Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
19.5.11 20:07

ahojky, máte už registraci v DM???pro maminky s dětmi tam jsou do 3let slevové kupony, které pak posílají poštou…a jsou tam slevy i pro těhotné, když se teď zaregistrujete…já to využívám na děti a super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.5.11 07:44

Terko, jj, dostávám kupónky na Ondru i na sebe jako těhuli, a je to fakt super, i když na větší dítě už toho není tolik… nebo aspoň ne tolik, co bychom využili. Ale když byl ještě úplný prcek, využla se toho spousta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.5.11 09:01

Ahoj holky, kartu dm mam a ted jsem se chtela prihlasit do toho baby programu, ale pisou tam, ze mam zaslat kopii rodnyho listu (kde mam tedy nechat jen jmeno,prijmeni atd.).Vy jste to posilali nebo to jde i bez toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.5.11 09:21
veronika.st píše:
Ahoj holky, kartu dm mam a ted jsem se chtela prihlasit do toho baby programu, ale pisou tam, ze mam zaslat kopii rodnyho listu (kde mam tedy nechat jen jmeno,prijmeni atd.).Vy jste to posilali nebo to jde i bez toho?

Verčo, ale taky tam někde púíšou, že pokud jsi těhotná, stačí poslat oskenovanou těhu průkazku a rodný list dítěte potom doposlat, já to takhle udělala u Ondry i teď :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.5.11 09:23

takze jen okopirovat prukazku, kde je datum porodu jo??ok :) udelam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.5.11 09:30

jj, tak by to mělo stačit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
20.5.11 10:13

Já jim jen ukázala těhu průkazku a stačilo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.5.11 11:00

Lído, to je asi fakt… já to všechno dělala přes net, takže jsem ty potřebné věci oskenovala…

Holky, to je strašněj hic, já jsem z toho úplně vyřízená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.5.11 11:01

Ja jsem zatim schovana doma a je mi docela dobre…Za chvili ale musim vyrazit pesky pro auto…To se asi upecu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.5.11 11:17

No, já dala Ondru do školky a byla jsem v knihovně, stačilo mi to tak akorát… Teď mám ještě hodinku oddych a jdu zase pro něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
20.5.11 12:16

No a já jsem v práci a čeká mě 1,5 hod. cesta domů…to vedro mi taky nedělá úplně dobře, ale co nadělám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
20.5.11 13:07

jj, já taky jen ukázala těhu průkazku a nic jiného v dm nepotřebovali…pak sem se ještě registrovala na hami.nutricia a tam zdarma posílají vzorky kaší a mlík…

vedro teda nic moc, malá nesnese nic na hlavě, tak jí včera vyskočila pěkná horečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
23.5.11 08:20

Ahoj holky? Tak jaky byl vikend? K nam prijeli rodice s braskama a spali tady, takze docela narocny, ale aspon blo veselo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
23.5.11 10:17

Ahoj holky,
tak mi začíná poslední týden v práci, ve středu mám rozlučku, to bude asi slzavé údolí :cry:
Jinak v sobotu jsme byly na výletě v Poděbradech, 6 ženských a 4 děti…bylo tu super, jely jsme i na parníku :palec:
A včera jsem byla s Tomem v Krčáku a pak v hospůdce na pivku…nebylas tam taky, Verčo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
23.5.11 10:23

Ahojky…tak aspon uz se budeme moc sejit, kdyz koncis :)
Byli jsme tam, ale az vecer kdyz zacinalo prset,takze jsme sli do hospody a ne na tu zahradku. V kolik jste tam byli?My az asi kolem 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová