Mast Vitella Ictamo

662
3.2.13 14:03

Vitella Ictamo

Ahoj maminky, máte někdo zkušenosti s pastou neboli mastí Vitella Ictamo? Náš prďola má AE :,( a na tělíčko nám teď krásně zabírá A-derma Exomega krém :lol:,ale na obličeji to má rozjetý víc, tak tam moc nezabírá. Chtěla bych zkusit na ten obličej tu Vitellu, tak se chci zeptat, zda s tím máte zkušenosti a jestli se vůbec může na obličej dávat. :-O Děkuji moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7744
3.2.13 14:56

Ahoj, může se dávat na obličej, ale dávej jen na noc. Ichtamol může na sluníčku způsobit podráždění pokožky. Přes den promazávej něčím mastným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.2.13 15:22

Hele, vítej v klubu :cert: my taky jedeme v a-dermě :mrgreen: já i v tom mycím oleji a teď jsem objevila krém, který se aplikuje před koupáním v bazénu, takže už můžeme i plavat, funguje bezvadně. K dotazu, vitellu ictamo jsem používala hodně, v podstatě rada kožařky z Motola, namazat a. dermou, počkat 10minut, než se vsákne a pak na hnusný místa aplikovat vitellu, nám zabírala dobře. Mastnýmu se vyhni, pokud to má očklivý, potřebuje to vysušit a vyloupat, ichtamol vysušuje, pak to zase zmastit ztrácí výtnam. On ten emolienční krém je krapet něco jiného než mastidlo.
Zkoušela jsi obyč sudokrém? Mám ozkoušeno na manželovi, prý za chvilku mírní svědění, takže jak už to teď nemá tak ošklivý, nemažu vitellou ale jen sudokrémem. Ale vitella ichtamo jako taková nám celkem zabírala, ne zázračně hned, ale postupně jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
3.2.13 15:23

Taky používáme a synovi hodně pomáhá na ta červená ložiska, nejdřív promažu a na to dám vitellu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.2.13 16:15

Holky děkuji za info, hned zítra ji zajdu koupit. Terinko: Sudocrem zkoušim, ale je po tom šíleně vysušenej i přesto, že před tím mažu a-dermou. Po tom sudocremu se mu to začalo strašně loupat, má to samou šupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.2.13 16:18

Terinko, když dáváš ten mycí olej, přidáváš do toho ještě něco? Nebo stačí jen ten olej a čistá voda? Já koupu v Linole a momentálně v ovesný koupeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.2.13 16:31

Já v něm nekoupu, koupu v ovesné koupeli, ale vařím jí to doma z vlček 3× týdně ten gel používím na zadek, normálně celé tělo jí myju málokdy, jednoiu týdně a používám to jak mýdlo, namydlit a spláchnout vodou, tu ovesnou koupel 3× týdně, to ji vezmu, umyju prdku s olejem v umyvadle a pak dám do vany s ovsem a už neumývám ničím. Prý jak se vyndají a osuší, je ideální do tří minut je namazat, pak zůstává vlhkost v kůži.
Já už jí nic mastného do vany nedávám, stačí ta a-derma, klidně ráno a večer, ta tu kůži zvláční dost.
Jo a kupuješ to 400ml balení? Víc mi vyhovuje, že to má pumpičku. líp se mi to vymačkává a vyjde levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.2.13 16:37

Já si taky ovesnou koupel dělám sama z vloček, ta z DM mi přišla, že jen zašpiní vanu a nic víc :cert: a teprve ten sliz :roll: z těch vloček mi přijde, že má účinnost. Asi zůstanu u těch vloček a tý Linoli než se to úplně nezlepší a pak bych šla asi do toho mycího oleje. Já jsem zatim koupila tu A-dermu 200ml na zkoušku a už po čtyřech dnech vidím krásný zlepšení, takže až to zděláme tak jdu určitě do 400ml :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek