Maminky Praha 4

• Fotoalbum (149)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
25.2.11 17:15

No, ono je to k poliklinice tak 10 minut pěšky, s prckem tak čtvrt hodiny, autobusem 4 minuty :). Takže to není úplný konec světa :lol:

Já jsem u našich, už od minulého víkendu, takže na rekreaci, a o víkendu hodlám pokračovat :). Zítra dopoledne asi vyšlu dítě s babičkou ven (teď jsou taky), až se mrňous vyspí, jedeme k příbuzným, a večer jdu na sraz spolužáků ze základyk, jen takový nevýroční, ale stejně by nás mělo být asi 20, kdo potvrdil účast. Tak se těším. No, a v nedělidopoledne si pro nás přijede manžel a po obědě vyrazíme zptáky do Prahy, chceme to naplánovat tak, aby mrňous cestou v autě spal, tak uvidíme :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
25.2.11 19:25

Jinak já bydlím v Libuši, ale to je hned vedle Modřan :-)
Tak to máš hezký víkend, užij si sraz a další akcičky :-) My dnes byli s přítelem opět na kočárky, nejspíš už máme vybraný…je to taky německý kočárek, je levnější než teutonia a prý s ním jezdí celé Německo :potlesk:
http://www.malvik.cz/…-VIP-XL-2011
Zkoušela jsem tam i mutsy, ale na mě je fakt strašně těžký, ale asi to byl slider, ten je těžší než urban.
Kdy máš vlastně termín porodu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.2.11 09:43

Jo, ten Hartan je určitě fajn, kamarádka ho měla a byla s ním moc spokojená :). Jakou jste vybrali barvu?

A termín porodu mám v první půlce července, už aby to bylo ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
26.2.11 10:17

Nejvíc se nám líbí červeno-černá kombinace, všichni říkají, že i chlapeček může mít červený kočárek…co myslíš?
Německé kočárky by měly být kvalitní, tak snad se nám to potvrdí. Jen ta čekací doba je hrozná, prý to může trvat až 15 týdnů, tak ho musíme objednat co nejdřív. Přítel by ho měl nejradši doma hned, hrozně ho bavilo s ním jezdit :lol:
Já mám termín porodu 9.července…a rodit budeš kde? Já jsem zaregistrovaná v Podolí…
Ještě jsem se chtěla zeptat, nechystáte se holky na nějaké cvičení pro těhulky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.2.11 08:25

Určitě může chlapeček mít červený kočárek, Ondra ho taky měl :). Věděla jsem, že čekám kluka, a stejně jsme hluboký kupovali červený, bylo to moc hezké, mám ráda jasné barvy :).

Tak já mám termín 13.7. a jsem taky zaregistrovaná v Podolí, třeba se tam potkáme ;). Na cvičení pro těhulky se nechystám, to bych asi nezvládala, přece jenom kmitám doma kolem malého. A s ním chodím na cvičení pro d+ti, na plavání, na hudebku, … běhám za ním, když se řítí na odrážedle, lezu pro něj na ploty, … pohybu mi zajišťuje až až :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
28.2.11 09:32

Tak to máš pohybu vážně až až :-) Já právě moc ne, tak bych to chtěla napravit, možná nějaké těhu plavání? Za 14 dní jedeme na hory, ale lyžovat nemůžu, tak se aspoň projdu na čerstvém vzduchu :-D
A v Podolí si rodila i Ondru? Je to tam dobrý? :nevim:
Já tam jdu 14. na kontrolní UTZ kvůli vývojovým vadám, jen pro kontrolu, mají lepší přístroje než muj doktor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
28.2.11 10:57

Ahojte ženský..
zdravím po víkendu! Doufám, že jste si ho užili. My byli navštívit švagra co má před necelým měsícem narozené miminko-chlapečka :-) No byl rozkošný! Takový andílek…doufám, že mě čeká taky nějaký takový :hug:
Jinak koukám, že kočárky máte vybrané. No my zatím jen tak v sobotu obhlídli pár kousků, docela se mi líbil Jané Slalom PRO Limited, ale musím si pročíst ještě nějaké recenze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
28.2.11 11:04
TeaTereza píše:
Ahojte ženský..
zdravím po víkendu! Doufám, že jste si ho užili. My byli navštívit švagra co má před necelým měsícem narozené miminko-chlapečka :-) No byl rozkošný! Takový andílek…doufám, že mě čeká taky nějaký takový :hug:
Jinak koukám, že kočárky máte vybrané. No my zatím jen tak v sobotu obhlídli pár kousků, docela se mi líbil Jané Slalom PRO Limited, ale musím si pročíst ještě nějaké recenze :-D

Ten bude asi dobrý, jen je to trojkolka a k těm já nemám důvěru. Jen u těch španělských kočárků je prý dost reklamací, proto jdu radši do německé kvality…ale taky nemám záruku, že bude vše Ok? :nevim:
Jinak víkend byl fajn, byla jsem na návštěvě u našich a užila jsem si svou 3letou neteřinku, která je fakt úžasná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
28.2.11 11:19
Ten bude asi dobrý, jen je to trojkolka a k těm já nemám důvěru. Jen u těch španělských kočárků je prý dost reklamací, proto jdu radši do německé kvality…ale taky nemám záruku, že bude vše Ok? :nevim:
Jinak víkend byl fajn, byla jsem na návštěvě u našich a užila jsem si svou 3letou neteřinku, která je fakt úžasná :-D

Ahoj, proč nemáš k trojkolkám důvěru? mě prijdou, že jsou právě dost pohyblivé, že se s nimi vytočíš i v malém prostoru…a když se dá kolečko ve předu zaaretovat, tak mi to přijde, že se v tom bude dát jezdit i v náročnějším terénu (i když to nevím, kam bych s tím jezdila :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
28.2.11 11:19
Lidas píše:
Tak to máš hezký víkend, užij si sraz a další akcičky :-) My dnes byli s přítelem opět na kočárky, nejspíš už máme vybraný…je to taky německý kočárek, je levnější než teutonia a prý s ním jezdí celé Německo :potlesk:
Zkoušela jsem tam i mutsy, ale na mě je fakt strašně těžký, ale asi to byl slider, ten je těžší než urban.
Kdy máš vlastně termín porodu? :nevim:

Tenhle je celkem pěkný, ale jakou barvu? Přijdou mi takové divé…co ty jsi vybrala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
28.2.11 11:22
TeaTereza píše:
Lidas píše:
Kdy máš vlastně termín porodu? :nevim:
Tenhle je celkem pěkný, ale jakou barvu? Přijdou mi takové divé…co ty jsi vybrala? :think:
červeno-černý…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
28.2.11 11:25

Aha…červeno-černý, není špatný, ale dle mých představ by to asi úplně nebylo… A pro chlapečka chceš červený? :think: I když proč né…ale myslím, že hodně lidí bude koukat do kočárku a budou si myslet že máš holčičku, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
28.2.11 11:26
TeaTereza píše:
Jinak víkend byl fajn, byla jsem na návštěvě u našich a užila jsem si svou 3letou neteřinku, která je fakt úžasná :-D Ahoj, proč nemáš k trojkolkám důvěru? mě prijdou, že jsou právě dost pohyblivé, že se s nimi vytočíš i v malém prostoru…a když se dá kolečko ve předu zaaretovat, tak mi to přijde, že se v tom bude dát jezdit i v náročnějším terénu (i když to nevím, kam bych s tím jezdila :))

To je jen můj osobní pocit, nikdy jsem s tříkolkou nejezdila, tak nemůžu soudit. Prostě se bojím stability, asi bych se bála kočárek půjčit třeba babičky, určitě by mi dítě někde vyklopila… :nevim:
A budu hodně jezdit MHD a kamarádka říkala, že lidi nechtějí s tříkolkama pomáhat, že se špatně drží? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
28.2.11 11:29
TeaTereza píše:
Aha…červeno-černý, není špatný, ale dle mých představ by to asi úplně nebylo… A pro chlapečka chceš červený? :think: I když proč né…ale myslím, že hodně lidí bude koukat do kočárku a budou si myslet že máš holčičku, co? :think:

To jsem taky řešila, skoro každý říka, že červený je i pro chlapečka ok…a jestli bude ještě jedno dítě a bude to holčička, tak se bude kočárek hodit i pro ni.Aspoň to bude pro lidi překvapení až mrknou do kočárku a uvidí chlapečka v modrém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
28.2.11 11:30
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Jinak víkend byl fajn, byla jsem na návštěvě u našich a užila jsem si svou 3letou neteřinku, která je fakt úžasná :-D
Ahoj, proč nemáš k trojkolkám důvěru? mě prijdou, že jsou právě dost pohyblivé, že se s nimi vytočíš i v malém prostoru…a když se dá kolečko ve předu zaaretovat, tak mi to přijde, že se v tom bude dát jezdit i v náročnějším terénu (i když to nevím, kam bych s tím jezdila :)) To je jen můj osobní pocit, nikdy jsem s tříkolkou nejezdila, tak nemůžu soudit. Prostě se bojím stability, asi bych se bála kočárek půjčit třeba babičky, určitě by mi dítě někde vyklopila… :nevim:
A budu hodně jezdit MHD a kamarádka říkala, že lidi nechtějí s tříkolkama pomáhat, že se špatně drží? :nevim:

Aha…mě teda přišel ten kočárek hodně stabilní, vůbec se nijak nevyvracel :-? … mě právě přišli zas ty 4kolky, žě jsou takový hamatný, ale to asi je kočár od kočáru. No musím říct, že jsme teprve na začátku hledání, takže kdo ví jak to celé dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová