Vlasy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
26.9.09 13:44

Vlasy

Kdo poradí zda vytrhané vlasy znovu dorostou? Mám depku, jestli v těhotenství nebo po porodu nevypadnou ty, co už znovu narůstly…
Díky za info

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4086
26.9.09 14:15

Ahojky,
vůbec se nestresuj, mně začaly padat vlasy až 3 měsíce po porodu když už jsem si myslela, že ani padat nebudou. Ale začaly a opravdu mega. 2 měsíce jsem brala od Vitaru Revitalon a vlasy my začaly krásně růst i se celkově zlepšila jejich kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.9.09 14:18

můžeš mi napsat emailovou adresu, že bych se tě ještě něco zeptala? Díky

• Citovat
  • Upravit
616
26.9.09 16:08

Mě v těhu vlasy nepadaly vůbec a asi 3 měsíce po porodu to byla teda paráda, začaly padat tak, že to vypadalo skoro na paruku. Vlasy jsou všude kolem mě, na podlaze, na kuch. lince, malý je má na oblečení. Hrůza, pořád jenom vysávám. Ale postupně se to zlepšuje, beru vitamínky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.9.09 16:18

Já to měla tak, že v těhotenství nevypadl ani vlásek, naopak nějaké dorostly a měla jsem šílenou hřívu, kámošky záviděly :wink: 3 měsíce po porodu to začalo padat přesně jak píše Svatka, bylo to všude. Tak jsem toho přečetla kvanta o padání vlasů a rozhodla se pro experiment, že nebudu brát žádné preparáty mimo Calibrum Mami, což beru sem tam doteď kvůli kojení. Výsledek: vlasy přestaly padat 3 měsíce po porodu, teď nejsem sice výrazně plešatá, ale v pěšince mám takového kraťoučkého pankáče, jak dorůstají nové vlasy, takže musím nosit načechraný účes.
Sice u každého je průběh vypadávání jiný, ale co vyprávěly kamarádky, tak to pokaždé doroste, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
26.9.09 18:38

haha, já vyplešatěla až v šestinedělí. Tedy… udělalo se mi něco jako „řídké kouty“, a nejlepší sranda potom byla když to dorůstalo, protože jsem měla na hlavě něco jako „čertovské rohy“ - takový střapce a kudrdliny.
ale všimla jsem si toho u vícero lidí…

Na padání vlasů mi pomohla jedna jediná věc: (ze všech vyzkoušených):
Dixi vitanol, v ampulkách. vmasírovává se do pokožky - toto jediné pomohlo.
(ani celkem profláklý Panthenol pěna mi nezabral).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
26.9.09 19:30
Anonymni píše:
můžeš mi napsat emailovou adresu, že bych se tě ještě něco zeptala? Díky

Stačí kliknout na SZ(soukromá zpráva) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.9.09 15:19

hrozně mi padaly mezi 4-6měsícema vojtova života. nechala jsem se ostříhat, začala brát selen, biotin a zinek a zlepšílo se to… nevím, ejstli po vitamínech nebo samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
28.9.09 11:02
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.12 10:45

V těhu jsem se nechala ostříhat na krátko, protože jsem byla zvědavá, jak to dopadne. Uběhlo 6 let a já? Mám krásné, pevné, lesklé a dlouhé vlasy, které nepadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.8.14 13:09

Ahoj, není tu nějaká odbornice na vlasy? Potřebuju rady, dcera má husté dlouhé vlasy pod zadek, ideální je, když je večer rozčešu a spletu do volného copu a tak spí. Jenže kadeřnice mi tvrdí, že to nedělám dobře, že si neodpočine hlava, ani vlasy, a samý hrůzy, co se děje, když se spí a vlasy nejsou rozpuštěné. Jenže to rozčesávání ráno je fakt o nervy, má to zacuchané, děs. Neví někdo, jak to je? A druhá věc, stříháme jednou za půl roku, přesto mívá dost přesušené konečky, asi tak posledních 5cm, jinak je má krásné lesklé hladké, jen ty konečky jsou světlejší a suché, co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
4.8.14 13:12

Na konečky bych zkusila používat nějaký olej, třeba olivový, kokosový…s tím copem jsi mě překvapila, mám vlasy do pasu a jinak než s copem bych se nevyspala, pokud ho neutahuješ tak bych v tom asi pokračovala…ale nejsem odbornice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
4.8.14 13:17

Jsem slyšela, že když se vlasy dají na noc do copu, tak se lámou. Což se mi zdá pochopitelné. Ale pokud to nevadilo doteď, tak bych to neřešila. A na ty konečky olej. Ale bacha ať je nemá moc mastné, lepší je dát ten olej na pár hodin před mytím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco

@terinka4444 Odbornice nejsem, ale mam doma dva podobne pripady.Na rozcesavani pouzivame tangle teezer a kartac s kancimi stetinami, na noc byt volny cop muze, ale pouzivat zasadne frote gumicky, naopak volne vlasy maji tendenci se lamat.Na konecky pouzivame mandlovoarganovy olej Alverde z DM nebo klidne i jakekoliv olejove serum do konecku.

• Citovat
  • Upravit
69235

Ona právě spí s copem. A kadeřnice říkala, že je to velmi špatně. No nevím, nakolik můžu věřit jedné kadeřnici, zase bych ale nechtěla malé nějak škodit, ale ráno to má zacuchané…ten olej nějaký zkusím, to je jako olej na vlasy? Kondicionér používáme normálně, o oleji jsme neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí