Dala jsem dvě jména...

Jamuna
5.11.11 19:53

Dala jsem dvě jména...

Ahojky maminky, moje holčičce jsme dali dvě jména ELEN LEA :srdce: zajímal by mě Váš názor, zda Vám to přijde divné ? Jména nám většina lidí chválí, ale občas se setkáváme na uřadech u doktorů, že se podívají jako překvapeně, nebo ještě lepší položí dotaz jako typu prosím :mrgreen: ? Nebo jak že se jmenuje ? No jinak jí říkáme jen jedním a to Elenko nebo Elo. Jak se v8m líbí nebo nelíbí u dítěte dvě jména ? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3066
5.11.11 19:56

Mě se dvě jména hodně líbí ,ale přítel stým zase nesouhlasí.Ale kdyby to bylo na mě tak má dvě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.11.11 19:58

Já bych asi dvě jména nedala, moc se mi to nelíbí, ale druhé lidi neodsuzuju, když se to někomu líbí, tak je to snad jeho věc. Na lidi se vykašli, je to tvoje dítě a ne jejich. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
260
5.11.11 19:58

Taky máme 2 jména, takže se nám to líbí. Většinou jsou všichni v poho jen občas dotaz na to, jestli je křtěná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.11.11 20:01

Dcera je Magdalena, takže za druhé jméno (nelíp ještě delší :mrgreen: ), by nás asi nepochválila, ale vaše kombinace je docela „stravitelná“.
Jinak, ať si každý dá jméno jaké chce=)
Já bych asi dvě nedala… Leda z nějakých silných osobních důvodů - to druhé jméno po někom :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.11.11 20:02

Já chtěla dát dvě a každej se mi smál že chci ze sebe dělat celebritu :mrgreen: takže sem podlehla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
5.11.11 20:03

Malej má taky 2 jména…
Já nechtěla,ale tatínek chtěl strašně po něm,to jsme nechtěla já,nakoec to má teda jako druhé jméno.Öbčas se někdo podiví,jednou dokonce sestřička v nemocnici pronesla…no kluku ty rodiče ti to pěkně zamotali–ale smála se u toho
Druhým jménem mu nikdo neříká–ani ten tatínek,kterej to tak chtěl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
5.11.11 20:04

Mně se dvě jména také líbí a ta tvá jsou sice neobvyklá,ale hezká.U dcery jsem taky zvažovala dvě,ale nakonec jsem to neudělala,ale sama mám dvě jména Gabriela Lucie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
5.11.11 20:04
Mě se vždycky líbí jak si lidé myslí, že při křtu se dává druhé jméno :lol:
columbia píše:
Taky máme 2 jména, takže se nám to líbí. Většinou jsou všichni v poho jen občas dotaz na to, jestli je křtěná.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.11.11 20:05

Taky se mi to moc líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
5.11.11 20:05

Ahoj, nic proti tomu nemám, ale přijde mi to zbytečné. A dítě bych tak nepojmenovala. Když se holčička jmenuje třeba Anna Marie, tak jí stejně říkají jen jedním jménem (co jsem zažila). Kdybych měla na dceru volat Anno Marie, bylo by to, jako kdybych volala na dvě dcery. A i vzhledem k poměrně dlouhému příjmení, které mám, by nebylo vhodné pojmenovat dceru dvěma jmény (než by se chudák podepsala :zed:).
Ale proti gustu, žádný dišputát. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
5.11.11 20:07

Syn má jedno jméno, dcera dvě jména(moc se nám ta kombinace líbí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
5.11.11 20:09

Ahoj,
no ja myslim, ze ta Vase jmena mozna lidem na prvni poslech trochu splynou. Maji z toho proste Elenleu :think: . Obe jmena jsou hezka, snad Ti nenasadim brouka do hlavy kdyz ale reknu, ze to mozna holcicka uslysi v zivote jeste hodnekrat, to klasicke „jakze ?“ :mrgreen:

Ja bych dve nedala, moc nejsem na tyhle moderny, leda kdybych chtela vylozene po nekom, jinak nevim proc vybirat nejaka dve a cizi jmena - to ale nemyslim ted na Vas pripad ! Co tu obcas zahlednu u metriků 8-o nebudu konkretni, ale obcas je to maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
5.11.11 20:09
Tak ono se to naštěstí hodně líbí většinou, ty překvapené obličeje jsou jen od starší generace :mrgreen:
PetkaK píše:
Já bych asi dvě jména nedala, moc se mi to nelíbí, ale druhé lidi neodsuzuju, když se to někomu líbí, tak je to snad jeho věc. Na lidi se vykašli, je to tvoje dítě a ne jejich. :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
Jamuna
5.11.11 20:13
Jo někdy dávají opravdu ujetá cizí jména souhlasim :lol: no ale u Elenky je to tak, že ona u dr. bude muset hlásit dvě jména ale jinak ji stejně všichni budou říkat jen jedním, jen dvě bude mít psané, tak snad to vadit nebude :mrgreen:
nakukovatelka píše:
Ahoj,
no ja myslim, ze ta Vase jmena mozna lidem na prvni poslech trochu splynou. Maji z toho proste Elenleu :think: . Obe jmena jsou hezka, snad Ti nenasadim brouka do hlavy kdyz ale reknu, ze to mozna holcicka uslysi v zivote jeste hodnekrat, to klasicke „jakze ?“ :mrgreen:Ja bych dve nedala, moc nejsem na tyhle moderny, leda kdybych chtela vylozene po nekom, jinak nevim proc vybirat nejaka dve a cizi jmena - to ale nemyslim ted na Vas pripad ! Co tu obcas zahlednu u metriků 8-o nebudu konkretni, ale obcas je to maso.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure