Vlasy a kondicioner

Anonymní
13.10.19 15:35

Vlasy a kondicioner

Ahoj maminky jakymate nazor na kondicioner? Ja ho nepouzivam uz delsi dobu ale splachuju vlasy octem misto kondicioneru vlasy si myju jednou za 3-4 dny jak jste na tom vy s kondicionerem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
13.10.19 15:45

A jakej to má účinek? Jsou vlasy po tom tak dobře rozcesatelny jako s kondicionérem? Taky už mě to párkrát napadlo, ale ještě jsem to nezkoušela. Používám normální kondicionér, teď poslední asi rok aussie, mám i olej od nich a jsem spokojená, lepší kondicionér jsem asi nikdy neměla. Možná ještě od Lorealu jsou fajn, ale žádnej nevoní tak hezky jako tohle. Myju si vlasy jak kdy, většinou ale 1× týdně. stylingovy přípravky nepoužívám, maximálně někdy lak. Mám je dost suchý. Používám jen silver šampon, někdy normální šampon, kondicionér, občas masku a výjimečně kokosovej olej do konečků jako masku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
13.10.19 16:47

Já nikdy nepoužívala, ani na dlouhý vlasy. Ted mam úplně krátké. Dvakrát umyju, důkladně splachuju. Vlasy mám snad v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
13.10.19 17:38

Normální kondicionery mi zatěžují vlasy, teď používám speciální kosmetiku přesně na můj typ vlasů a je to o necem jiném

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
13.10.19 17:46

@lachtanice86 Mohla bych poprosit, o jakou kosmetiku se jedná? Já mám poslední dobou z kondicionerů neustále mastné vlasy. A to si je nedávám ke kořínkům, abych si nezamastila pokožku hlavy. Musím si mýt vlasy obden, jinak vypadám děsně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
13.10.19 17:57

@zelená7 to ti asi nepomůže, já mám kosmetiku na kudrnaté vlasy a metodu curly girl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
13.10.19 21:49

@lachtanice86 Aha, tak já kudrnaté vlasy nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.19 07:25

@Azeretereza ja mam vlasy huste a po octu je krasne rozcesu abyz bych si vytrhala celou hlavu takze super a krasne se vlasy lesknou

• Citovat
  • Upravit
7188
14.10.19 10:01
@Anonymní píše:
@Azeretereza ja mam vlasy huste a po octu je krasne rozcesu abyz bych si vytrhala celou hlavu takze super a krasne se vlasy lesknou

A jakej ocet používáš? Nevysusuje vlasy? A redis ho nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.19 14:36

@Azeretereza dve lzice na litr vody normalni kuchynsky

• Citovat
  • Upravit
7.7.24 22:33

Holky, mohu taky poprosit o radu…? Já mám problém s vlasy. Děsně se mi mastí. A zjistila jsem, že je to po kondicionerech :/ Když je nepoužiju, tak super, vlasy se nemastí, ale zase je nerozčešu :D Tak prosím… Nemáte tip, jaký kondicioner by mi mohl pomoci? Ne mastné vlasy, ano rozčesávání :D Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová