Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
15.6.11 10:38

Bumbi, tak držím palce a dej vědět! :-)
Já si ty peřinky právě pořizovat nechci a nutný nejsou, vid? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.6.11 10:46

Ahoj holky,

urcite si rada neco poctu :palec:
Na aukci jeste cekam :)…konci cca za pul hodky, tak prihodim na posledni chvili :)
Bumbinko, jsi tam uz jako doma vid…Tak drzim paalce at je vse ok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.6.11 10:51
Lidas píše:
Bumbi, tak držím palce a dej vědět! :-)
Já si ty peřinky právě pořizovat nechci a nutný nejsou, vid? :-)

Určitě nejsou nutný, neměla jsem je na Ondru, a to je v podstatě zimní miminko, tak proč bych je pořizovala na léto? Až bude kosa, dáme fusak :)

veronika.st píše:
Ahoj holky,urcite si rada neco poctu :palec:
Na aukci jeste cekam :)…konci cca za pul hodky, tak prihodim na posledni chvili :)
Bumbinko, jsi tam uz jako doma vid…Tak drzim paalce at je vse ok!!!

Tak až domluvíme nějaký sraz, něco donesu…
No jo, už se docela těším, až tam zajdu, odnesu si miminko a už mě neuviděj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.6.11 10:56

Mě tam snad zítra hodí kamarádka, prý nemusí do práce, jestli bude stávka :think: Jen to tam bude asi na dlouho, tak ji pošlu nachytat bronz do žlutých lázní a já budu muset přetrpět ta vyšetření :-(
Jinak se Verčo někdy zastav a já ti ty časopisy půjčím, je jich plná igelitka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.6.11 11:02

Lído, tak to máš super, že jsi sehnala odvoz… a zase si myslím, že se tam spousta objednaných těhulek nedostane, takže by to mohlo jít rychleji, než obvykle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.6.11 11:05

Jo jinak perinky taky nemam, taky myslim, ze na leto nebudou potreba :nevim:
Ja uz se taky tesim, az s mimcem budu odchazet z porodnice :)…Vy uz to mate opravdu za par :)…ja jsem jeste kousek pozadu :)…Mala uz mi dava zabrat, tak se na to straaasne tesim :)
Ja budu mit zitra taky dost cestovani, rano musim hodit tu materskou zamestnavateli (jdu si pro ni dneska odpo) a pak potrebuju na chodov…asi budu muset autem, ale fakt netusim, kde na pankraci zaparkuju…to asi vetsina lidi pojede autem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.6.11 11:10

Já na Chodově byla včera, měla jsem sraz s kamarádkou, chtěla jsem se podívat na brýle. A byla jsem v Kiku, pro mimčo jsem nekoupila nic, ale pro sebe aspoň omyvatelné pantofle do porodnice a už mám snad vše :think:
Verčo, co máš za typ Volva, Tomovi se volvo strašně líbí a vyzvídal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.6.11 11:20

Tak jsem na zavinovacku prihodila 2 minuty pred koncem a nekdo me v posledni minute prekonal no :)
Je to Volvo S60 2,4 benzin. Rok 2002 :)…To vybiral Petr.Me by to bylo celkem jedno, hlavne kdyz to bude jezdit, ale ty chlapi si na to potrpi vic no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.6.11 11:22
veronika.st píše:
Tak jsem na zavinovacku prihodila 2 minuty pred koncem a nekdo me v posledni minute prekonal no :)
Je to Volvo S60 2,4 benzin. Rok 2002 :)…To vybiral Petr.Me by to bylo celkem jedno, hlavne kdyz to bude jezdit, ale ty chlapi si na to potrpi vic no :)

Tak to je škoda, že aukce nevyšla…ale je jich tam hodně, tak to dáš příště :palec: Tom není moc fanda do aut, ale Volvo se mu fakt líbí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
15.6.11 19:49

ahojky, my byli včera v krčáku na zelený louce, nebyli jste tam taky???Petr tam měl sraz s lidma z práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
15.6.11 20:00

je tak koukám, že sem si smazala podpisy, takže jdu znovu tvořit, chjooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
15.6.11 20:38

uf, tak hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.6.11 07:25

Terko, tak aspoň máš nějakou změnu ;) :palec:

Musím se holky pochlubit, včera jsme s prďolkou monitor zvládly napioprvé, což se v našem případě rovná téměř zázraku :) :dance: :dance:

Rýma pokračuje, takže kromě toho, že v noci chodím neustále na záchod, nemůžu se otočit, je mi pořád vedro, tak ještě nemůžu dýchat… Chjoooo

Lído, držím palce dneska do Podolí, pak dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.6.11 08:41

Ahoj holky,

Bumbi:tak to moc gratuluju, tak snad uz ten konec tehu budete mit klidnejsi!

Terko: my tam byli, ale nevsimla jsem si Vas tam, jsem slepa :nevim:

Lido,taky drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
16.6.11 10:28

Ahoj holky,
tak jsem v noci myslela že rodím, kontrakce nepoznám, ale nějaké celkem pravidelné stahy dělohy to byly :think: Naštěstí to přešlo, ale asi se o blíží, uvidím dnes na kontrole…pak dám vědět. A díky, že mi držíte palce :palec:
Jak chodím do diskuse o porodu v červenci, tak v noci právě porodila holka, která má termín přesně jako já :-)
Ale já bych ráda ještě tak 14 dní vydržela…a Tom mě teď donutil sbalit tašku do porodnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová