Světle zelená stolice u skoro 4m mimča

14090
6.11.11 12:55

Světle zelená stolice u skoro 4m mimča

Ahojky holky, moje dcera má už pár dní světle zelenou stolici. Krásně spí, směje se, přibývá na váze taky dobře a tak přemýšlím čím to může být. Skoro 3 měs jsme na UM Sunar nikdy po něm neměla problémy zácpy ani bříško, nic. Jen ted ta stolice, nevíte někdo čím to může být? v úterý jdeme do poradny, ale ráda bych věděla jestli s tím máte někdo zkušenost? díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12262
6.11.11 13:27
werunkaw123 píše:
Ahojky holky, moje dcera má už pár dní světle zelenou stolici. Krásně spí, směje se, přibývá na váze taky dobře a tak přemýšlím čím to může být. Skoro 3 měs jsme na UM Sunar nikdy po něm neměla problémy zácpy ani bříško, nic. Jen ted ta stolice, nevíte někdo čím to může být? v úterý jdeme do poradny, ale ráda bych věděla jestli s tím máte někdo zkušenost? díky všem

my byli na sunaru od narození, těch prvních 5-6 týdnů měla stolici khaki takovou fakt tmavě zelenou a pak světlou jak jí popisuješ až do doby než jsme začli s příkrmy, pak už jí měla podle oběda, buď mrkvovou nebo brokolicovou :mrgreen: zelená stolice je u dětí na UM normální, kdysi to bylo napsáno i na jedné značce myslím na bebě, potvrdila mi to posléze i doktorka že je to u uměláčků normální prý kvůli obsahu železa v dávkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.11.11 14:51

Tak to se mi ulevilo moc děkuju :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
6.11.11 15:23

tady je na to i diskuze
https://www.emimino.cz/…po-um-21307/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.11.11 15:53

U dětí na UM je to takřka normální, jsme na Nutrilonu skoro od narození a taky měl občas stolici do zelena :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.11.11 16:39

martulkasloník: moc díky za odkaz prostudovala jsem, a jsem v pohodě díky :palec:
MonnyDee: Jj ted už jsem taky o něco chytřejší, byla jsem z toho celkem vykulená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.11.11 16:41

Mě hodně pomohlo www.kojeni.net :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie