Štípání v nose a kýchání - alergie?

208
6.11.11 09:46

Alergie?Prosím pomoc...

Ahojky.Mám velikou prosbičku.8 měsícční brouček už dva měsíce je hotovaj z nosánku.Pořád ale opravdu pořád si ho šmrdlá a často si k tomu šmrdlá i očíčka.Ted pár dnů pořád i potahuje,jako by ho v tom nosánku něco štvalo a i kýchá.To ne často,ale i tak.Dr.mi řekla,že to je tím,že měl pře dvěma měsící rýmu,ale to se mi nějak nezdá.často mu teče z nosu průhledná voda,tak jsem si myslela,že má rýmu,ale tohle se mi už nezdá.Nechci něco zanedbat a nevím,jesrli se můžu třeba na orl nebo alergologii objednat bez doporučení od dr.??? Myslíte,že by to mohla být alergie?Máte s tímhle nějaké zkušenosti?????? Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
6.11.11 10:19

Ahoj mame to same,pockam co ti poradi holky :nevim: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
6.11.11 10:27

Jasně že ho můžeš objednat bez doporučení, pokud ho nebudou vyžadovat (což by neměli, ale ve spoustě ordinací tě bez doporučení nevezmou). Napadá mě - nezačali jste topit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.11.11 10:33

Začaly,máme vafky.Že by?
ale často i kýchá.a to mnutí očiček je mi taky divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
6.11.11 10:43

No mě napadlo, že to může být suchým vzduchem (to by pak sedělo to mnutí nosu i kýchání). :think: Do nosu bych zkusila mořskou vodu, nebo Vincentku, s těma očima nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
6.11.11 12:08

a nemáte doma nějaké chlupaté zvíře?pejska,kočku,křečka,morče,potkyše,papouška?všechno může mít v sobě alergen,pokud ne,nehraje si dítko s plyšákama?pokud jo- vyprat.jinak bych taky pozorovala dál a trvala na vyšetření alergologem,nebo aspoň odběry,ale ty nemusí být 100%
my byli tedkom na krvi s malou a má pozitivní roztoče,takže vše letělo do pračky(plyšáci) a budem čistit koberce a koupím na roztoče sprej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.5.12 21:55

jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie