Vlasy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
4.8.14 13:18

Taky bych rekla, ze kdyz neni ten cop nejak utazenej ze to nevadi…jinak konecky by se meli zastrihaval kazdy mesic no tak nevim. Nejakej ten olej jak pise lukresia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.8.14 13:19

@Chocoloco děkuju, ještě se zeptám jako blb, co je to froté gumička? Jinak tangle teezer taky máme, ale jak je má hustý, češe to jen na povrchu, když tam pak zabořím normální kartáč, prostřední vrstva je zacuchaná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.8.14 13:20
Zase tak rychle jí nerostou, abych jí mohla co měsíc stříhat 5cm vlasů.
@veronika6913 píše:
Taky bych rekla, ze kdyz neni ten cop nejak utazenej ze to nevadi…jinak konecky by se meli zastrihaval kazdy mesic no tak nevim. Nejakej ten olej jak pise lukresia
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
4.8.14 13:21

Na konecky nejaky olej. Treba Orofluido. Nejsem sice kadernice ale ja, kdyz mam vlasy dlouho seple, tak me z toho boli hlava. Chapu, proc to delas ale myslim, ze kadernice ma pravdu. A kadernice ( bylo jich vice) mi tvrdi, ze se ma chodit kazde tri mesice, tak nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.8.14 13:22

Mám ted taky dost dlouhé a vždy jsem měla navíc husté vlasy. Mám je ted do pasu…A používám po umytí masku od wonder. Jinak by se mi taky hodně cuchaly :roll: Fakt můžu jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
4.8.14 13:23

@terinka4444 Tanglac pouzivam u holek jen na mokre vlasy, aby se daly rozcesat, suchymi take moc neprojede, na to je lepsi kancak. Frote jako latkove, proste ne klasicke pevne, ty vlasy hodne lamou, zvlast, kdyz je tam kovovy spoj.
Se suchymi konci fakt nic moc nenadelas, je to opotrebenim a otiranim vlasu o obleceni.

• Citovat
  • Upravit
2081
4.8.14 13:27

Dcera taky spi s volnym copem. Podle me lepsi nez ty vlasy kazde rano trhat a snazit se rozcesat. Pri myti pouzivam 2 krat sampin, pote kondicioner na horni cast vlasu a na dolni polovinu masku - od Aussie (DM) miracle reconstructor, pote pred fenovanim olejicek gliss kur do konecku. Tangle teezer me stve, pred 3 lety jsem koupila prvni, ten je fajn, takovy mekky, rotcesava hezky, ted aktivne jsem koupila novy a to je des. Tvrdy, tvar to ma divny, nerozcese ani n. To jsou ty inovace :twisted:
Ohledne copu bych se nebala, ma to fakt volne, jenom aby to drzelo vlasy dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
4.8.14 13:29

@terinka4444 casteji strihat a volny cop nevadi…taky zalezi na gumicce, nemela by skrtit, zadne kovove prvky, na konecky davat olej, ale pokud jsou roztrepene, jedine ostrihat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.8.14 13:31

Roztřepené nejsou právě, jen suché, o hodně světlejší a suché.
Jinak díky díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
4.8.14 13:35

@terinka4444 opravdu neexistuje pravidlo, jak casto chodit strihat konecky, nektere zenske by mely casteji, nez co 3 mesice, ale pokud jsou svetlejsi, tak jsou asi ztencene a i tak by se to melo ostrihat. Volny cop, pokud je fakt volny, neni napjata kuze hlavy a cop neni po zalleteni tvrdy, vlasy se nelamou, ale mely by byt suche…

Tak snad to vyresite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
4.8.14 13:36
@terinka4444 píše:
@Chocoloco děkuju, ještě se zeptám jako blb, co je to froté gumička? Jinak tangle teezer taky máme, ale jak je má hustý, češe to jen na povrchu, když tam pak zabořím normální kartáč, prostřední vrstva je zacuchaná :think:

Chce to česat po vrstvách( zbytek do skřipce) a vždy rozčesat nejdřív konečky a postupovat nahoru o tak 10cm až ve chvíli, kdy hřebenem projedeš bez zadrhnutí. Ušetří to hromadu času a nehrabeš se pak v záplavě vlasů. Hodně volného copu bych se nebála a na konec dala tu spirálovou gumičku a nebo nějakou měkkou. Na konce je super olej( kokosáč, arganový…) jak už holky psaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
4.8.14 14:51

@terinka4444 Já měla dlouhé vlasy celý život a vždy jsem spala jen s volným copem. Vlasům se nikdy nic nestalo. Ba naopak s rozpuštěnými vlasy v noci jsem měla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
4.8.14 15:04
@terinka4444 píše:
Zase tak rychle jí nerostou, abych jí mohla co měsíc stříhat 5cm vlasů.

Oni se taky nemaj strihat kazdej mesic o 5cm ale o 1cm :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
3.6.18 10:22

Nechápu moje vlasy. Část jich je rovná a druhá část se kroutí. Nevypadá to hezky. Proč to tak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
3.6.18 21:23

Jsem jediná, kdo to tak má? Vždycky jsem měla všechny vlasy stejné. Po druhém porodu mi vlasy hodně vypadaly a teď jsou takové, jaké jsou. Vždy mi vlasy padaly, ale ty nové byly vždy stejné jako ostatní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí