Vláčkodráha Tesco - nárazníky

1966
18.1.09 12:43

Vláčkodráha Tesco - nárazníky

Ahoj,
nevíte prosím někdo, jestli existují podobné nárazníky jako třeba tyhle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… i v sortimentu Tesco? Vláčkodráhu i všechno příslušenství máme z Tesca, chybí nám ale zakončení slepé koleje, tak musím shánět :roll:

Nebo nevíte, kde jinde je v Ostravě sehnat? Nechce se mi kupovat přes net - nárazník za 90 a poštovné za 70 :twisted:

Díky,
Fifík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14015
18.1.09 12:49

Ahoj, já teda nevím, jestli je Tesco má, aj bych tipla, že ne, taky máme všecko možné, ale tohle jsem neviděla.
Hodně komponentů k vláčkodráhám všemožných značek je v Pompu v Shopping parku, ale jestli tam jsou přesně nárazníky, to tež nevím.
Teda… dobrá rada nad zlato :oops: :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
18.1.09 12:53

:lol: :lol: :lol: ale díky aspoň za to Pompo, zkusím se tam podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
18.1.09 14:29

Hm, tak jsem se zkusila podívat do e-katalogu Pompa a tam mají jen pár trapných kolejí a vyhýbek, takže asi nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
18.1.09 17:47

Oni tam mají vláčkodráhy asi tří značek (z toho dvou drahých jak prase), tak to už by tam taky mohli mít všecko…
Ale docela mě dožralo, že něco takového existuje, protože jsem vždycky zpocená až na dupě, když to stavím, abych to všechno propojila, jelikož Štěpán vyžaduje použití všech díllů a ve finále některé kolejnice vyloženě ohýbám nebo narovnávám očima :twisted: :twisted: :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
18.1.09 20:41

No nápodobně…Tomajs teda slepé koleje toleruje, páč je mu jasné, že to FAKT nespojíme, ale ten konec, ten konec :twisted: Ještě mě zaujala jedna věc, pro nás bude velmi užitečná, protože stavím stavím a nakonec zjistím, že koleje nespojím, protože obě strany končí na ďouru nebo čudlík :roll: Přesně tohle potřebujem ;-) http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
19.1.09 00:31

Fifiku,
přesně tuhle :,-(u nárazníků jsem kupovala v Tescu (Praha) k Ježíškovi. A nejen to. Úplně mě dorazilo, co měli najednou „nových“ věcí, co ještě nemáme. Takže ještě Ježíšek přinesl ohýbací a natahovací látkový tunel, tunel s přejezdem (případně se dá přejezd vyměnit za schody) a „průjezdnou“ věž s hodinama a zvonem. Vše made in Tesco a za velmi přijatelné ceny :wink: Jo a na všechny hračky byla tenkrát sleva 25%, takže to fakt bylo za hubičku :D
A já stavím a stavím a stavím :roll:
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
19.1.09 08:58

Ahojky.
Já teda nevím, kde co sehnat, protože jsem od Vánoc vláčkovým začátečníkem…
Jen jsem vám chtěla napsat, jak jste mě potěšily, že problémy typu: "vyžaduje použití všech díllů a ve finále některé kolejnice vyloženě ohýbám nebo narovnávám očima " nebo "protože stavím stavím a nakonec zjistím, že koleje nespojím, protože obě strany končí na ďouru nebo čudlík " nejsou jen mým problémem, ale vyskytují se ve více rodinách.
Já pak kolikrát, místo abych dělala něco produktivního, tak sedím na zemi a snažím se spojit okruh a naše dětičky si už mezi tím v klídku hrají v pokojíčku a na vláčky prděj :lol: :lol: :lol:

Tak stavitelkám kolejí zdar! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
19.1.09 09:11

Fifiku,

máme toho z Tesca spoustu i tyto nárazníky, takže určitě existujou. Chce to jen hledat a čekat. Já jsem rok a půl čekala, než budou mít závory, a dočkala jsem se naprosto nečekaně týden před Vánocema. Taky už máme kdeco. Takže vydržať !

Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
19.1.09 19:00
Lucije píše:
Fifiku,
přesně tuhle :,-(u nárazníků jsem kupovala v Tescu (Praha) k Ježíškovi. A nejen to. Úplně mě dorazilo, co měli najednou „nových“ věcí, co ještě nemáme. Takže ještě Ježíšek přinesl ohýbací a natahovací látkový tunel, tunel s přejezdem (případně se dá přejezd vyměnit za schody) a „průjezdnou“ věž s hodinama a zvonem. Vše made in Tesco a za velmi přijatelné ceny :wink: Jo a na všechny hračky byla tenkrát sleva 25%, takže to fakt bylo za hubičku :D
A já stavím a stavím a stavím :roll:
 Lucka

Jůůů,tak to mám radost, už jsem si myslela, že je Tesco nevyrabí. Tak to já budu číhat. Jinak všechno co píšeš v Tescu u nás mívají, dneska jsem zase po 100letech viděla i cinkací závory, ale ty už máme od předloňských Vánoc a jsou nejoblíbenější díl, Jirino :lol: Jo a s 25% slevou jsem před Vánocema kupovala taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí