Vlasta Kulová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.10.19 09:26

To tedy koukám! Až si říkám, jestli mluvíme o té samé Vlastě Kulové! Ale víc jich zřejmě psychologii, regresní terapii v Plzni dělat nebude :-X. Děkuji za komentáře a rady. Já jsem se snažila si o ní najít informace, zkušenosti a recenze. Nikde nic, krom pár velmi dobrých recenzí na jedněch nejmenovaných stránkách a přišlo mi velmi zvláštní, že jsou vložené 16., 17., 18., 19 listopadu 2017 a všechny měly podobný styl vyjadřování…Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
17885
7.10.19 09:53
@Janli píše:
@MP Krista Tak buď je naše Ou věštkyně a pak se nedivím, že jí Kulová leží v žaludku, páč jí leze do zelí, nebo je tak skvělý psycholog, že nejenže z krátkého anonymního dotazu určí diagnózu, ale navíc i bydliště, stav konta a číslo bot :mrgreen:

Ach jo :D…anebo co tak hypoteza, ze OU je placenej, (placena) za reklamu na konkretni centra, plus odbornou literaturu, ktere pravidelne nabizi. A sam(a) zaklada jako troll clanky, na ktere si odpovida a nabizi konkretni terapeuty. No a protoze dnes byl(a) OU dekoncentrovana (y), tak zapomel(a) napsat do clanku, ze je jakoze z Budejovic. :) Ale treba to tak neni.

Příspěvek upraven 07.10.19 v 10:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17885
7.10.19 10:01
@Petula306 píše:
A ona Ou radí blbě?

Nekdy dobre, ale jindy je mimo. Ma asi 4 supliky, ktere pouziva automaticky, nekdy jeji rada sedne jak perdel na serbel a jindy uplne vedle. Priklad, na kazdej problem, kde se vyskytne slovo „zarlivost“ ma suplik, kterej se jmenuje " zvyseni sebevedomi", na manzelske problemy ma suplik " otevrena komunikace", atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
7.10.19 11:08
@My Melody píše:
Nekdy dobre, ale jindy je mimo. Ma asi 4 supliky, ktere pouziva automaticky, nekdy jeji rada sedne jak perdel na serbel a jindy uplne vedle. Priklad, na kazdej problem, kde se vyskytne slovo „zarlivost“ ma suplik, kterej se jmenuje " zvyseni sebevedomi", na manzelske problemy ma suplik " otevrena komunikace", atd.

Pobavilas, zobecnovani se ale nevyhne skoro nikdo :lol: prej otevrena komunikace :lol:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
7.10.19 11:12

Me prijde nekdy Ou jak umela inteligence, ze na klicova slova generuje literaturu a nekdy tak nesmirne lidska, az nespravedliva. Jedine, ze neodpovida na dodatecne dotazy ci pripominky, to mi pak neprijde jako diskuze :nevim: takove ber nebo nech byt…ale nevim, jestli to patri na tento typ fora.

• Citovat
  • Upravit
26747
7.10.19 11:13
@My Melody píše:
Nekdy dobre, ale jindy je mimo. Ma asi 4 supliky, ktere pouziva automaticky, nekdy jeji rada sedne jak perdel na serbel a jindy uplne vedle. Priklad, na kazdej problem, kde se vyskytne slovo „zarlivost“ ma suplik, kterej se jmenuje " zvyseni sebevedomi", na manzelske problemy ma suplik " otevrena komunikace", atd.

To sedí. Za mě dala ty Budějovice, že je to tam jako nejblíž, podobný styl „léčení“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.10.19 11:14
@PaníKadrnožková píše:
Me prijde nekdy Ou jak umela inteligence, ze na klicova slova generuje literaturu a nekdy tak nesmirne lidska, az nespravedliva. Jedine, ze neodpovida na dodatecne dotazy ci pripominky, to mi pak neprijde jako diskuze :nevim: takove ber nebo nech byt…ale nevim, jestli to patri na tento typ fora.

Jednou jsem od ní viděla příspěvek s odkazem na googlu a za ním : tady ty kráv. o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
7.10.19 11:16
@Bubla Bůčková píše:
Jednou jsem od ní viděla příspěvek s odkazem na googlu a za ním : tady ty kráv. o

8o :lol: :lol: :lol: hned se mi zlidstil/a

• Citovat
  • Upravit
26747
7.10.19 11:17
@Anonymní píše:
To tedy koukám! Až si říkám, jestli mluvíme o té samé Vlastě Kulové! Ale víc jich zřejmě psychologii, regresní terapii v Plzni dělat nebude :-X. Děkuji za komentáře a rady. Já jsem se snažila si o ní najít informace, zkušenosti a recenze. Nikde nic, krom pár velmi dobrých recenzí na jedněch nejmenovaných stránkách a přišlo mi velmi zvláštní, že jsou vložené 16., 17., 18., 19 listopadu 2017 a všechny měly podobný styl vyjadřování…Zakladatelka

Ničemu takovému nevěřím, jestli se chceš zbavit fobie například. Akorát to člověka stojí peníze. Šla bych někam maximálně pouze na doporučení mě blízkého člověka. Nebo se nebát po první schůzce nechtít další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.10.19 11:17
@PaníKadrnožková píše:
8o :lol: :lol: :lol: hned se mi zlidstil/a

Právě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek