Žehlí se prádlo ze sušičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pet32
11.7.20 19:21

Skoro nežehlím, ideálně ještě teplé poskládat a uhladit. Jsem spokojená

• Citovat
  • Upravit
1757
11.7.20 19:21

@Finkaa řekla bych že když ji přeplnim, tak je něco taky trošku pomačkaný. Snažim se ji tak necpat 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.7.20 19:35

Mam Beko. Pokud vytahnu pradlo teple, staci to protrepat a vyvesit - mam vse na raminkach. Zehlim akorat kosile nebo platene kalhoty/kratasy, zehlila jsem plenky, jsou jakoby zvlnene. Nekdy mam taky neco ze susicky jeste vlhke, ale to je moje chyba - susim vsechno dohromady na mix :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.7.20 19:38

Když ji nacpeš na nejvyšší možnou váhu, tak to zmuchlané bude vždycky. Já vždycky prádlo rozkládám na přebalovací pult, dětské hezky uhladím, naše většinou napůl. Když to vystydne (během toho třeba doschnou výše zmíněné vlhké náplety a podobně), tak to poskládám. Většinou je to váhou toho prádlo opravdu jako vyžehlené. Zehlim vždy tak 2-3kousky, většinou manželova trička či věci z plátna. Mám sušičku Grundig

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
11.7.20 19:45

Sušičku mám obrovskou, fakt přecpaná není, ale prostě to co je čistá bavlna je zmačkané, pokud dobře pověsím, je to lepší než ze sušičky. Jako jo pověsit a nechat doschnout náplety je řešení, ale pak je pro mě sušička minimální pomocník neb musím věšet a to už je jedno zda tepláky, pyžama větším mokré nebo skoro suché - oboje pokud dobře pověsím, tak už žehlit nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
11.7.20 19:47

Mám zn. Bosch a žehlím minimálně. Jen některé košile, občas nějakou halenku. Protřepu, věším na ramínka. Z mých zkušeností to chce nepřeplňovat sušičku a nedávat sušit na příliš dlouhý program, ať není prádlo přesušené a zmačkané. Utěrky mám úplně v pohodě, nezmačkané, většinou je přímo ze sušičky jdu pověsit přímo do kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
11.7.20 19:55

@Finkaa to je divne.. mě se právě tohle stává když je moc plná. Jednou se mi stalo že se mi naplnila ta nádoba vodou s nebylo vysušeno, tak od té doby plním cca z poloviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30311
11.7.20 19:57

Mám samostatnou a žehlím jen košile do společnosti a halenky. Ostatní je v pohodě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
11.7.20 20:02

@milami Asi zkusím ty ramínka - prádlo by ještě „dovydechlo“ a mohla bych zkrátit cyklus, třeba i u pánských triček s nápletem kolem krku. Prosím nevyznačí se ty ramínka, především u pánských triček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.20 20:06

:mavam: Zdravím, sušičku máme 4 rokem Bosch samostatně a jsem moc spokojená, když se s ní naučís zacházet (nepreplnovat ji, dávat správný program, jak dojede program co nejdříve složit, volit program dle materiálu) tak je to velice dobrý pomocník takže za mě určitě doporučuji :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
11.7.20 20:12

@Martinamimi1 Já právě netuším, kde dělám chybu nebo zda jsem moc náročná :roll: Mě by stačilo i to povlečení, aby bylo v pohodě. Zkoušela jsem sušit i jen z jedné postele a je to jedno, zda tam dám dvoje nebo jen jedno - zda poskládané nebo jen protřepané, prostě pokud pověsím, je to krásně rovně vyvěšené a ze sušičky zmačkané, že ani uhladit pořádně nejde… Řešením by asi byl krep, ale ten nemáme rádi. Takže věším a do sušičky dávám jen napínací prostěradla, prostě zklamání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
11.7.20 20:15

@Dominikovex mám AEG, nežehlím a jsem moc spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
11.7.20 20:15
@Finkaa píše:
@milami Asi zkusím ty ramínka - prádlo by ještě „dovydechlo“ a mohla bych zkrátit cyklus, třeba i u pánských triček s nápletem kolem krku. Prosím nevyznačí se ty ramínka, především u pánských triček?

Používám taková ta „lepší“ tvarovaná ramínka, ne ta obyčejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.7.20 20:33

Mame. Skvela pomocnice. Prvni tyden suseni jsme se predbihali doma, kdo ji zapne :lol:.
Vyskladavaji hned teple deti. Nezehlim. Proto jsem si ji koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.7.20 21:05
@Dominikovex píše:
Zdravím vás lidi, budu se stěhovat a napadlo mě, ze si pořídim i susicku prádla. Mate někdo susicku prádla a pokud ano je potřeba to prádlo potom zehlit, jelikož ho susicka skrci? Nebo normálně prádlo vytahnete a není pokrcene? Dekuji :)
Popřípadě pokud mate susicku se kterou nemusíte zehlit, prosím napište mi značku i řadu pokud si pamatujete. Díky moc :DPříspěvek upraven 11.07.20 v 18:43

Nesmíš sušičku moc nacpat.. Pak je prádlo v klidu.. Když ji moc nacpu, je skrcene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová