Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsem na mateřské, dokud to jde a je mi dobře, tak chci zůstat v práci. Tak třeba někdy o víkendu můžeme zajít na kafe…tím myslím všechny, které se budou chtít přidat ![]()
Já jdu zítra na velký UTZ, tak jsem zvědavá, zda nám potvrdí toho chlapečka ![]()
Bumbinka: Tak snad se prďolka ukáže… sice někdo volí radši variantu překvapení, ale já na to nejsem…
Radši vědět dopředu co mě čeká ![]()
Bumbinka: jo a já mám termín 8.6.2011, takže asi první z vás
bojim bojim ![]()
Lidas, to chápu, já při prvním taky chodila do práce až skoro do konce… nastupovala jsem na mateřskou 15.1. a Ondra se narodil 10.2.
. A to jsem se mezitím ještě přestěhovala, stihla jsem doma natřít všechna futra a topení, a spoustu podobných blbinek
.
Nějaké kafe by bylo fajn, ale nevím, jak o víkendu, přece jenom se snažíme být všichni pohtromadě, prcek si tatínka přes týden moc neužije… Nebo by si mohli udělat pánskou jízdu
.
Akorát čím bude lepší počasí, tím víc se budeme snažit na víkedny někam vypadnout… No, prostě, když něco uspořádáte, ráda se přidám, pokud to půjde :}
To já právě taky…co to půjde tak chci zůstat v práci. Doma bych se asi unudila. I když je fakt že práce mě teď dost zmáhá.. Nedělám nic náročného - administrativu - ale už se vždycky modlím, aby padla
A tím jak přijdu domu, tak jsem ráda, že jsem ráda. O víkendu by to ale šlo…ale tento víkend už máme program, tak leda ten další ![]()
Velký UZ - no tak to se máte na co těšit…je to fakt zábava. Myslím, že když už vám naznačili, takže už to klapne, a bude to kluk buk ![]()
TeaTereza píše:
Bumbinka: jo a já mám termín 8.6.2011, takže asi první z vásbojim bojim
Neboj neboj
.
Jinak já bych taky pohlaví radši věděla, abych se případně začala aspoň částečně zbavovat všech triček, mikin a kalhot s auťáky, traktory a motorkami
, ale kyž to vědět nebudu, v červenci se to dozvím
. A na úplné miminko mám většinu věcí neutrálních, tak nahé taky nezůstane ![]()
TeaTereza píše:
Velký UZ - no tak to se máte na co těšit…je to fakt zábava. Myslím, že když už vám naznačili, takže už to klapne, a bude to kluk buk
Jj, pokud vám řekli kluka, je to skoro jisté… obecně se říká, že poklud ti řeknou kluka, viděli pindíka, takže je to skoro jistota, když řeknou holčičku, klidně to může být kluk, protože pindíka prostě přehlídli nebo nebyl vidět ![]()
Bumbinka: No jooo, to si dovedu představit
Já zas tím, jak jsem pres týden nepoužitelná /po práci/ tak o víkendech se to snažíme všechno dohnat. Ale nekdy se čas na kafe najde… a nebo pak až s kočárkama, to stejně budem muset „venčit“ ![]()
bumbinka píše:TeaTereza píše:
Bumbinka: jo a já mám termín 8.6.2011, takže asi první z vásbojim bojim
Neboj neboj
Jinak já bych taky pohlaví radši věděla, abych se případně začala aspoň částečně zbavovat všech triček, mikin a kalhot s auťáky, traktory a motorkami.
, ale kyž to vědět nebudu, v červenci se to dozvím
. A na úplné miminko mám většinu věcí neutrálních, tak nahé taky nezůstane
Přesně, aby člověk věděl co nakupovat, v tvým případě se i zbavovat
Já se na ty nákupy hrozně těším…mám ráda módu a pro ty prťata jsou uplně užasný věcičky! ![]()
Jinak v týdnu bych mohla středa nebo pátek. Snad nám to někdy vyjde a sejdeme se a s kočárkama to bude určitě častěji ![]()
A bylo vám pohlaví jedno nebo jste si něco přály o malinko víc? ![]()
Lidas píše:
Jinak v týdnu bych mohla středa nebo pátek. Snad nám to někdy vyjde a sejdeme se a s kočárkama to bude určitě častěji
A bylo vám pohlaví jedno nebo jste si něco přály o malinko víc?
Uvidíme, však jsme tu ve spojení, tak není problém se nějak operativně domluvit ![]()
My čekáme první mimi, tak nám to bylo celkem jedno, prostě hlavně aby bylo zdravé!
Spíš pak u toho druhého (jestli se nám do budoucna podaří
tak tam bychom chtěli/chtěla holčičku. Abychom měli páreček
Ale to jsou jen takové rozmanitosti…myslím, že to zdraví je opravdu nej nej! ![]()
To je jasný, zdraví je jediné důležité!!!
Už máte vybraný kočárek? Já to pořád studuju, ale žádný není ideální…ve středu se jedeme na kočárky podívat, tak snad nějaký šikovný objevím ![]()
Lidas píše:
To je jasný, zdraví je jediné důležité!!!
Už máte vybraný kočárek? Já to pořád studuju, ale žádný není ideální…ve středu se jedeme na kočárky podívat, tak snad nějaký šikovný objevím
Jééé tak to dej pak vědět..já zatím brouzdám na internetu, ale přesně jak píšeš - žádný není ideál. Buď jsou blbý kolečka, nebo špatná barva, nebo celkový design. Nebo je to jen hluboká korbička…no bude to ještě věda
Chtěla bych koupit už vše při jednom - korbička, sporťák a i autosedačka(vajíčko), to budem potřebovat ![]()
Ahoj holky,
nám je pohlaví taky jedno, nejdřív jsem si přála páreček, teď si zase říkám, že by z praktického hlediska byl lepší kluk, už toho spoustu máme
. Ale přesně, jak píšte, hlavně, aby bylo zdravé. Měla jsem nějaké zdravotní problémy, v září už jsem o jedno miminko přišla, „naštětsí“ v časném stadiu těhotenství, takže tím spíš si uvědiomuju, jak je to důležité… A taky už nejsem nejmladší a Ondra nám odrůstá, chtěli jsme mezi dětmi malý rozdíl, tak těch necelých 2,5 roku je ještě celkem dobrých
.
Jinak kočárek já mám Mutsy UR, zatím tedy jen sporťák, dokoupíme korbičku a autosedačku (už je mám slíbené od kamarádky) a můžeme drandit
. Teď odpočívá složený na skříni, už ho přes půl roku nepoužíváme, tak pak oklepeme prach a vyrazíme… My nejsme moc typy na nějaké courání po obchodech, hodně jezdíme v terénu, takže jsme potřebovali nějaký „traktůrek“ a tenhle je fakt super, navíc i po městě je šikovný, jen to chce ze začátku trošku cvik. Ale naučila jsem se s ním i sama nastoupit/vystoupit v MHD, jsem fakt strašně spokojená ![]()
Mutsy je prý dobrý, ale asi dost těžký, ne? Já vážím 50 kg a potřebuju dobře ovladatelný a lehčí kočárek…jestli se dá takový vůbec sehnat? ![]()
Hodně mě láká tento:
http://www.detskezbozi.com/…o-darky.html
a dost se nám líbí ještě tenhle, prý jsou německé kočárky hodně kvalitní, ale ta váha už je horší…
http://www.malvik.cz/…-VIP-XL-2011
Jinak včera jsem byla na UTZ, tak na 99 procent je to opravdu chlapeček, vše vypadá OK a už má 25 cm, prostě pořádný kus chlapa ![]()