Víte o nějaké práci/přivýdělku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@babetka8 píše:
Ahoj holky, nevíte prosím někdo o nějakém přivýdělku z domova? Prosím prosím prosím
JJ. V ČSOB hledají „oreklisty“ klidně i na home office.
Plat mezi 75 až 80 tis., tedy pravda hrubého. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Hanka1 predpokladam, ze mysli člověka, který pracuje v systému Oracle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@babetka8 nechci být zlá, ale moc si neumím představit, že by na takovou žádost někdo zareagoval, i kdyby snad něco měl… Bylo by dobré napsat co umíš, co jsi už dělala, co zhruba hledáš za práci a odkud jsi… ale úplně nejlepší je hledat aktivně na pracovních portálech
- Citovat
- Upravit
@welovefashion píše:
@Tichošlápek některé věci by se počešťovat fakt neměly
No, myslím, že to bylo myšleno jako nasázka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@babetka8 píše:
Ahoj holky, nevíte prosím někdo o nějakém přivýdělku z domova? Prosím prosím prosím
A co umíš? O co bys měla zájem? Třeba kvalitních prekladatelu je pomalu, grafiku, webařů, programátorů, copywriterů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie píše:
A co umíš? O co bys měla zájem? Třeba kvalitních prekladatelu je pomalu, grafiku, webařů, programátorů, copywriterů…
Když ti se povětšinou neptají na emiminu na práci, ale odmítají zakázky, neb nestíhají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 no to neptají, ale tak… no obecně těžko říct jak moc efektivní a smysluplný je zrovna tenhle postup hledání práce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
Asi existuje i nějaký Orekl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie Tak jako efektivní může být nabídka typu, jsem z horní dolní a nabízím žehlení, vaření obědů, postarání se o starého člověka, vyzvedávání dětí ze školky, jo, to by tu mohlo najít zájemce, ale zbytek mi přijde jako výkřik do tmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Nimie Tak jako efektivní může být nabídka typu, jsem z horní dolní a nabízím žehlení, vaření obědů, postarání se o starého člověka, vyzvedávání dětí ze školky, jo, to by tu mohlo najít zájemce, ale zbytek mi přijde jako výkřik do tmy.
Souhlas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit