Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zkus ten dotaz hodit na diskusi Kladno a okolí, některé holky tam to absolvovaly docela nedávno, tak se ti určitě ozvou.
Ahoj, tak my jsme vítání absolvovali v dubnu, našemu Tobíkovi jsem oblékla, co mi přišlo nejslavnostnější z jeho garderoby
, viz. foto, holčičky měly některé punčocháčky a šatičky…
Jinak jsme dostali pamětní list a knížku Můj první rok, já ještě kytičku.
Samotný obřad trvá asi dvacet minut, pak dostaneš dárky a hotovo
.
Jinak tam dělají foto a dvd, my si nechali udělat dvd a ještě dnes si nadávám, pokud tam bude někdo od firmy PAVIVA, tak za mě rozhodně jen fotky…
Viděla jsem dvd u mé švagrové, na vítání byli rok před námi, bylo od jiné firmy a opravdu pěkné, to naše je hrůza… ![]()
Ať se vám vítání vydaří
!
Můžu se zeptat, na to vítání občánků v Kladně zve radnice miminka sama nebo se musím někde připomenout? Naše malá občanka se narodila koncem července a zatim nás nevítali. Nebo je ještě brzo? Kdo to znáte, dejte mi vedět, dík.
No jestli o to stojíš, tak se asi raději připomeň. Radnice sice zve sama, ale nás třeba nepozvala vůbec. Asi tedy není moc o co stát, takže jsme se po tom nějak nepídili a nevnucovali jsme se sami…
Ahoj holky, pozvali nas 6.11. na vítání obćánků, jdete taky některá
? Já asi s prckem zajdu, nikdy jsem na takový „akci“ nebyla. Holky co jste tam byly nedávno, je to pořád stejné jako před tím rokem co popisují výše?
Diky ![]()
Holky, a s jak starými prcky jste na tom vítání byly?? Já mám doma 2,5 měsíce starou holčičku a pozvání žádné, tak jen, kdy to tak mám čekat, případně kdy se připomenout???
Díky ![]()
Malymu jsou ctyri mesice, ale je to dost ruzne. Kamadka tem byla s pulrocni holcickou a rikala ze tam byli i o nekolik mesicu starsti deti
. taky by me zajimalo jak casto se to kona, jiste bude zalezet kolik se rodi deti. ja by tebou, pockam tak do toho 4 mesice veku mimca a pak se zkus ozvat ![]()
Děkuju ![]()
Tak snad nás časem pozvou, je fakt, že teď by to tam asi ani v klidu nevydržela ![]()
Tak si vítání užijte ![]()
Nám bylo 6 měsíců a pár dní - a bylo tam ještě několik ženskejch který se mnou leželi v porodnici.
Ahoj všem, jsou tu nějaké maminky, které absolvovaly vítání občánků na Kladně??
zajímá mě, co jste oblékly dětem, a co se na vítání od města dostává.. díky moc…