Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je ta je krasna, presne takovou bych chtela. Zkusim ji zitra vydrazit, ale me ji zase urcite nekdo vyfoukne pred nosem…
Me je porad hrozne spatne od zaludku
…vzdycky me to rano prejde, ale dneska se me to nejak drzi…
Asi se na me radeji nevaz
…chtela jsem byt v 9 na chodove,abych si tam zaridila neco v bance a tu napln do sodovace,ale zatim jen lezim a beham na wc
…
holky,ja jsem teda dneska dopadla…Od rana jsem nejvice casu na wc, protoze mi je zle od zaludku a ted mi zase porad tvrdne bricho,6× za 30 min, ale nejak to neboli tak nevim ![]()
Veru, nechci tě strašit, ale já bych jela do porodky, máš to kousek…lepší 10× zbytečně než vůbec ![]()
veronika.st píše:
holky,ja jsem teda dneska dopadla…Od rana jsem nejvice casu na wc, protoze mi je zle od zaludku a ted mi zase porad tvrdne bricho,6× za 30 min, ale nejak to neboli tak nevim
Tak jak je? ![]()
Ahojky, no noc byla jeste strasna,ale ted uz mi je lip…ale docela mi porad tvrdne to bricho..Ale dokud to neboli, tak nikam jeste nejedu…Akorat bych teda spala, ale dneska hlidam, Peta je nemocnej,tak si asi moc neodpocinu…
veronika.st píše:
Ahojky, no noc byla jeste strasna,ale ted uz mi je lip…ale docela mi porad tvrdne to bricho..Ale dokud to neboli, tak nikam jeste nejedu…Akorat bych teda spala, ale dneska hlidam, Peta je nemocnej,tak si asi moc neodpocinu…
A ještě se nakazíš, to není nejlepší nápad
Tak jsem vyprala v pračce to molitanové lehátko do vaničky a roztrhlo se (ale fakt tam psali, že se to může)
Tak musím někdy do Dětského domu pro nové. Večer mám sraz s kamarádkami a zítra zase kontrolu v Podolí, tak jsem zvědavá ![]()
Jo a čtu super knížku, doporučuju! ![]()
http://knihy.heureka.cz/…karp-harvey/
tak muzeme do detskeho domu zajit pristi tyden?taky tam mozna jeste nejake drobnosti dokoupim…Taky bych mohla trochu cist
![]()
Ok, když nebudu po porodu, tak tam zajdeme
Tak se někdy zastav pro ty časopisy ![]()
no tobe se to uz nebezpecne blizi
…ja se tak tesim az budeme jezdit s kocarkama ![]()
veronika.st píše:
no tobe se to uz nebezpecne blizi…ja se tak tesim az budeme jezdit s kocarkama
To bude už brzy ![]()
Lido a tobe jeste brisko vubec netvrdne??ja ho mam porad jak kamen, tak si to asi vybiram i za tebe ![]()