Vizita-atopický exém!! Koukáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Michaelakkk
14.4.10 22:08

Vizita-atopický exém!! Koukáte?

Ahoj taky jste zvědaví o čem bude vizita na téma atopický exém? Jako malá holčička jserm jím trpěla strašně moc ted už je to lepší ale pořád žádná sláva. Jsem zvědavá co řeknou ti nejlepší odborníci :-) Že by nás ho zbavily úplně :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30628
14.4.10 22:10

Jdu na to, mám tři děti a mají to všechny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
14.4.10 22:11

Jojo,jdu koukat.. nase deti maji ekzem, Fida naprosto ukrutnej od 6ti tydnu!! Je to boj!!!

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
14.4.10 22:12

Je to boj kéž by to uměli úplně vyléčit :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
14.4.10 22:13

Tyjo chudáčci děti to mi rve srdce vidět jak se trápí a nevědět jak pomoci až ted si uvědomuji co se mnou máma musela mít starostí!

• Citovat
  • Upravit
9909
14.4.10 22:28

No měla jsem slzy v očích.chudák holčička.nám se objevil ekzém v 4 měsících kolem krku a pod kolenama.u krku jsme se ho zbavili,ale pod kolenama zůstal a občas si to drbe hlavně při přebalování.Už jsme zkoušeli hodně mastiček a nic.Ale nemáme to tak tragický naštěstí.Kéž by našli někdy něco co bude učínkovat a děti by mohly být v klidu a prožívat dětství jak se má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
14.4.10 22:29

Taky koukám,......... naše Ellí ho má také, ale naštěstí míň. Ale stejně má také rozdrápané ruce a krk do krve :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
14.4.10 22:31

Nejstarší kluk skončil u psychologa, díky ekzému mu začaly padat vlasy tak, že musel dohola :-(

Vikča má do krve poškrábané ruce a záda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.4.10 22:32

No koukam a chce se mi uplne brecet, fakt je mi ji lito.. Nas malej mel tak 10% co ma ta holcicka a drbal se silene taky, takze ona chudak se musi udrbat k smrti :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
14.4.10 22:34

Já mám exém nejvíc na očích pod kolenama a na rukách v dospívání mi to strašně vadilo a měla jsem to fakt hrozný v těhu nic a teď nanovo ještě že ten můj brouček žádný trápení zatím nemá!

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
14.4.10 22:37
laducha píše:
Nejstarší kluk skončil u psychologa, díky ekzému mu začaly padat vlasy tak, že musel dohola :-(Vikča má do krve poškrábané ruce a záda…

Tvého syna úplně chápu jsme stejně staří a vím co musel kvůli axému prožívat vytrpěla jsem si své!

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
14.4.10 22:38

Odběry krve jsou drastický to nemám ráda! Když ji braly malímu musea jsem být venku jinak bych tam brečela s ním :-(

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
14.4.10 22:46

Tak nic nového jsem se nedozvěděla snad jen že banány jsou také alergen to jsem netušila hned je vysadím :-)

• Citovat
  • Upravit
9909
14.4.10 22:48

Já byla u toho když mu brali krev a už více nechci.držela jsem mu ručičku a on brečel a brečel.no přímo řval.chuděra moje.a to ještě sestřička když mu to napíchla tak on cuknul a ta jehla mu visela na ručičce ,no to jsem myslela že je po mě.Nemám ráda injekce. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
14.4.10 22:52

Petro budeme na to úplně stejně A představ si že když mu byly 2 měsíce nabraly mu krev v laborce to podělali a pak musel po dvou dnech na odběry znov ano zuřila jsem!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek