Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jakej to má účinek? Jsou vlasy po tom tak dobře rozcesatelny jako s kondicionérem? Taky už mě to párkrát napadlo, ale ještě jsem to nezkoušela. Používám normální kondicionér, teď poslední asi rok aussie, mám i olej od nich a jsem spokojená, lepší kondicionér jsem asi nikdy neměla. Možná ještě od Lorealu jsou fajn, ale žádnej nevoní tak hezky jako tohle. Myju si vlasy jak kdy, většinou ale 1× týdně. stylingovy přípravky nepoužívám, maximálně někdy lak. Mám je dost suchý. Používám jen silver šampon, někdy normální šampon, kondicionér, občas masku a výjimečně kokosovej olej do konečků jako masku.
Já nikdy nepoužívala, ani na dlouhý vlasy. Ted mam úplně krátké. Dvakrát umyju, důkladně splachuju. Vlasy mám snad v pořádku.
Normální kondicionery mi zatěžují vlasy, teď používám speciální kosmetiku přesně na můj typ vlasů a je to o necem jiném
@lachtanice86 Mohla bych poprosit, o jakou kosmetiku se jedná? Já mám poslední dobou z kondicionerů neustále mastné vlasy. A to si je nedávám ke kořínkům, abych si nezamastila pokožku hlavy. Musím si mýt vlasy obden, jinak vypadám děsně.
@zelená7 to ti asi nepomůže, já mám kosmetiku na kudrnaté vlasy a metodu curly girl
@Azeretereza ja mam vlasy huste a po octu je krasne rozcesu abyz bych si vytrhala celou hlavu takze super a krasne se vlasy lesknou
@Anonymní píše:
@Azeretereza ja mam vlasy huste a po octu je krasne rozcesu abyz bych si vytrhala celou hlavu takze super a krasne se vlasy lesknou
A jakej ocet používáš? Nevysusuje vlasy? A redis ho nějak?
Holky, mohu taky poprosit o radu…? Já mám problém s vlasy. Děsně se mi mastí. A zjistila jsem, že je to po kondicionerech :/ Když je nepoužiju, tak super, vlasy se nemastí, ale zase je nerozčešu
Tak prosím… Nemáte tip, jaký kondicioner by mi mohl pomoci? Ne mastné vlasy, ano rozčesávání
Děkuji moc.
Ahoj maminky jakymate nazor na kondicioner? Ja ho nepouzivam uz delsi dobu ale splachuju vlasy octem misto kondicioneru vlasy si myju jednou za 3-4 dny jak jste na tom vy s kondicionerem