Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
jo dnes jsem rikala mamce ze mu asi budu rikat porad Natiku a i ve 30ti a ona na to no tak to radsi nedelej ![]()
Já myslím, že časem přijde to "ježiš mamiiii
"
A říkat nebudem ![]()
Angua píše:
Já myslím, že časem přijde to "ježiš mamiiii"
![]()
![]()
A říkat nebudem
Holky, když moje tchýně na seznamovací večeři oslovila mého nyní již manžela „Bertíku“, vyprskla jsem jídlo do prostoru naprosto nekontrolovatelně!!
Na tohle fakt bacha!! ![]()
Náš mladej už se sám představuje jako Natík ![]()
Jako miminku jsem mu říkala Natýsku, teď ho nejčastěji oslovuju Natí, v poslední době i Nate. Pak je to ještě Náťa, Naťulka, Naťulí, nejčastěji Nates, ve školce Natánek. Pak mu taky říkám zlato, slůně nebo vořechu ![]()
Amik je dobrej ![]()
Nez se Zofka naucila „ž“, rikala si Ofka - pak zacala zdrobnovat, tak sem se chvilku bala, aby se nepredstavovala jako Ofinka - nastesti z toho udelala Fofinku ![]()
ja nejvic Natiku a Nate a myslim ze je hodne zvyklej na Natik a Natiku, tak az se ho nekdo zepta tak asi bude taky rikat Natik…ale chci ho ucit to ze se jmenuje Nataniel ale kdyz bdue malinkej mel by madlajs ![]()
Jak jsem psala, náš andílek se jmenovala Emily Madison a nikdo s tím neměl problém
. Teď u druhého miminka zvolíme zase dvě jména
. Jedno vybere maminka a jedno tatínek ![]()
Ajla
Nám se stalo, že jsem na pacholka u auta pokřikovala Nate, Nate! Před náma akorát z auta vystoupili manželé s chlapečkem, a paní se mě hned ptala, jak se to ten můj jmenuje… Takže jsme po chvíli došly k tomu, že se oba naši dvouletí synové jmenují Natanael, jen ten jejich je s H. A aby to bylo ještě míň uvěřitelný, ona maminka se stejně jako já jmenuje Tereza, a tohle setkání se událo na náš svátek ![]()
Kdy vlastně slavíte svátek? My jsme se kvůli tomu docela rafali, já nechtěla přistoupit na 24. srpna (podle Knappový a francouzskýho kalendáře), protože se syn narodil v červenci, a oboje by měl v létě. Tatínek zase nechtěl slyšet o 28. (nebo 29.?) prosinci, kdy slaví ve Švédsku. Tak jsme to vymysleli tak, že slaví na Bohdana, protože mají obě jména stejný význam. A jmenuje se tak tatínek
Takže náš Natík má zítra svátek ![]()
Jeee to gratulujeme
historka je teda super
to se mi jest nestalo
, ale ve stejny porodnici tak o pul roku po mne nekod pojmenoval syna taky Nataniel ![]()
my slavime svatek 24. srpna…jmeno jsem vybrala prave z knappovy a ta tam ani jiny datum neuvadela jen u Natana je 29. prosince a ten byl puvodne ve staroceskym kalendari..taky jsme premyslela ale nechali jsem ot na srpen, v breznu ma narozky a v prosinci jsou vanoce
tak to ma alespon rozlozeny…s tatinkem slavi narozeniny, jen o 4 dny pozdeji…