Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
16.6.11 12:13

Ty brďo :), tak jsem zvědavá co ti na kontrole řeknou, hned dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
16.6.11 13:06

tyjo, tady se už skoro rodí, tak držím palce na kontrolu…

Bubi: jej, at je ti brzy lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
16.6.11 16:28

Ahoj holky,
tak podle doktora z Podolí to mám asi za pár…bojim, bojim :-( Jen mají do pondělí zavřené porodní sály kvůli malování, tak musím ještě vydržet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.6.11 20:36

Jeeee, tak to je super…Neboj, uz ho budes mit za chvili u sebe v naruci :)…ja se uz strasne tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
16.6.11 20:45

Tyjo, tak tady už se bude rodiiiit…prej v Podolí musej malovat dvakrát ročně…minule mě to taky málem chytlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
16.6.11 21:34

Tak ať vydrží aspoň do toho úterý…třeba to tak rychlý nebude, ale už teď mám hrůzu z další probdělé noci :-( Jinak dr. v Podolí byl skvělej, toho bych chtěla u porodu :think: Na víkend chci jet k mamce do Lysé, tak třeba porodím v Nymburce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.6.11 07:58

Lído, tak to je dobrý, ne? Vydržíš do pondělka a je to v pohodě, miminko už je velké dost a ušetříš si další dny veder, zadýchávání, nervování kdy to přijde, … a budeš mít svého mrňouska vedle sebe v postýlce :srdce:
U koho jsi v Podolí byla?

Jinak jo, maluje se tam dvakrát ročně, vždycky v červnu a v listopadu, vůbec nechápu proč, zdá se mi to až dost často :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
17.6.11 09:20

Dr. se myslím jmenoval Kovařík a byl moc fajn…hodně se snažil, aby vyšetření nebolelo a byl fakt milej :palec: Nejdřív to vypadalo, že nejdřív porodíš ty a teď je to naopak, viď? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.6.11 09:24

No jo, tak by to mělo být, máš přece termín dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
17.6.11 09:33

Stejně nechápu, kam ten Kubík tak spěchá :mrgreen: Pořád mi tak nějak připadá, že děcák stále připomíná spíš skladiště…naštěstí bude malej nejdřív s námi v ložnici :think: Měla bych se ještě nechat ostříhat, chtěla jsem nové brýle, navštívit kamarádku v Mladé Boleslavi…atd., uvidíme co ještě stihnu, návštěvu asi riskovat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
17.6.11 09:59

Ahojky,

Lido tak uvidis, treba se jeste na chvili zastavi :) ale na druhou stranu, stejne uz se vam to kratilo, takze zase o tolik driv by to nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
17.6.11 10:02

Já si to prostě nějak nedokážu pořád úplně představit, že budu máma…ale ono to přijde, to je jasný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
17.6.11 10:03

Ja taky ne, ale uz se na to tesim :) a taky na vylety s kocarama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
17.6.11 10:08

Bude to určitě strašně prima, jen prostě úplné jiné než dosud :think: Tom se fakt strašně bojí, že ho pak budu zanedbávat…chvíli asi jo, ale jinak nevidím důvod, proč bych ho měla mít míň ráda než dosud…je to moje hodný zlatíčko a teď bude ještě jedno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.6.11 10:49
Lidas píše:
Bude to určitě strašně prima, jen prostě úplné jiné než dosud :think: Tom se fakt strašně bojí, že ho pak budu zanedbávat…chvíli asi jo, ale jinak nevidím důvod, proč bych ho měla mít míň ráda než dosud…je to moje hodný zlatíčko a teď bude ještě jedno :palec:

Musíš mu to podat tak, že naopak, že ho teď budeš potřebovat víc než kdykoliv předtím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová