Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
11.6.11 16:03

My už do papírů napsali Jakuba a Veroniku, tak už to měnit nebudeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.11 16:09

Lído, moc hezký. Jakub se mi moc líbí, ale je to můj brácha a já nemám ráda opakování jsmen v rodině, a Veronika je krásný, ale manžel nechce :(.

Verčo, co ty? Veronika a případně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
12.6.11 12:59

ahoj, my ty jména pořád obměňovali, ta která jsme měli u prvního už jsme pak do těch papírů nepsali, radši jsem chtěla zase nějaká nová:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
12.6.11 13:44

Tak stávku prý přesunou na čtvrtek, tak se pro změnu nedostanu do Podolí já :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.6.11 08:02

Ahoj holky,
tak my mame zatim Veroniku, ale protoze ja taky nejsem zastance stejnych jmen, tak porad protlacuji Elu. Hrozne se mi to libi …Jinak kluk (kdyby se nahodou spletli) bude asi Filip. Libi se nam Honzik a Matej, ale to jsou brachove.
Bumbi: ta placenta si teda dava na cas :cry: .jeste drzim palce.
Lido: jak dneska?hodi se ti to treba ve 4? Ze bysme se tam daly sraz a ja te pak odvezla?Mohla bych i pred, ale takhle bych byla vic v klidu, ze nemusim pospichat k doktorce.

Jinak s tou stavkou nas taky stvou… Petr potrebuje k tomu soudu, ale nevi, jestli teda budou blokovat i silnice nebo co to vlastne chystaji ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.6.11 08:53

Ahoj holky :-)
Verčo, tak se sejdeme ve 4 před Dětským domem, to mi vyhovuje :-)
Ela je moc hezké jméno a Filip taky :palec:
Bumbi má dnes kontrolu v Podolí, tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.6.11 09:03

Ok, budu tam :)
Bumbi, taky drzim palce.Snad sis to kvuli stavce jeste nestihla prelozit z pondelka na jiny den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.6.11 09:07

Nad námi předělávají byt, to je fakt síla, v tom rámusu se nedá skoro být :-(
Za chvíli mám sraz se sestrou a jdeme do nemocnice navštívit neteř jejího manžela, je jí 14 a má anorexii, prý nechce moc spolupracovat…ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.6.11 09:13

No ty brdo :/ to je silena nemoc…Mam kamaradku, ta ma bulimii, ale ta se tim zacala potykat az v dospelosti…Vypadala strasne…To ti nezavidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.6.11 09:31

Jinak holky boli vas nekterou bricho??Nebo Terko nepamatujes si na to?
Me boli od soboty v podbrisku jako bych to mela dostat…Nekolikrat denne, tak nevim co si o tom myslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.6.11 09:35

To jsou poslíčci, může a nemusí to nic znamenat, klidně můžeš přenášet nebo brzy porodit…zeptej se dnes na kontrole :think: Já na to beru magnézoum a je to lepší :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.6.11 09:37
veronika.st píše:
Jinak holky boli vas nekterou bricho??Nebo Terko nepamatujes si na to?
Me boli od soboty v podbrisku jako bych to mela dostat…Nekolikrat denne, tak nevim co si o tom myslet :nevim:

Tady si to přečti…
http://www.mineralfit.cz/…ontrakce-250

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.6.11 09:37

Ja beru magnezko i kalcium na to tvrdy bricho… a vubec mi to nepomaha…ale dnes mam kontrolu, tak snad pozna kdyby neco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.6.11 13:28

Ahoj holky,

zdravím po kontrole v Podolí :). Samo že jsem tam v páek volala, že bych potřebovala přeobjednat, ale sestřička mi řekla, že ten dnešek rušit nebude, kdyby to jezdilo, ať přijdu, a kdyby ne, ať přijdu v úterý na monitor a podle toho, jak dopadne, mě někam vmáčkne. Takže super, dneska všechno podle plánu…

První monitor nic moc, tepová frekvence miminka kolem 180, za dvě hodiny další, to už bylo skoro v normě (ta je 110-150), mezi 150-160, tak mě zase poslali domů, mám znovu přijít ve středu… Takže výsledke takový napůl, ale zatím to vypadá, že je prcek OK, já taky, tak je to sice otrava s tím ježděním tam, ale aspoň jsme pod kontrolou.

Příští pondělí další poradna, a pak prý mě pošlou na ultrazvuk zkontrolovat placentu a polde toho začnou nebo nezačnou plánovat císaře. Tak jsem zvědavá…

Lído, tak bude ve čtvrtek držet palce, ať to nějak zvládneš, já bych ty odboráře fakt hnala… :cert:

Co jdete holky dneska kupovat? ;). Můžete mi kdyžtak mrknout, jestli tam mají nějaké lehoučké letní rychlozavinovačky? Něco mám slíbené od kamarádky, ale kdyby to z nějakého důvodu neklaplo, tak ať vím, jaká je situace na trhu? ;). Prosím, ne růžovou nebo fialovou :lol: . Díky :kytka:

Verčo, to budou poslíčci, a neznamená to v podstatě nic :think:

Zatím se mějte všechny krásně, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.6.11 17:33

Bumbi, tak rychlozavinovaček mají dost a přijdou mi i lehčí, ale musíš se mrknout sama…ty co se mi líbily stály 299 kč :-) Já mám 3 od kamarádek, tak snad budou stačit a ještě jednu klasickou, prý v nich je miminko nejspokojenější :nevim:
Já si koupila držák na nebesa, molitanové lehátko do vaničky a slunečník na kočárek :-D
Jinak jsem ráda, že ti kontrola dopadla dobře :palec: Já jsem zvědavá, jak se tam ve čtvrtek dostanu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová