Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
4.5.11 10:11
veronika.st píše:
Tak jsem to vcera k pani doktorce nestihla…ale psala jsem ji mail, tak snad na nej zareaguje …

Tak snad se ozve… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.5.11 10:13

Holky budete navstevovat nejake predporodni kurzy??a cvicite si doma :)??ja to asi dost flakam :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.5.11 10:18

Já stále plánuju, že zavolám do porodky a na kurz se objednám, ale ještě jsem to neudělala. Jinak necvičím, vzhledem k práci to nestíhám, jen se snažím hodně chodit :lol:
Budeš monitor dechu kupovat nový nebo použitý? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.5.11 10:26

Urcite pouzity…Je to o hrozne moc levnejsi…Uz jsem koukla ana bazos…a jeste se znama pta nejake jeji zname, jestli nechce prodat ten svuj…
Ty kurzy myslis ze jsou v kazde porodnici???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.5.11 10:28

Určitě budou v každé porodnici, podívej se na jejich stránky. Taky bych raději bazarový monitor, ale prý se musí nechat kalibrovat, aby fungoval? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.5.11 10:37

Aha,tak to jsem nevedela…ale snad to nebude takovy problem??ty funglovky jsou hrozne drahy :////

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.5.11 10:44

Jsou drahé…taky bych raději ušetřila, ale zase se bojím, aby to pak fungovalo? :nevim: Jestli půjdu do nového, tak si koupím tento, je to i chůvička…
 http://www.ebambino.cz/…elcare-AC401

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.5.11 10:46

To je moc hezky…ale ja uz fakt musim setrit :(((ja doufam, ze to snad fungovat bude, kdyz se to na bazarech hodne prodava ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.5.11 10:51

Ahoj holky,

my máme minitro taky bazarový.. tedy po kamarádce, ale co se týče funkčnosti, tak je to asi fuk :). Na Ondru jsme měli půjčený od známých po třech dětech, fungoval bez problémů, měli jsme jeden poplach, doteď nevíme, jestli falešný nebo skutečný, v každém případě byl prcek pořádku. Falešné poplachy to začalo hlásit, až když se hodně hýbal a občas slezl z té snímací desky, ale to není chyba monitoru :). To jsme měli BabySense.

Teď mám připravený od kamarádky po dvou dětech, „zkoušeli“ jsme ho a vypadá to, že bude OK, jen říkala, že se mu pak ke konci už častěji vybíjely baterie… Ale toho, že je používaný, se nebojím :)

Je fakt, že jsou strašně drahé… Asi kdybychom byli nesehnali půjčený pro Ondru, možná bychom kupovali nový s tím, že jsme věděli, že chceme dvě děti relativně rychle za sebou. Ale takhle jsem spokojená, ušetřili jsme dost peněz.

Jinak Verčo jsem ti psala do té diskuze o cvičení a předpoorodních kurzech, ale žádné zásadní informace nemám :)

Dneska jdu na kontrolní utz kvůli uložení placenty, tak mi držte palce, ať se posouvá nahoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.5.11 11:01

Hodně monitorů mají na aukru a ještě v záruce, tak to možná zkusím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.5.11 11:02

Jee dekuju, kouknu na to…Tak drzim palce at se posune…Ja jsem rada, ze se mi hnula…Ale sedela mi tam taky pekne dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.5.11 11:13

Taky držím palce, aby kontrola dopadla výborně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.5.11 11:24

Lido ty prodavas neco na aukru?ja jsem tam nejaka ztracena…Pritel chce na aukru prodat kytaru…a ja nevim na jake cene mam zacit???za tu co to opravdu chci prodat nebo za trochu nizsi??nevis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
4.5.11 11:28
veronika.st píše:
Lido ty prodavas neco na aukru?ja jsem tam nejaka ztracena…Pritel chce na aukru prodat kytaru…a ja nevim na jake cene mam zacit???za tu co to opravdu chci prodat nebo za trochu nizsi??nevis?

Já tam jen nakupuju…to si musí určit na kolik si to cení? :nevim: Podívej se, za kolik to tam lidi prodávají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.5.11 17:00

no kdyz si predstavim, jak bych potom sla s tou kyterou na postu a nekam ji chtela posilat, tak to mu to prodavani snad radeji rozmluvim :)
A jak Vam je holky?uz se to pomalu blizi :)…Lido,ty uz mas neco malo jen pres dva mesice pred sebou vid :)??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová