Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím vás lidi, budu se stěhovat a napadlo mě, ze si pořídim i susicku prádla. Mate někdo susicku prádla a pokud ano je potřeba to prádlo potom zehlit, jelikož ho susicka skrci? Nebo normálně prádlo vytahnete a není pokrcene? Dekuji ![]()
Popřípadě pokud mate susicku se kterou nemusíte zehlit, prosím napište mi značku i řadu pokud si pamatujete. Díky moc ![]()
Příspěvek upraven 11.07.20 v 18:43
Jen srovnám a uložím do skříně. Život bez sušičky už si neumím představit.
@martina1988 dekuji. Takže kupovat budu. Mate susicku samostatně nebo dohromady s prackou? Popřípadě jakou značku? Děkuji.
Mám taky sušičku Bosch a teda za mě zklamání. Žehlit musím a některé kousky raději dobře pověsím a jsou v lepším stavu na žehlení než to co vytáhnu ze sušičky. Taky se prádlo dost opotřebovává…
@Finkaa jakou konkrétní řadu máte pokud si pamatujete ještě?
Od te doby, co mam susicku, tak zehlim jen velmi vyjimecne (kosile, uterky). Super pomocnik
. Nejlepe skladat dokud je to teple a rukou na rovnem uhladit.
Máme samostatně a nežehlím, taky máme bosch a už si to bez ní neumím představit 😊
Skoro nežehlím. Většina věcí je úplně v pohodě a stačí ještě teplé složit. Jen košile a pánská trika. Ty jsou vždy pokrčené. Nevím proč pánská jo a a moje ne
… Jo a mám Beko.
Mam LG a nezehlim. Ale moje zkusenost je, že kdo ma zalibu ve vyžehleném, žehlí i tak. Máš-li možnost, určitě vem sušičku zvlášť. Nektere pracky se sušičkou se uz vyrovnaji dvěma extra spotřebičům, ale byvaji zpravidla mnohem dražší..
Ja neumim v susicce ususit uterky a kapesniky, aby to nebylo zmackane, ty okraje mam srasne srolovane. Takze to davam na susak, pak jeste kosile nesusim v susicce. Jinak vse a dobre. Jinak jsemse naucila kupovat obleceni, aby slo davat do susicky, ponozky treba o cislo vetsi a tricka bwz gumovych obrazku.
Zehlim jen Kapesniky a košile, mame bosh wtr84tw0cs, jsem spokojena
@martina1988 @Martinamimi1 @Baruunečka @Ba-stet Tak mi holky řekněte co dělám špatně. Bavlněné povlečení - šíleně zmáčkné, ať jen protřepu nebo i poskládám. Tepláky, mikiny, pyžama s náplety - buď docela v pohodě, ale náplety vlhké nebo náplety suché, ale zbytek presušený a zmačkaný a uhladit už to nejde. Bavlněné trička teda nic moc uhladit nejdou, na doma ok, do práce teda tak chodit nemusím… Košile jasně musím žehlit. To co nežehlím je tak 20% prádla - ručníky, ponožky, spodní prádlo, směsové trička…