Vlakem do Chorvatska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
19.6.20 11:52

@Raradka určitě nejela. Taky jsem na to koukala. A když jsem si pak představila všechny věci, co máme s sebou, to že ten navazny autobus tě určitě nevyklopi přímo před ubytováním. Jak bychom si nakupovali nebo někam jeli na výlet… Tak mi rozhodně lépe vyšlo jet vlastním autem.
Ale kdybychom byli třeba jen dva dospělí, tak bych klidně jela tím vlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
19.6.20 11:57

Jasné, věci si člověk sbali do krosny! Je to skvělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.6.20 12:10

Záleží s jak starým dítětem. Se školním už úplně v klidu. Zrovna příští týden nás čeká 15 hodin cesta vlakem. Taky máme za sebou dovolenou vlakem - 32 hodin k moři :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7855
19.6.20 13:39

Já myslela, že psali, že se to vyprodalo během chvilky, co to spustili…? Tak to už by na úvahy bylo pozdě. Nebo ne…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
19.6.20 13:39

@vulpes asi jen některé termíny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14929
19.6.20 14:36

Cenově se to pro celou rodinu nevyplatí, auto vyjde laciněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3887
19.6.20 14:52

Já bych jela, sbalit bych dokázala tak, aby to šlo, ale chtěla bych mít minimálně skolkove děti, a skolkove je zatím jenom jedno ze tří, tak nic.

Taky nevím, kolik to vychází, pro pět bude asi auto levnější, to mě teda taky nenadchava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
19.6.20 14:54
@Platanka píše:
Já bych jela, sbalit bych dokázala tak, aby to šlo, ale chtěla bych mít minimálně skolkove děti, a skolkove je zatím jenom jedno ze tří, tak nic.Taky nevím, kolik to vychází, pro pět bude asi auto levnější, to mě teda taky nenadchava.

Právě, že pro víc jak dva lidi se to už tím vlakem nevyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.6.20 15:03
@Jitul.kaaa9 píše:
Právě, že pro víc jak dva lidi se to už tím vlakem nevyplatí
Úplně jsem to nezjišťovala, ale mám pocit, že na jednoho platícího je jedno dítě do 6-ti let zdarma. Kdyžtak mě opravte, jestli se mýlím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
19.6.20 15:08

Já taky četla, že vlak do Chorvatska byl hned vyprodaný.. :think:
Jako když jsou 2 lidi se to vyplatí, ale jak už jsou 4 osoby, vyplatí se auto, už jen s tím, že se vystoupí těsně před ubytováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.6.20 16:41
@korneli píše:
Já taky četla, že vlak do Chorvatska byl hned vyprodaný.. :think:
Jako když jsou 2 lidi se to vyplatí, ale jak už jsou 4 osoby, vyplatí se auto, už jen s tím, že se vystoupí těsně před ubytováním.

Tak ono ale nejde jen o cenu. Ten vlak je pohodlnější, člověk se v pohodě vyspí. Navíc je to pro děti mnohdy mnohem větší zážitek než auto.

• Citovat
  • Upravit
3198
19.6.20 17:13
@lucenka píše:
Tak ono ale nejde jen o cenu. Ten vlak je pohodlnější, člověk se v pohodě vyspí. Navíc je to pro děti mnohdy mnohem větší zážitek než auto.

No ale zase jede mnohem déle, než trvá cesta autem. Pokud se navíc musíš ještě nějak dopravit na ten vlak, třeba když jsi vesničan jako my, tak to máš +2h jen než se dostaneš k tomu vlaku… Jako pro dospělé, co nemaj auto asi v pohodě, ale s detma jsme to rychle přehodnotili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.21 22:07
@Jitul.kaaa9 píše:
No ale zase jede mnohem déle, než trvá cesta autem. Pokud se navíc musíš ještě nějak dopravit na ten vlak, třeba když jsi vesničan jako my, tak to máš +2h jen než se dostaneš k tomu vlaku… Jako pro dospělé, co nemaj auto asi v pohodě, ale s detma jsme to rychle přehodnotili :mrgreen:

Tak ZDE se píše o cca 17 hodinách a celkem to i chválí. Navíc mě zaujala ta možnost si koupit nejen jízdenku ale celý balíček na dovolenou. Za mě docela dobrá možnost dobrodružné, exotické nízkorozpočtové dovolené. Ale souhlas. Určitě bez dětí. To ti pak stačí jen plavky a několik svršků. Asi to letos s manželem testneme - Dost nás nalákalo to propagační video od RegioJetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65118
6.5.21 22:11
@tinacookie píše:
Tak ZDE se píše o cca 17 hodinách a celkem to i chválí. Navíc mě zaujala ta možnost si koupit nejen jízdenku ale celý balíček na dovolenou. Za mě docela dobrá možnost dobrodružné, exotické nízkorozpočtové dovolené. Ale souhlas. Určitě bez dětí. To ti pak stačí jen plavky a několik svršků. Asi to letos s manželem testneme - Dost nás nalákalo to propagační video od RegioJetu.

My tak kdysi jeli s malyma detma. V pohodě se to da. Tenkrat byla nejaka ČD cestovka, meli jsme pres ne i pobyt. Ve Splitu na nas cekaly autobusy a rozvezly nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.21 08:47
@vokishka píše:
My tak kdysi jeli s malyma detma. V pohodě se to da. Tenkrat byla nejaka ČD cestovka, meli jsme pres ne i pobyt. Ve Splitu na nas cekaly autobusy a rozvezly nas.

No je pravda, že pokud je ve vlaku dobrá wifi, jak slibují, tak by to mohlo být OK. Za poslední rok se z těch našich prcků staly celkem závisláci. Stačí jim dát telefon, či tablet a je od nich klid - takže by těch 17 hodin asi zvládly. Ale těch věcí, co bychom museli zabalit a táhnout sebou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí