Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://clovekonline.cz/kalkulator-veku
moooc povedené
U mě 17 (ač je mi 26) a sestře-dvojčeti vyšlo úplně to samé
asi jsme skutečně dvojčata
Příspěvek upraven 24.08.20 v 10:01
Moc pěkné, podle testu je mi 18,9 let (ve skutečnosti 31
) a dožití má taky pěkné. Tak jen žádné nemoci, nehody a tak a dolezu tam!!!! ![]()
To by se mi libilo, pry me jeste ceka 19800 dni a je mi 19,7 let (jinak 30) ![]()
tak mne je 8
(24) - to asi pujdu zapit, abych trochu zestarla
![]()
Tak je mi krásných dětských 10 /ve skutečnosti 29/ a dožiji se 93 let. To tu budu tedy dlouho otravovat. ![]()
Je to pěkný, doporučím známým.
Sandři nepsala jsi, že máš fůru práce či co ![]()
mava
Mavo - nene, dneska právě nemám, tak hned oxiduju na emimi a doháním absťák, frmol mě čeká od zítřka, to se asi nezastavim až do pátku
bé
Krisulko / Mavo - 8 resp. 10 jo? ![]()
tak než si to spočítáte příště, dejte si sklínku, o dvě hodiny spánku denně míň (to ocení hlavně manžel
) a počkejte, jak vám to spočte pak ![]()
Příspěvek upraven 24.08.20 v 10:01
tak já mám 18 - ač 27
a schválně to taky pošlu dvojčeti, jak jí to vyšlo ![]()
sandrik píše:
Mavo - nene, dneska právě nemám, tak hned oxiduju na emimi a doháním absťák, frmol mě čeká od zítřka, to se asi nezastavim až do pátkubé
Krisulko / Mavo - 8 resp. 10 jo?
Sandra
tak než si to spočítáte příště, dejte si sklínku, o dvě hodiny spánku denně míň (to ocení hlavně manžel) a počkejte, jak vám to spočte pak
Sandři tak jsem to v deníčku špatně pochopila ![]()
Tak ať ten absťák doženeš a naženeš dopředu
, znám to ![]()
Mně 20,ač je mi 28.Se dívám,že jsem zatím nejopotřebovanější ![]()
Tak jsme si to udělala a odpovídala jsme po pravdě a vyšlo mi že můj skutečný věk je 3,8
za chvilku asi půjdu do školky
ve skutečnosti 23 a dožiju se 93 let tak to mě do té rakve asi budou muset nacpat
každopádně pěkná představa.
To je hezké ![]()
Je mi 23 (v květnu 24, ale asi by mi to vyšlo stejně), podle kalkulátoru 5,5 roku ![]()
A prý se dožiju 91,5 let
No pane jo ![]()
Takže já nevím jak vy, ale já se od září těším do první třídy
![]()
Tak já jsem totální troska vyšlo mi 37 ač mi je27 a dožiju se jen 50 ten test je opravdu užasnej
Dala jsem vsechno dobry,zadny choroby,zdrava strava,hodne spanku atd,A vyslo mi ze mi je -6 let a doziju se 107 let.Takze ja jsem jeste na hrebkach
Petra