Vítání občánků na Brno - střed

170
13.2.06 21:54

Vítání občánků na Brno-střed

Ahojky,

nemáte to někdo už za sebou? Na každé radnici to prý probíhá jinak, tak prosím pisnětě jestli už jste někdo byli na Brno-střed.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
932
13.2.06 21:57

Ahoj Kosmi,

a kdy jdete? My bychom měli jít teď 18. 2. (měli jsme jít už před měsícem, ale Anička byla nemocná). Takže pak písnu.

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.2.06 22:00

Jé, my právě taky ted 18.2., třeba nám ještě někdo napíše, já totiž hlavně řeším jestli vzít příbuzný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.2.06 22:16

Jé, my právě taky ted 18.2., třeba nám ještě někdo napíše, já totiž hlavně řeším jestli vzít příbuzný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.2.06 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.06 22:33

Holky, jsem taky z Brna, ale zatim jsem zadnou pozvanku na vitani obcanku nedostala. Nebo jste se musely nekde zaregistrovat? Zatim porad cekam, ze neco bude a stale nic. Malemu je uz 5 mesicu.
Jak se to prosim dela?

• Citovat
  • Upravit
170
13.2.06 22:39

Bud uplně v klidu, já už taky myslela že na nás zapomněli a přišla pozvánka až ted, malýmu je 7,5 m. Když šel manža pro rodný list tehdy, tak se ho paní ptala jestli chceme aby nám poslali pozvánku, on řekl že jo a tím to je hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.2.06 23:47

Jo, takže naší Báře je 17m, Alence 4m a NIKDO NÁS NIKAM NEZVE!!!! :? :lol: . ¨Jsme z Líšně.........a rodné listy vyzvedával manžel, takže zítra ho vyzpovídám.
To jsem teda fakt zvědavá. určitě bude jako obvykle tvrdit, že o ničem neví. :evil: :twisted:
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.2.06 08:49

Ahoj Bubu,
tak si na tu radnici zavolej, to Vás ještě určitě pozvou-myslím tu mladší holčičku, 17m už je přeci jen hodně :) anebo to vezmou jedním vrzem :D

• Citovat
  • Upravit
691
14.2.06 09:21

Holky, zalezi na tom, ze ktere jste ctvrti - slysela jsem, ze treba v Lisni na to kaslou a zadny vitani obcanku nedelaji. My jsme ze Zidenic a pozvanka nam automaticky dosla, kdyz mel malej cca 3 mesice.

JANDULKA

""http://www.youngnutrition.net/member/tickers/15306/ticker4.png:http://www.youngnutrition.net/…/ticker4.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.2.06 10:26

Právě, právě, Židenice jsou na tom moc dobře, to už sem taky od kamošky slyšela, ale co ten Střed??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
14.2.06 10:30

Tak to my jsme z Černých Polí (Brno-sever) a taky nic… škoda…je to taková tradice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.2.06 12:03

Tak my jsme z Brna střed a na vítání jsme byli teď v lednu. Malému bylo sedm měsíců. Probíhá to tak, že při příchodu dostane miminko dárek ( docela vkusnou šitou hračku/polštářek, potom se všichni u:,–(í, na každou rodinu je tam cca 6 i více míst k sezení, ale dá se tam i stát. Pak přijde matrikářka, představí miminka paní starostce, pak je nějaká hudební vložka, potom je projev, zase zpívají a nakonec starostka obejde všechny matky, poblahopřeje k přírůstku do rodiny a každé dá růži. Vy se podepíšete do pamětní knihy a šupajdíte domů. Celé to trvá asi 20-30minut, tak akorát, aby tam mimča nebrečely. My jsem pak šli ještě do kavárny, aby jsme si to „oslavili“ s rodinou.
Tak si to užijte.

• Citovat
  • Upravit
393
21.2.13 17:48

Ahoj maminky chtěla jsem se zeptat, která byla v nejbližší době na vítání občánků Brno-střed? Mi jdeme tuto sobotu. Nevíte v kterých místech to přesně mají? Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.12.15 22:54

Vítání občánků Brno-střed 2015

Tak i v roce 2015 jsou zkušenosti podobné. Nabídku vítání občánků jsme dostali při převzetí rodného listu na matrice a přijali ji. Pozvánku nám poslali poštou po dvou měsících a akce samotná se konala, když byly malému tři měsíce. Vítání začínalo v sobotu v 10 hodin dopoledne ve Společenském sále radnice na Dominikánské 2 (je to stejný areál, kde je i matrika, ale jiná část). K sálu vedly poutače umístěné na nádvoří, takže to lze bez problému najít. U registrace, kde si paní odškrtne vaši přítomnost, je možnost výběru hračky (my si vybrali polštářek - žížalu Julii, je dobrý na polohování při kojení). Šatna je zdarma. Obřad trvá max. půl hodiny, což je pro novopečené občánky tak akorát. Program: přivítání, představení miminek, projev pana radního, zápis do pamětní knihy, osobní pozdravení pana radního s předáním darů a rozloučení, to vše proložené třemi písničkami. Maminka dostala růži a děťátko poukaz od Knihovny Jiřího Mahena na bezplatnou registraci. Doporučuji přítomnost fotografa. Taťka Jožka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí