Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer!
Jsme z Prahy 3 a zajímalo by mě, zda si nás na vítání občánků úřad pozve nebo je nutné se přihlásit? A co prckovi na sebe? A důležitá věc, co jste dostali za „dáreček“? D9ky za odpovědi.
ahoj, hlásit se nemusíš, městský úřad tě pozve sám - zhruba v době, kdy bude prckovi cca půl roku. Já sem malému dala na sebe takové plátěné kalhoty a košili a myslím,že to bylo OK. Jako dáreček jsme dostali poukaz do drogerie asi na čtyři stovky a pamětní list.
Jojo, zvou te dopisem, prvniho mi zvali na zac. listopadu, takze cca v 5,5 mesicich a druhyho v prosinci…takze po konci 6. mesice.. ![]()
Nasi meli kalhoty, jeden kostkovany a druhy cerny a oba stejny tricko a vesticku s medou Pu, to jsem jim dala schvalne
A kozeny capacky.
Poukaz je stejnej uz asi 4 roky, 400 kc do drogerie Pemi na Olsanskym namesti a hezkej pametni list, pak jsou tam fotky od fotografa, tusim 1 za 20 Kc? ![]()
Je to takovy prijemny, sal je docela hezky, cteni prijemne, deti jak recitujou miloucky ![]()
Ahoj, my jsme zvaní na konec listopadu, chtěla jsem se zeptat, zda nevíte, jestli tam mohou kromě manžela jít i mí rodiče, nebo je počet účastníků nějak omezen:-) a můžeme tam sami fotit? díky
Ja bych rekla, ze kdyz Vas nepujde jak Hujeru, tak je to v pohode, vetsinou tam nejaky rodice jsou.
Sami fotit muzete, muzete si i prijit ke kolibce a fotit si mimco svym fotakem, dokonce si tam muzete vzit pro starsiho svacinku
(mela jsem na kline susenky a jablka v krabicce, aby sedel na zadku a nerusil, obcanka drzel manzel
)
ZelvaVeruna píše:
Ja bych rekla, ze kdyz Vas nepujde jak Hujeru, tak je to v pohode, vetsinou tam nejaky rodice jsou.
Sami fotit muzete, muzete si i prijit ke kolibce a fotit si mimco svym fotakem, dokonce si tam muzete vzit pro starsiho svacinku(mela jsem na kline susenky a jablka v krabicce, aby sedel na zadku a nerusil, obcanka drzel manzel
)
Holky já se k tomu tématu ještě vrátim.. Malýmu je 6 měsíců a ještě nás nikdo nezval
Pozvou nás i když tu přítel nemá trvalé bydliště??
A ještě mě napadlo, je vůbec hlášený na Praze 3, když tu mám bydliště já? Já ho nikde nepřihlašovala ![]()
Je jedno, jestli má přítel trvalé bydliště na P3, u nás stačilo, že mám já a dítě, které je hlášeno automaticky na trvalý pobyt matky. Nedávno jsem ale četla tuto informaci, dhttp://www.praha3.cz/mestska-cast/zajimavosti/vitani-obcanku-na-radnici.htmlávám odkaz, jde o to, že úřad již rodiče neinformuje o vítání ![]()
Holky, my byli dnes a nejak jsem nedavala pozor…jak se dostanu k tem fotkam od fotografa?
Zdravím a prosím někoho, kdo byl v poslední době na vítání občánků na Praze 3, nějaké krátké info, jak to probíhalo a co jste dostali za dárek (jestli vůbec nějaký)?
A je tam nějaký fotograf, který pak poskytne fotky nebo si musíme fotit samy? Díky za info! Nás to čeká za chvilku, tak abych byla připravena. PS: A je tam teplo nebo spíš chladněji? Abych malou správně oblékla ![]()
@adlita My byli loni, probíhalo to tak že jsme si tam všichni sedli, nejdřív něco řekla starostka, potom nás po jednom volali dopředu, tam jsme prcka položili do kolíbky, my dostali nějaký papír pamětní a dárek, byl poukaz na 1000,– kč do drogerie (do té na Olšanském náměstí) Fotograf tam byl, chtěl vědět kdo bude mít zájem o fotky (zájemce potom fotil zvlášť), případně DVD a to poslal potom na dobírku poštou. Jestli tam bylo teplo nebo zima si už moc nepamatuju, ale já i malej jsme měli svetřík a asi mi vedro nebylo…