Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty brďo
, tak jsem zvědavá co ti na kontrole řeknou, hned dej vědět ![]()
tyjo, tady se už skoro rodí, tak držím palce na kontrolu…
Bubi: jej, at je ti brzy lépe…
Ahoj holky,
tak podle doktora z Podolí to mám asi za pár…bojim, bojim
Jen mají do pondělí zavřené porodní sály kvůli malování, tak musím ještě vydržet ![]()
Jeeee, tak to je super…Neboj, uz ho budes mit za chvili u sebe v naruci
…ja se uz strasne tesim ![]()
Tyjo, tak tady už se bude rodiiiit…prej v Podolí musej malovat dvakrát ročně…minule mě to taky málem chytlo…
Tak ať vydrží aspoň do toho úterý…třeba to tak rychlý nebude, ale už teď mám hrůzu z další probdělé noci
Jinak dr. v Podolí byl skvělej, toho bych chtěla u porodu
Na víkend chci jet k mamce do Lysé, tak třeba porodím v Nymburce ![]()
Lído, tak to je dobrý, ne? Vydržíš do pondělka a je to v pohodě, miminko už je velké dost a ušetříš si další dny veder, zadýchávání, nervování kdy to přijde, … a budeš mít svého mrňouska vedle sebe v postýlce ![]()
U koho jsi v Podolí byla?
Jinak jo, maluje se tam dvakrát ročně, vždycky v červnu a v listopadu, vůbec nechápu proč, zdá se mi to až dost často ![]()
Dr. se myslím jmenoval Kovařík a byl moc fajn…hodně se snažil, aby vyšetření nebolelo a byl fakt milej
Nejdřív to vypadalo, že nejdřív porodíš ty a teď je to naopak, viď? ![]()
Stejně nechápu, kam ten Kubík tak spěchá
Pořád mi tak nějak připadá, že děcák stále připomíná spíš skladiště…naštěstí bude malej nejdřív s námi v ložnici
Měla bych se ještě nechat ostříhat, chtěla jsem nové brýle, navštívit kamarádku v Mladé Boleslavi…atd., uvidíme co ještě stihnu, návštěvu asi riskovat nebudu ![]()
Ahojky,
Lido tak uvidis, treba se jeste na chvili zastavi
ale na druhou stranu, stejne uz se vam to kratilo, takze zase o tolik driv by to nebylo
…
Já si to prostě nějak nedokážu pořád úplně představit, že budu máma…ale ono to přijde, to je jasný ![]()
Ja taky ne, ale uz se na to tesim
a taky na vylety s kocarama ![]()
Bude to určitě strašně prima, jen prostě úplné jiné než dosud
Tom se fakt strašně bojí, že ho pak budu zanedbávat…chvíli asi jo, ale jinak nevidím důvod, proč bych ho měla mít míň ráda než dosud…je to moje hodný zlatíčko a teď bude ještě jedno ![]()
Lidas píše:
Bude to určitě strašně prima, jen prostě úplné jiné než dosudTom se fakt strašně bojí, že ho pak budu zanedbávat…chvíli asi jo, ale jinak nevidím důvod, proč bych ho měla mít míň ráda než dosud…je to moje hodný zlatíčko a teď bude ještě jedno
Musíš mu to podat tak, že naopak, že ho teď budeš potřebovat víc než kdykoliv předtím ![]()