, moc gratuluju!!! Jakpak se beruska jmenuje? Na Ondru si dobre vzpominam, on je neuveritelne zivy a bystry (zvlaste v porovnani v moji krasavici). ![]()
Ahoj holky, jsem uplne hotova. Od vcera me boli v podbrisku na prave strane,nejdriv jen obcas a od vecera porad i na dotek. Nespala jsem a bolest je uplne silena,na pravy bok si vubec nelehnu. Chtela jsem jet na pohotovost, ale mame doma malyho Petu, takze me Petr nemohl vzit na pohotovost, tak me odveze ted
…vubec nevim co to je ,ale hrozne to boli…Uz to zacina i na druhe strane. Kazdopadne probdela noc.
nnada píše:
Je, Ahoj, ty jsi Katka? No teda, fakt jsem si toho casu nevsimla, a je tam druhy metrik a je tam 9 dni,parada, moc gratuluju!!! Jakpak se beruska jmenuje? Na Ondru si dobre vzpominam, on je neuveritelne zivy a bystry (zvlaste v porovnani v moji krasavici).
Jj, to jsem já
. No, Ondra nevím, jestli je zrovna bystrý, ale živý až až, to máš pravdu. A strááááášně užvaněný
![]()
Ségra je Klárka, uvidíme, jestli bude jako její velkej brácha, ale podobní si teda jsou, aspoň mně se to zdá.
veronika.st píše:
Ahoj holky, jsem uplne hotova. Od vcera me boli v podbrisku na prave strane,nejdriv jen obcas a od vecera porad i na dotek. Nespala jsem a bolest je uplne silena,na pravy bok si vubec nelehnu. Chtela jsem jet na pohotovost, ale mame doma malyho Petu, takze me Petr nemohl vzit na pohotovost, tak me odveze ted…vubec nevim co to je ,ale hrozne to boli…Uz to zacina i na druhe strane. Kazdopadne probdela noc.
Verčo, držím palce, ať to nic není a v klidu se vrátíš domů ![]()
Uz jsem tu. Nic nezjistili, poslali me na krev a po 10 budou vysledky.hlavne, ze je mala ok…asi se mi prej mala nevejde uz do bricha a tlaci mi na jiny veci v brise…Dali mi algifen a vic s tim neudelaji
ale ta bolest je silena
…
Tak hlavně že jste obě relativně v pořádku, snad ti něco na tu bolest zabere a bude to lepší… drž se ![]()
holky, kde jste kupovaly tehotensky podprsenky ??? v mothercare je maji za 1000Kc/2ks a to mi prijde sileny…jsem zvykla na fashion arenu a intimissimi za 150:-D