Budoucí maminky z Prahy

14977
22.11.11 15:10

Budoucí maminky z Prahy

Ahoj budoucí maminky,

jsem mladá těhulka z Prahy v 8tt, bydlím tady teprve něco málo přes rok a teď když čekám miminko, tak jsem si uvědomila, jak mi chybí někdo nejen na pokec.

Nechcete se připojit do této diskuze, abychom si popovídaly hromadně o všem možném, ale hlavně o těhulkování a třeba našly mezi sebou i spřízněné duše?

LadyT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11082
22.11.11 15:13

Ahoj,
záleží na tom, odkud z Prahy jsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
22.11.11 15:16

Já jsem ze Stodůlek :) Mně zase na tom moc nezáleží, nechtěla jsem dávat přímo část Prahy, ať máme šanci pokecat všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
22.11.11 15:21

Ahoj,
jsem taky mladá těhule z Prahy. Jsem teď 13tt. Ráda pokecám… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
22.11.11 15:27
AnnaP píše:
Ahoj,
jsem taky mladá těhule z Prahy. Jsem teď 13tt. Ráda pokecám… :lol:

Ahooj, tak to je super :palec: Už jsi byla na screeningu? Kdy máš termín porodu?

Já jsem zatím byla minulý týden na první prohlídce, tak tam byl jenom 8mm červíček se srdíčkem :srdce: Na další kontrolu jdu až 13.12., už se nemůžu dočkat, až budu mít za sebou těch krizových 12-13týdnů, tzn. po Vánocích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
22.11.11 15:35
LadyTommy píše:
AnnaP píše:
Ahoj,
jsem taky mladá těhule z Prahy. Jsem teď 13tt. Ráda pokecám… :lol:

Ahooj, tak to je super :palec: Už jsi byla na screeningu? Kdy máš termín porodu?

Já jsem zatím byla minulý týden na první prohlídce, tak tam byl jenom 8mm červíček se srdíčkem :srdce: Na další kontrolu jdu až 13.12., už se nemůžu dočkat, až budu mít za sebou těch krizových 12-13týdnů, tzn. po Vánocích :-)

Jojo na screeningu jsem byla včera a všechno dobře dopadlo… :-) Výsledek negativní a brouček už je pěknej čipera… :-) V sobotu už se jdu registrovat do porodnice. A 9.12 jdu na ten druhotrimestrální screening tak snad i ten dopadne dobře… :-) Pohlaví zatím nevíme, mrška byl otočenej zády.. :lol: A termín mám 26.5.

Jinak chápu, že se těšíš na další prohlídku. Já byla pěkně na nervy a asi stále budu :-) A taky jsem ráda, že už pomalu přecházím za to rizikové období. Ale neboj určitě budeš mít taky vše v pořádku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
22.11.11 15:37

já jsem taky z Prahy jsem konec 13tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
22.11.11 15:38

Tak to je super, gratuluju, že je vše v pořádku :palec: A co si přeješ, holčičku, kluka nebo je ti to jedno? :) Já bych si přála holčičku, ale samozřejmě hlavně ať je všechno v pořádku a mimčo je zdravé :)

Kde ses rozhodla rodit?

Já mám předběžný termín 5.7., ale přesně mi to řekne až toho 13. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
22.11.11 15:43
LadyTommy píše:
Tak to je super, gratuluju, že je vše v pořádku :palec: A co si přeješ, holčičku, kluka nebo je ti to jedno? :) Já bych si přála holčičku, ale samozřejmě hlavně ať je všechno v pořádku a mimčo je zdravé :)

Kde ses rozhodla rodit?

Já mám předběžný termín 5.7., ale přesně mi to řekne až toho 13. :-)

No já už jednou těhotná byla a skončilo to špatně - právě při prvním screeningu mi zjistily vývojovou vadu a musela jsem na potrat, takže jsem byla pěkně na nervy do tohoto screeningu. - a proto je mi to vážně úplně jedno co to bude hlavně ať je vše v pořádku a mimi je zdravé. :-) (předtím to byl chlapeček :cry: )

Rodit bych chtěla v Podolí tak snad to vyjde… :-)

No já měla termín prorodu podle MS na 17.5. a taky se mi to posunulo… :-D taky se ti to asi ještě upřesní trošku jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
22.11.11 15:53

mabis, vítej :palec: copak nám povíš ty? koukám, že už dítko asi máš, co?

Anno, to je mi líto :/ tak hlavně že je už teď taky všechno v pořádku, taky jsem z toho nervózní, ale pořád doufám, že bude všechno v pořádku, ono asi ani nic jiného nezbývá :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
22.11.11 15:55

Já chci rodit s dulou, máme po té kontrole v prosinci u doktora schůzku a tam teprve budeme domlouvat, kde rodit, rozvažujeme mezi Apolinářem a Neratovicema :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
22.11.11 15:57

Mabis tak to jsme na to stejně… :-) jak se cítíš?

Tommy už je to za mnou, hlavně aby teď bylo všechno jak má být… :-) A tobě samozřejmě držím palce :-)

Holky a co vy a porodnice, která?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
22.11.11 15:59
LadyTommy píše:
Já chci rodit s dulou, máme po té kontrole v prosinci u doktora schůzku a tam teprve budeme domlouvat, kde rodit, rozvažujeme mezi Apolinářem a Neratovicema :wink:

A co je to s dulou? :oops:
No jinak Apolináře moc nedoporučuji…Byla jsem tam na potratu a nemám moc dobré zkušenosti. Ale samozřejmě je to jen můj názor určitě je spoustu spokojených rodiček… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14977
22.11.11 16:07

já jsem stejně víc rozhodnutá pro Neratovice :) Ale musím to pořádně zvážit, přece jen je to 40km.

A dula, to je paní, co tě provází těhotenstvím, je s tebou u porodu a pak i v 6nedělí, něco jako soukromá porodní asistentka, akorát tě neodrodí.

Mám vybranou tuhle, můžeš si pročíst, co nabízí

http://www.dulamonika.cz/…ivitani.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
22.11.11 16:07

Já jsem z Prahy 4 a druhý prďolka se mi narodí v březnu. Už mám doma 2-letou holčičku.
Rodit budu v Podolí, Kája je narozená také tam, byla jsem tam i poprvé moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová