Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Verčo, jak chceš…ale celkem se to v tescu vyplatí, já koupila 3× body, které je celé na rozepnutí za 113 kč a 3× overal s dlouhým rukávem za 200 kč a vypadá to moc hezky
V kolik by ses tedy mohla sejít a napadá tě kde? ![]()
Ty jo, tak to se fakt vyplati…myslis, ze je tam ta akce i dneska? a kde si byla v tescu?Bud se muzeme sejit nekde u tebe-pritel by me tam mohl vysadit kolem 3 az me poveze z UTZ a zajit nekam na zahradku a nebo jestli te neco napada?
veronika.st píše:
Ty jo, tak to se fakt vyplati…myslis, ze je tam ta akce i dneska? a kde si byla v tescu?Bud se muzeme sejit nekde u tebe-pritel by me tam mohl vysadit kolem 3 az me poveze z UTZ a zajit nekam na zahradku a nebo jestli te neco napada?
A nechces se tedy sejit pred tescem? byla jsem v Plaze a celkem tam toho měli dost…a bude tam příjemně, venku se asi upečeme… ![]()
No tak jo
a ta treti je pro tebe ok?napsala bych ti az budu vyrazet z chodova…
Lido bud tam radeji na pul 4…Nevim jak budou na tom UTZ rychli…
ahoj, jé koukám, že si tu dáváte srazík, tak ať se sejdete a něco pěkného nakoupíte
jinak na ty křeče v lýtkách je dobré pít vodu magnezii, myslim, že je to nedostatek hořčíku…
Ahoj holky,
užijte si srazík, snad někdy vyrazíme i všechny ![]()
U nás celkem nic nového, Ondrovi je naštětsí líp, včera už měl večer jen 37,5, dneska se mi zdá dobrý, tak jestli bude Ok i večer a přes noc, zítra pošupajdí vlakem s babičkou do Plzně
. Miminko kope, ale jak jsem vystresovaná, tak se mi zdá, že buď málo, nebo moc, tak si různě šťouchám do břicha a trápím ho ![]()
Jo, a na křeče v lýtkách mně dr. doporučil meruňky, prý obsahují hodně draslíku… a docela mě to přešlo, i když to možná je náhoda ![]()
Ahoj holky…Me vcera na UTZ rekl doktor at si koupim Kalcium a melo by to byt lepsi …
Bumbinko, to jsem rada, ze jste vsichni tri vporadku, tak jen tak dal ![]()
Jinak jsme s Lidou nakoupily a pak posedely, bylo to fajn, tak nekdy musime uz vsechny 4 ![]()
Ahoj holky ![]()
Verčo, a co sis koupila? Jsem zvědavka zvědavá ![]()
Mně se dneska udělalo mnohem líp, jak se ochladilo, to je paráda… Ondra je zdravý, mimi kope tak nějak přiměřeně (bolí to jako blázen, ale furt lepší, než jí muset budit
. A můj brácha bude mít dvojčata
![]()
Prostě skvělý den, tak doufám, že se mi něčím nepokazí…
Ahoj holky,
včera jsme s Verčou pěkně podrbaly, tak se těším, že poznám i další maminy ![]()
Venku je dnes konečně přijatelně, taky mi ta vedra nedělají nejlíp…Ráno jsme šli s přítelem nahlásit otcovství, ale prý musíme jinam, tak snad se zadaří zítra
Pak jdeme do Podolí na předporodní kurz
Dnes mi předala pani na Chodově fusak do autosedačky z aukra, je sice červený, ale mě ta barva přijde OK i pro kluka, aspoň je veselá
A v CA měli slevu 20 procent na dětské věcičky, tak jsem koupila 2 bodička a čepičku…Kubík bude fešák ![]()
Jinak jsem moc ráda, že je ti fajn, Bumbi…jen ať princezna v bříšku ještě vydrží, není kam spěchat ![]()
Ahojky,
Bumbi, me to kopani taky pekne boli
. Bracha bude mit dvojcata jo:)?to si uzije
A jak ti je?
Koupila jsem si 3 bily overalky na spani…Ostatniho obleceni mam snad dost.
Lido co kurz a matrika
?