Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj budoucí maminky,
jsem mladá těhulka z Prahy v 8tt, bydlím tady teprve něco málo přes rok a teď když čekám miminko, tak jsem si uvědomila, jak mi chybí někdo nejen na pokec.
Nechcete se připojit do této diskuze, abychom si popovídaly hromadně o všem možném, ale hlavně o těhulkování a třeba našly mezi sebou i spřízněné duše?
LadyT.
Já jsem ze Stodůlek
Mně zase na tom moc nezáleží, nechtěla jsem dávat přímo část Prahy, ať máme šanci pokecat všechny ![]()
Ahoj,
jsem taky mladá těhule z Prahy. Jsem teď 13tt. Ráda pokecám… ![]()
AnnaP píše:
Ahoj,
jsem taky mladá těhule z Prahy. Jsem teď 13tt. Ráda pokecám…
Ahooj, tak to je super
Už jsi byla na screeningu? Kdy máš termín porodu?
Já jsem zatím byla minulý týden na první prohlídce, tak tam byl jenom 8mm červíček se srdíčkem
Na další kontrolu jdu až 13.12., už se nemůžu dočkat, až budu mít za sebou těch krizových 12-13týdnů, tzn. po Vánocích ![]()
LadyTommy píše:AnnaP píše:
Ahoj,
jsem taky mladá těhule z Prahy. Jsem teď 13tt. Ráda pokecám…Ahooj, tak to je super
Já jsem zatím byla minulý týden na první prohlídce, tak tam byl jenom 8mm červíček se srdíčkemUž jsi byla na screeningu? Kdy máš termín porodu?
Na další kontrolu jdu až 13.12., už se nemůžu dočkat, až budu mít za sebou těch krizových 12-13týdnů, tzn. po Vánocích
Jojo na screeningu jsem byla včera a všechno dobře dopadlo…
Výsledek negativní a brouček už je pěknej čipera…
V sobotu už se jdu registrovat do porodnice. A 9.12 jdu na ten druhotrimestrální screening tak snad i ten dopadne dobře…
Pohlaví zatím nevíme, mrška byl otočenej zády..
A termín mám 26.5.
Jinak chápu, že se těšíš na další prohlídku. Já byla pěkně na nervy a asi stále budu
A taky jsem ráda, že už pomalu přecházím za to rizikové období. Ale neboj určitě budeš mít taky vše v pořádku. ![]()
Tak to je super, gratuluju, že je vše v pořádku
A co si přeješ, holčičku, kluka nebo je ti to jedno?
Já bych si přála holčičku, ale samozřejmě hlavně ať je všechno v pořádku a mimčo je zdravé ![]()
Kde ses rozhodla rodit?
Já mám předběžný termín 5.7., ale přesně mi to řekne až toho 13. ![]()
LadyTommy píše:
Tak to je super, gratuluju, že je vše v pořádkuA co si přeješ, holčičku, kluka nebo je ti to jedno?
Já bych si přála holčičku, ale samozřejmě hlavně ať je všechno v pořádku a mimčo je zdravé
![]()
Kde ses rozhodla rodit?
Já mám předběžný termín 5.7., ale přesně mi to řekne až toho 13.
No já už jednou těhotná byla a skončilo to špatně - právě při prvním screeningu mi zjistily vývojovou vadu a musela jsem na potrat, takže jsem byla pěkně na nervy do tohoto screeningu. - a proto je mi to vážně úplně jedno co to bude hlavně ať je vše v pořádku a mimi je zdravé.
(předtím to byl chlapeček
)
Rodit bych chtěla v Podolí tak snad to vyjde… ![]()
No já měla termín prorodu podle MS na 17.5. a taky se mi to posunulo…
taky se ti to asi ještě upřesní trošku jinak ![]()
mabis, vítej
copak nám povíš ty? koukám, že už dítko asi máš, co?
Anno, to je mi líto :/ tak hlavně že je už teď taky všechno v pořádku, taky jsem z toho nervózní, ale pořád doufám, že bude všechno v pořádku, ono asi ani nic jiného nezbývá ![]()
Já chci rodit s dulou, máme po té kontrole v prosinci u doktora schůzku a tam teprve budeme domlouvat, kde rodit, rozvažujeme mezi Apolinářem a Neratovicema ![]()
Mabis tak to jsme na to stejně…
jak se cítíš?
Tommy už je to za mnou, hlavně aby teď bylo všechno jak má být…
A tobě samozřejmě držím palce ![]()
Holky a co vy a porodnice, která?
LadyTommy píše:
Já chci rodit s dulou, máme po té kontrole v prosinci u doktora schůzku a tam teprve budeme domlouvat, kde rodit, rozvažujeme mezi Apolinářem a Neratovicema
A co je to s dulou? ![]()
No jinak Apolináře moc nedoporučuji…Byla jsem tam na potratu a nemám moc dobré zkušenosti. Ale samozřejmě je to jen můj názor určitě je spoustu spokojených rodiček… ![]()
já jsem stejně víc rozhodnutá pro Neratovice
Ale musím to pořádně zvážit, přece jen je to 40km.
A dula, to je paní, co tě provází těhotenstvím, je s tebou u porodu a pak i v 6nedělí, něco jako soukromá porodní asistentka, akorát tě neodrodí.
Mám vybranou tuhle, můžeš si pročíst, co nabízí
Já jsem z Prahy 4 a druhý prďolka se mi narodí v březnu. Už mám doma 2-letou holčičku.
Rodit budu v Podolí, Kája je narozená také tam, byla jsem tam i poprvé moc spokojená.