Vlasy na blond

1
12.7.20 00:30

Vlasy na blond

Dobrý večer, jsem chlap a mám světle hnědé vlasy, chtěl jsem si je obarvit na blond, ale obarvilo se to pouze do položluta, mám použit peroxid vodíku nebo ještě jednu barvu? Případně kolik % peroxidu.chci to mít bílé Dekuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1573
12.7.20 00:41

Spíš si zajdi ke kadeřnici, doma s tím nic moc nezmůžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
12.7.20 01:00
@jonasfree píše:
Dobrý večer, jsem chlap a mám světle hnědé vlasy, chtěl jsem si je obarvit na blond, ale obarvilo se to pouze do položluta, mám použit peroxid vodíku nebo ještě jednu barvu? Případně kolik % peroxidu.chci to mít bílé Dekuji :mrgreen:

Na bílou je to věda, to doma nedáš. Spálíš si to.

• Citovat
  • Upravit
22236
12.7.20 01:10
@jonasfree píše:
Dobrý večer, jsem chlap a mám světle hnědé vlasy, chtěl jsem si je obarvit na blond, ale obarvilo se to pouze do položluta, mám použit peroxid vodíku nebo ještě jednu barvu? Případně kolik % peroxidu.chci to mít bílé Dekuji :mrgreen:

Místo experimentování bych vyrazila ke kadernici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
12.7.20 06:34

Tu zlutou muzes zkusit stahovat silver samponem, ale jak pisou holky, odbarvit se mas nechat u kadernika. A pocitej s tim, ze vlasy rostou, takze se to musi obnovovat. Kadernik ti vzdy odbarvi je dorostle vlasy. Doma to sam neudelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
12.7.20 08:39

Jdi ke kadernici. Samotny peroxid ti vlasy neodbarvi, max spálí. Nebo si kup barvu v drogerii, tam uz mas jak silu, tak pomer vyreseny. Žluté tony muzes stahnout silver samponem, taky koupis v drogerce, je takovy temně fialovy. Ale bílé vlasy to je běh na dlouhou trať, nedocilis jich na jedno barveni. Navíc odrosty si sam nenabarvis, pak je doma skoro nemozne se trefit zas do stejneho odstinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová