Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
21.6.11 09:33

Je ta je krasna, presne takovou bych chtela. Zkusim ji zitra vydrazit, ale me ji zase urcite nekdo vyfoukne pred nosem…
Me je porad hrozne spatne od zaludku :(…vzdycky me to rano prejde, ale dneska se me to nejak drzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.6.11 09:35

Tak asi nikam nepůjdeme, když ti není dobře, viď? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
21.6.11 09:39

Asi se na me radeji nevaz :(…chtela jsem byt v 9 na chodove,abych si tam zaridila neco v bance a tu napln do sodovace,ale zatim jen lezim a beham na wc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.6.11 09:43

Chudinko…tak ať je ti brzo líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
21.6.11 18:05

holky,ja jsem teda dneska dopadla…Od rana jsem nejvice casu na wc, protoze mi je zle od zaludku a ted mi zase porad tvrdne bricho,6× za 30 min, ale nejak to neboli tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.6.11 18:26

Veru, nechci tě strašit, ale já bych jela do porodky, máš to kousek…lepší 10× zbytečně než vůbec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
22.6.11 10:02
veronika.st píše:
holky,ja jsem teda dneska dopadla…Od rana jsem nejvice casu na wc, protoze mi je zle od zaludku a ted mi zase porad tvrdne bricho,6× za 30 min, ale nejak to neboli tak nevim :nevim:

Tak jak je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.6.11 10:27

Ahojky, no noc byla jeste strasna,ale ted uz mi je lip…ale docela mi porad tvrdne to bricho..Ale dokud to neboli, tak nikam jeste nejedu…Akorat bych teda spala, ale dneska hlidam, Peta je nemocnej,tak si asi moc neodpocinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
22.6.11 10:36
veronika.st píše:
Ahojky, no noc byla jeste strasna,ale ted uz mi je lip…ale docela mi porad tvrdne to bricho..Ale dokud to neboli, tak nikam jeste nejedu…Akorat bych teda spala, ale dneska hlidam, Peta je nemocnej,tak si asi moc neodpocinu…

A ještě se nakazíš, to není nejlepší nápad :think: Tak jsem vyprala v pračce to molitanové lehátko do vaničky a roztrhlo se (ale fakt tam psali, že se to může) :-( Tak musím někdy do Dětského domu pro nové. Večer mám sraz s kamarádkami a zítra zase kontrolu v Podolí, tak jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
22.6.11 10:37

Jo a čtu super knížku, doporučuju! :palec:
http://knihy.heureka.cz/…karp-harvey/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.6.11 11:45

tak muzeme do detskeho domu zajit pristi tyden?taky tam mozna jeste nejake drobnosti dokoupim…Taky bych mohla trochu cist :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
22.6.11 11:57

Ok, když nebudu po porodu, tak tam zajdeme :-) Tak se někdy zastav pro ty časopisy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.6.11 12:47

no tobe se to uz nebezpecne blizi :)…ja se tak tesim az budeme jezdit s kocarkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
22.6.11 12:51
veronika.st píše:
no tobe se to uz nebezpecne blizi :)…ja se tak tesim az budeme jezdit s kocarkama :)

To bude už brzy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.6.11 15:54

Lido a tobe jeste brisko vubec netvrdne??ja ho mam porad jak kamen, tak si to asi vybiram i za tebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová